Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • تغییرات کتاب درسی!

منتقل شده
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    61 بازدیدها
    B
    @M-an :yellow_heart:
  • کروموزوم و DNA

منتقل شده
    8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    34 بازدیدها
    IIAIII
    @Bio خب میدونم اگه بخواد دقیق باشه باید هیستون و.... رو بکشم ولی این به عنوان شکل شماتیک درسته؟؟؟؟؟؟؟
  • عضو جدید

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    ftm.dhF
    @sahar-Hosseini دوست عزیز اینجا انجمن الا است جایی که میتونی سوالایی که اشکال داری رو به اشتراک بزاری و بقیه تا حد امکان راهنماییت کنن ...هم چنین موضوعات مختلف هم داخل دسته بندی ها هست که میتونی بهشون مراجعه کنی علاوه بر این تحلیل ازمون و ... هم وجود داره:)
  • اسکلرانشیم

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    15 بازدیدها
    BioB
    بله مردن
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • زیست موقاری

منتقل شده
    20
    2 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    419 بازدیدها
    R
    @Babak-mans مرسی در چینه دان ملخ گوارش مکانیکی داریم؟
  • یه تست

منتقل شده
    4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    84 بازدیدها
    nima HN
    @Babak-mans در یه تست گفته است: @nima-H در یه تست گفته است: @Babak-mans در یه تست گفته است: سلام دوستان.یه تستی هست(( تست ۶۹))که پاسخ نامه گفته گزینه ی ۴ نمی دونم چرا.چون دلیلش نامعلوم بود.[image: 1594127161536-jpeg_-_-_8551632612753925796-resized.jpg] اگه اشتباه نکنم تست الگو هست دلیلش هم اینه که هر بوم سازگانی یه اجتماع خاص خودشو داره به عبارتی دو بوم سازگان نمیتونن یه اجتماع مشترک داشته باشن ممنون .توضیح پاسخ نامه خیلی نامعلوم بود. خواهش میکنم موفق باشید :)
  • یه تست دیگه

منتقل شده
    5
    1
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    nima HN
    @Babak-mans در یه تست دیگه گفته است: @nima-H در یه تست دیگه گفته است: سلام عزیز صورت سوال اشکال داره تو گزینه 2 کلمه برخلاف رو خط بزنید و جاش همانند رو بنویسید که گزینه 3 جواب سوال دربیاد ممنون خواهش میکنم موفق باشید :)
  • اسمز

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    nima HN
    @Bio در اسمز گفته است: @nima-H نه عزیزم!من عاشق بحث علمیم!جالب این بود هردومون سعی داشتیم یه مسئله رو از دو راه مختلف به هم ثابت کنیم! آره والا :)) دمت گرم
  • جواب بده آیفون 11پرو ببر!

31
    1
    1 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    572 بازدیدها
    milad mhmdnM
    خودم از سوالای مسخرع خسته شدم این آخرشع [image: 1594130578007-2020-07-07-6.png] چرا اینجا نوشته روبیسکو میل زیادی ب اکسیژن دارع مگه نمیکیم ب ندرت هان؟
  • سوال زیست

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    106 بازدیدها
    nima HN
    @Emma-Anderson در سوال زیست گفته است: منظور از آنزیم های درون سلولی چی هست؟ هر آنزیمی که محل فعالیتش درونِ یاخته باشه رو میگن آنزیم درون سلولی (فصل 1 زیست دوازدهم) آنزیم هایی مثل آنزیم های لیزوزومی و آنزیم های موثر در همانند سازی، رونویسی، ترجمه و بیان ژن از آنزیم های درون سلولی محسوب میشن
  • سوال از چینه دان

منتقل شده
    132
    0 رای ها
    132 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    S
    @نگین-وهاب-مقدم :expressionless_face: :expressionless_face:
  • گیاهی /درخت مو

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    197 بازدیدها
    BioB
    @milad-mhmdn [image: 1594120659189-img_-_-resized.jpg] محور عمودی میزان فتوسنتزه
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • رفع اشکال زیست

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    312 بازدیدها
    MonoM
    ببی لان قسمت های نازک مانده دیواره (جنس سلولز) که حتی در صورت وجود پیراپوست هم وجود دارن و پلاسمودسم قسمت هاییه که در لان ها به فراوانی وجود داره و ملکول های ریز میتونن عبور کنن و امکان تبادل سیتوپلاسم وجود داره به خاطر همین میگن جنسش سیتوپلاسمیه و در صورت تشکل پیراپوست مرده محسوب میشن چرا؟ چون دیگه نه سیتوپلاسمی هست نه امکان تبادلی!
  • زیست

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    154 بازدیدها
    Dr.ArianD
    حالا گل ها چند؟
  • مغز یازدهم

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    Sahar.tuoS
    @Sahar-tuo @راهنما
  • بهترین روش جمع بندی زیست

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    69 بازدیدها
    kimia_es_afsharK
    سلام‌. اگه بتونین هر روز درحد ۳ ساعت وقت بدین خیلی خوبه من خودم الان در این دوران زیست رو یا هرروز ویا دو روز میخونم بهتره بیشتر وقتتون رو روی نقاط ضعفتون که توی آزمون داشتین بدین .به این صورت که تحلیلش کنین ببینن رو متن کتاب مشکل داشتین یا شکل یا روی تست های که قبلا زدین.بعدش برین روی همون نقطه ضعفتون کار کنین اول کتاب رو خوب خوب بفهمین وبعدهم تست های نشان دار اون مبحث رو کار کنین اگه بتونین روزی یه فصل تا دو فصل رو خیلی خوب جمع کنین عالی میشه موفق باشید
  • زیست دهم / مویرگ های لنفی

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Hoorieh shH
    ممنون از همه فک کنم جوابمو گرفتم ممنونم:bouquet: :bouquet: @Virus @به-سان-خورشید @mahsa26 @Hesam-Mohammadi @Dr-Arian
  • جزوه نکته تست آقای امینی راد

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    52 بازدیدها
    Dr. ParyabD
    دوستان عزیز که مطالب که استاد پایه تخته مینوشت رو نوشته اند لطفاً بهم اطلاع بدند. ممنون