Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • سوال از PH معده و روده

گوارش
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    221 بازدیدها
    Mahan XodayiM
    @mahsa-jahani دوست عزیز این مطلب متلعق به نظام قدیمه که اقای موقاری هم بهش اشارع کردن فقط به عنوان ی نکته گوشه ذهنتون نگه دارین، واِلا نیازی برای نظام جدید نیست!!!
  • اشکالات و سوالات پیش امده(زیست شناسی)

قفل شده است
    83
    2 رای ها
    83 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    romisaR
    @ftm-dh دوست خوبم اگه برای هر سوالت یه تاپیک جدا بزنی سوالاتت بهتر دیده میشه
  • ساختار استخوان

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    60 بازدیدها
    romisaR
    @Alireza-Yousofvand سلام بافت متراکم و اسفنجی مکانش بسته به نوع استخوان فرق می کنه
  • گیاهی دهم

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    FragileF
    الان ب جواب رسیدین شما؟
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • زیست یازدهم فصل اول

حل شده
    9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    244 بازدیدها
    Mahan XodayiM
    @Mono خواهش میکنم...
  • جذب دهم

دهم
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    257 بازدیدها
    MonoM
    @Asal-M-0 فرقی ندارن توی کتاب ب اون اسم گفته فک کردم چیز جدیدی منظورتونه داخل چاپ جدید نزدن شرمنده حیطه اطلاعاتی من نیس😬
  • زیست گوارش

منتقل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    479 بازدیدها
    hossein akbariH
    @ftm-dh آهان
  • همانندسازی

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    38 بازدیدها
    Hoorieh shH
    اره ببین تو شکل کتاب نگاه کنی صفحه 85 کتاب منه(فصل 6 قسمت میتوز)اولین شکلی رو که توی مراحل میتوز کشیده رو میبینی ؟؟ بالاش نوشته اینترفاز و ماده بنفشرو فلش زده کروماتین یعنی تا قبل از تقسیم تو هنوز کروماتین داری بزاری یجور دیگه بهت بگم ابتدای فصل 6گفتار 1 که درمورد کروموزوم هست.. پاراگراف اول خط اخرشو نگا....گفته پیش از تقسیم سلول رشته های کروماتینی دوبرابر میشن(تو مرحله s) و در حین تقسیم فشردع میشن
  • نکات زیست

57
    9 رای ها
    57 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Mahan XodayiM
    لایه میانی با ماهیچه صاف طولـــــی در هر سرخرگی وجود دارد ولی فقط سرخرگ های کوچیکن که ماهیچه صاف طولی+حلقوی رو دارا هستند!
  • فصل 3 دوازدهم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    20 بازدیدها
    IIAIII
    @nima-H گرفتک چی میگی ولی اگه جعیت انسان هارو درنظر بگیریم، چی؟ اونوقت صفت خاص چی محسوب میشه؟
  • سوال ازحرکات گوارش

28
    0 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    118 بازدیدها
    ._fatemeh_..
    @nima-H ممنونم لطف کردید
  • تار و تارچه ماهیچه ای

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    780 بازدیدها
    night kingN
    خواهش میکنم
  • گروه خونی ABO

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    16 بازدیدها
    BioB
    سه اللی
  • ژنتیک

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    28 بازدیدها
    shahrzad samsamiS
    @m-sina فک کنم
  • عوامل موثر در جذب یون کلسیم

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    48 بازدیدها
    mahta najiM
    @دیوار ممنونم از توضیحات کاملتون
  • مفصل انگشت

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    328 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @Apiando سلام دوست عزیز مفاصل خیلی متنوع تر از این هستن که کتاب راجبش صحبت میکنه برای کنکور لازم نیست بدونید در مقاطع بالاتر انشالله همشو کامل میخونید
  • غشا

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    74 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @Sahar-tuo سلام بله میشه گفت .
  • سوال از غشا

منتقل شده
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    263 بازدیدها
    elham malekiE
    @nima-H در سوال از غشا گفته است: @elham-maleki در سوال از غشا گفته است: @nima-H در سوال از غشا گفته است: @elham-maleki در سوال از غشا گفته است: یه سوالی داشتم از کلسترول و فسفولیپید در غشا.اقای موقاری گفتن که هم فسفولیپید و هم کلسترول در هر دو لایه ی غشا هستن اما کتاب نشر الگو و یه کتاب دیگه می گه فسفولیپد اینطور هست ولی کلسترول نه.بلکه کلسترول در بین دو لایه است.درستش چیه؟؟ ودر ضمن بوم سازگان از چند اجتماع یا از یک اجتماع تشکیل شده؟؟؟ جالبه دقیقا جملشو یادم هست تو الگو اینو گفته بود: مولکول های مختلف لیپیدی غشای یاخته جانوری به صورت دو لایه ای قرار گرفته اند بعد غلط گرفته بود. استدلالش هم این بود که میگفت فقط فسفولیپید ها هستن به صورت دو لایه ای قرار گرفتن و کلسترول در بین فسفولیپید ها قرار داره دقت کنید (در هر دو لایه قرار گرفتن) با (به صورت دو لایه ای قرار گرفتن) فرق داره هم فسفولیپید و هم کلسترول در هر دو لایه غشا قرار دارن. بنابراین اگه بگه (هم فسفولیپید و هم کلسترول در هر دو لایه غشای یاخته جانوری قرار گرفته اند) صحیحه ولی اگه بگه (هم فسفولیپید و هم کلسترول در غشای یاخته جانوری به صورت دو لایه ای قرار گرفته اند) اشتباهه ضمنا هر بوم سازگان (اکوسیستم) دارای یک اجتماع مخصوص به خود هست ممنون.حالا پس یعنی الگو این رو اشتباه نگفته؟؟؟ الگو درست گفته نکته تستشو هم گفتم حالا فهمیدم.خیلی ممنون.
  • اصلاحیه کنکور 1400

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    maryam111M
    @reza-saberi @همیار @ناظم