Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • ژنتیک جمعیت/زیست نظام قدیم

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    69 بازدیدها
    R
    @Negar-K-Nk سلام من خودم واسه ژنتیک از کلیپ های درسی آقای پوریا رحیمی از همین سایت استفاده کردم، منم اوایل ژنتیم یه کابوس بود برام، مخصوصا شجره نامه،،، ولی خیلی اون کلیپا بهم کمک کرد، به انضمام این که کتاب ژنتیک جانوری آرام فر هم خیلی واسه درک و فهم مطلب خوبه، نگران نباشید تو یه ماه میتونین کلا ببندینش موفق باشید
  • کارگاه تست دوازدهم اقای موقاری

منتقل شده زیست کنکور98 زیست موقاری کارگاه تست دوازدهم تجربی
    10
    5 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    my nameM
    @az123 در کارگاه تست دوازدهم اقای موقاری گفته است: @ماه دستتون درد نکنه جواب کامل و واضح ممنون خواهش میکنم 🙏
  • حواس بخش بویایی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    ساجده روحیس
    @shoka2000 ولی توی کتاب تست خیلی سبز اینو نوشته
  • دفاع اختصاصی/ زیست 2

70
    0 رای ها
    70 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    خانومخ
    @Mahhh سلام پروتئینایی که یه سلول میسازه، ژنشون توشون فعاله ژن پروتئین مکمل هم توی ماکروفاژ فعال هست
  • زیست سوال؟

276
    6 رای ها
    276 دیدگاه‌ها
    9k بازدیدها
    my nameM
    @Amin-Mehraji در زیست سوال؟ گفته است: بچه ها آنزیم «لیگاز» تو نظام جدید حذف شده؟ ن حذف نشده
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    10 بازدیدها
  • یه درخواست از آقای موقاری

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    201 بازدیدها
    reza_12tajrobiR
    @barana8nnnn البته من توی زیست پایه به جز میوز و میتوز و تولید مثل (که مهم ترین ها هستند) مشکلی ندارم و برام قابل فهمه ولی این آزمون قلمچی که از ژنتیک بود و ترکیب هم شده بود با همین میوز و اینا، نتونستم جواب بدم😑
  • نامه ای به استاد موقاری

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    dlrmD
    سلام این دومین درخواستی هست که از اقای موقاری خواسته شده سوالای ازمون قلمچی رو هم حل کنن:) @M-an 🌷
  • توضیح یک تست !!!!

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    303 بازدیدها
    miss_violetM
    @mriaw در توضیح یک تست !!!! گفته است: @miss_violet اینو به عنوان یه نکته برای خودت بنویس که: موادی که ترشح دارند،مقدار دفعشان بیشتر از مقدار تراوش آنهاست :folded_hands_medium-light_skin_tone: :relaxed: مرسی از راهنماییتون
  • زیست گیاهی کمک

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    246 بازدیدها
    307853
    @fatemehahmadi در زیست گیاهی کمک گفته است: سلام به نظرتون کلیپ های زیست گیاهی نظام جدید آقای موقاری رو میتونم استفاده کنم خیلی با قدیم فرق نداره؟ نظام قدیمم سلام گیاهی آقای رحیمی رو نگاه کنین کامل و عالی. مخصوص نظام قدیمم هست یه استاد دیگه هم بود اسمشو یادم رفت. اونم گیاهی رو خوب کار کرده برا نظام قدیم.
  • زیست یازدهم فصل ایمنی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    120 بازدیدها
    Hedieh ManaviH
    @nasirimahdi01 merci
  • دوست یا فراری ؟

5
    1
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    311 بازدیدها
    GolsaG
    @مداد-رنگی خواهش میشه گلی😍
  • زیست گیاهی دهم

13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    Z
    @ماه امیدوارم گیجت نکرده باشم
  • درخواست جزوات کارگاه تست دوازدهم

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    M.anM
    از این لینک
  • فیلم تشریح مغز

2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    159 بازدیدها
    I
    با اجازه ادمین ها یه مطلب اموزشی هست میزارم تشریح مغزه که به نظرم خیلی جالب بود و کامل لطفا چون لینکه پاکش نکنید غیر قانونی نیست ک:alien: https://www.aparat.com/v/JENy1 @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
  • زیست1/ ریبوزوم

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    GolsaG
    @Mah-s بله همه ی آنزیم ها پروتئینی نیستند و امروزه چند آنزیم غیر پروتئینی هم کشف شده مانند rRNA که در ریبوزوم بین آمینواسیدها پیوند پپتیدی برقرار میکند (زیست پیش ص۵۳)
  • سوال سیناپسی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    153 بازدیدها
    Deleted_accountD
    @shoka2000 اره ایجاد پتانسیل ارامشه چرا دیگه وقتی کانال دریچه دار پتاسیمی باز میشه باعث میشه پتاسیل مث زمان ارامش به منفی هفتاد برسه بعدم فعالیت بیشتر پمپ سدیم پتاسیم شیب غلظتو شبیه حالت ارامش میکنه وقتی سلول مهار میشه یعنی همین دیگه البته برای مهار شدن گاهی سیناپس ها غیر فعال اند ... اگه همون سیناپس مهاری داخل نخاع را در نظر بگیریم میفهمیم که نورونه که وارد سیناپس شده مهار میشه یعنی میره به حالت ارامش و حالا این نورونی که حرکتی هم هس رفته به استراحت و دیگه بدون ازاد کردن ناقل عصبی (غیر فعال) باعث میشه ماهیچه سه سر بازو به استراحت بره ! [image: 1573497255368-d16596e7-7f5c-401c-a69f-b7da806ad310-image.png]
  • حواس . نظام قدیم

حواس . نظام قدی
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    I
    @farzad_76 خیر مباحث مشترک رو گفتم من که کتاب هر دو نظام و خوندم دیدم زیاد فرقی نیست
  • زیست آقای موقاری

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    NIKON
    لطفا به آقای موقاری برسونید فصل 3 برای بودجه بندی آزمونمون هست ممنون میشم بگید ایشون بهترینن
  • حذف نکته شکل

منتقل شده
    7
    1
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    370 بازدیدها
    Hanan AmiriH
    خب کنکور براساس کتاب های جدیده فک کنم نیازی باشه