Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • سوال درمورد زیست دهم گیاهی

منتقل شده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    43 بازدیدها
    MahdiNOVEM
    سلام به الایی های عزیز عیدتون مبارک ❤❤ دوستان من 5 تا تا سوال در مورد فصل 6 دهم دارم لطفا کمک کنید . 1- منظور از ساقه و ریشه جوان و مسن چیه هست مثلا تو یه سال مشخصی مسن میشن یا به خاطراز کار افتاد برخی اندامشون یا ... منظورم اینه معیارش مسن و جوانی چه ؟ 2- ایا بافت پارانشیم ساقه و ریشه فتوسنتر میکنه اگه میکنه پس چرا سبز رنگ نیست ؟ 3- تو گیاه دولپه مسن که بافت پوششی ریشه روپوست تبدیل میشه به پیراپوست اونوقت ریشه چجوری اب جذب میکنه چون خوندیم پیراپوست یه لایه یاخته چوب پنبه داره که نسبت به اب نفوذ ناپذیره . 4- تو فعالیت صفحه 104 تو ریشه هم تک لپه و هم دولپه و تو ساقه دولپه پوست هست . منظور از پوست همون بافت زمینه ای هست یا ... ؟ 5- ایا مسیر عرض از غشا هنگام رسیدن به درون پوست مثل مسیر اپوپلاستی تغیر مسیر میده به سیمپلاستی یا از همون طریق عرض از غشا از یاخته های درون پوست میگذره ؟
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    27 بازدیدها
  • بچه ها جزوه رو پیدا نکردید ؟؟لطفا اگه دارید میشه برا منم بفرستید

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    م
    پاسخ: جزوه موقاری دهم
  • دانه گرده نارس

منتقل شده دانه گرده نارس
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    dr.es78D
    @sro سلام یک گامیتوفیت با چهار
  • ابهامات زیست دهم

منتقل شده
    6
    2
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    690 بازدیدها
    S
    منم همین سوالا رو دارم.
  • یه سوال دیگه

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    79 بازدیدها
    dlrmD
    @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار :blossom:
  • زیست یازدهم_تولید مثل

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    184 بازدیدها
    revivalR
    @maryem توی جانوری بحث صدم درصده!!! برسید پیش صفات چشمگیر رو میخونید!ی پرنده مثل جولا حتی ب اندازه دم هم دقت میکنه،اونی انتخاب میکنه ک دم بلندتری داره!!!یا حتی توی پستاندارا،طرف با گوزن شاخ شکسته جفتگیری نمیکنه!چون احتمال بقا زاده ش رو کم میدونه! حالا بیاد با ی مرده؟!اصلا سلول تخم هم تشکیل شه،بعدش ؟! (خارج از درس و کنکوره من بیشتر از این نمیتونم وقت بذارم امیدوارم مطلب رسیده باشه)
  • سوال زیست شناسی یازدهم مهم*

منتقل شده
    10
    1
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    317 بازدیدها
    Farhan80F
    بخش پیشین هیپوفیز فقط زیر کنترل هیپوتالاموس هستش
  • سلام سوال بسیار مهم

منتقل شده
    1
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    41 بازدیدها
    M
    [image: 1552751852864-image-resized.jpg] دوستان مگر پوسته دانه از نظر ژنتیکی یکسان با گیاه مادر نیست؟ گزینه دو جواب تست هست و میدونم غلطه ولی گزینه یک چرا غلط نیست
  • زیست شناسی دهم_فصل 5_گفتار 3_صفحه ی اول🤔

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    104 بازدیدها
    S
    @CleVeR در زیست شناسی دهم_فصل 5_گفتار 3_صفحه ی اول🤔 گفته است: توی بند آخر این صفحه در خط پنجم نوشته که "بیشتر کرم های حلقوی (نظیر کرم خاکی) و نرم تنان سامانه ی دفعی متانفریدی دارند" منظور از این جمله همه ی نرم تنان متانفریدی دارند یا بیشترشون؟ بیشترشون
  • زیست گیاهی

منتقل شده زیست گیاهی
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    408 بازدیدها
    SOLINAS
    @zo-za-379 نه نیست
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    17 بازدیدها
  • کسی ج

قفل شده است منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    96 بازدیدها
    dlrmD
    سلام:) به آلاء خوش اومدین. لطفا این بخش رو مطالعه کنین:) چیزایی که آلاء دوست داره
  • زیست آقای امینی راد

منتقل شده زیست شناسی نظام قدیم آلا
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    629 بازدیدها
    K99_DrK
    ممنون
  • تبادل گازها. زیست 1. 😰😓😤

منتقل شده
    30
    1
    1 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    246 بازدیدها
    G
    @Mahed در عمل دم دیافراگم به پایین حرکت میکنه و صاف میشه که باعث ایجاد ی نیروی مکشی میشه که هوا وارد ریه بشه. در بازدم دیافراگم به حالت قبلی خودش برمیگرده و گنبدی میشه تا هوای شش ها خارج بشه اینطوریم میشه گفت وقتی دیافراگم گنبدی میشه فضای کمتری برای شش وجود داره و مجبوره که هوای داخل خودشو خالی کنه.
  • زیست>تولید مثل

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    162 بازدیدها
    ساقیس
    @moosavi21 درسته ممنون:slightly_smiling_face:
  • حرکت اسپرم به سمت تخمک کامل و خیلی زیبا

منتقل شده
    4
    9 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    537 بازدیدها
    MohsenkarbasianM
    😐😐😐😐تایپیک مهم نیست محتوا مهمه
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    8 بازدیدها
  • تولید مثل. زیست 3 قدیم

منتقل شده توکل برخدا
    8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    301 بازدیدها
    MahhhM
    @shining-way ممنون
  • سوال زیست دهم

منتقل شده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    84 بازدیدها
    babakkeB
    سلام خسته نباشید اول میخواستم از اقای موقاری بخاطر اموزش خوبشون تشکر کنم بعد یک سوال داشتم در فیلم اموزشی زیست دهم جلسه شانزده از دقیقه سیزده اقای موقاری درمورد جذب اب و مواد معدنی توضیح میدن که من فکر میکنم منظور جذب مواد از روده باریک به درون یاخته های پوششی روده باریک که داری ریز پرز هم میباشند باشه . اما مشکل من اینجاس که ایشون بارها تاکید میکنند که ما به مرحله ای که مواد از یاخته های پوششی روده باریک وارد فضای میان یاخته ای میشود میگیم جذب نه قبل از اون پس چرا ایشون به جذب اب و مواد معدی توسط یاخته پوششی روده باریک میگن جذب ؟؟؟؟ البته کتاب هم کلمه جذب را بکار برده صفحه 32