Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • عصب چشم

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    105 بازدیدها
    pariaaaP
    @Amir-Bernousi مرسی
  • زیست نظام قدیم

منتقل شده
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    255 بازدیدها
    AmirbernosiA
    اونچنان وقتی نمیگیره ها، 20 گیگ هم باشه شما یه اینترنت نامحدود بگیرین شبانه دانلود میشه کلش البته فک نکنم به 10 گیگ هم برسه فایلای زیست
  • جزوه دوره جنسی خانم ها

منتقل شده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    178 بازدیدها
    S
    به درد نظام‌قدیم‌هم‌میخوره؟ @ادمین @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
  • با مسایل ژنتیک جمعیت کتاب الگو چیکار کنم؟

منتقل شده
    11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    228 بازدیدها
    dan-lD
    @shining-way در با مسایل ژنتیک جمعیت کتاب الگو چیکار کنم؟ گفته است: @dan-l نه بابا :| معمولا 4 5 تا سوال از ژنتیک جمعیته که 3 4 تاش همیشه از متن کتاب بوده . خیلی سبزم کلا خارج شده واقا نمیدونم چرا انقد کتابا رو مسائلش زوم کردن :| من مسایل کنکور و گزینه دو و سنجش اینارم دیدم واقعا این حجم از اضافه گویی لازم نبود :/ درسته .. من این اضافه گویی هارو کنار گذاشتم
  • زیست>ایمنی و کروموزوم

منتقل شده
    1
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    45 بازدیدها
    ساقیس
    [image: 1549302532445-screenshot-111.png] تو این تست گزینه سه داره میگه شباهت یاخته کشنده طبیعی و تی کشنده اینه که تو خط دوم نقش دارن و موجب اپوپتوز میشن تی کشنده کجای خط دوم نقش داره و کجا اپوپتوز میکنه تو کتاب یازدهم درباره عملکرد لنفو تی حرفی نزده یعنی الان کلا لنفو تی با اپوپتوز بیگانه ها رو نابود میکنه؟؟اخه اقای موقاری گفتن عملکردش مثل لنفو بی هست میشه یکی برام توضیح بده یه سوال دیگه هم داشتم میشه شناسنامه یه سلول سوماتیک انسان رو(که شامل تعداد کروموزوم تعداد کروماتید تعداد دی ان ای تعداد سانترومر تعداد رشته های پلی نوکلِوتیدی و مضاعف یا غیر مضاعف و هاپلویید یا..)برای سلولی که تو مرحله انافاز و تلوفاز هستش رو بهم بگین؟؟؟
  • آقای موقاری ............ لطفا جواب بدید کمک کنید ...........درخواست .........!

منتقل شده
    13
    9 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    693 بازدیدها
    mojtaba.vM
    @sohrab
  • گیاهانCAM

منتقل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    173 بازدیدها
    alireza507A
    البته معمولا جاهای که ذکر نشده مستقیما مورد سوال قرار نمیگیره تو کنکور.
  • نکات مربوط به دستگاه تنفس انسان

2
    4 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    657 بازدیدها
    A
    ایمنی دستگاه تنفس متن لینک
  • زیست شناسی آقای دکتر ارشی کلاس کنکور(1) (95-94)

منتقل شده
    109
    1 رای ها
    109 دیدگاه‌ها
    31k بازدیدها
    دکتر راس گلرد
    @mohammadhassan ادمین جان چرا فیلم های دکتر پاک شدن از سایت؟
  • سوال کنکور97

منتقل شده
    13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    180 بازدیدها
    pariaaaP
    @Amir-Bernousi همین منم تو جنسشون موندم فک کنم اسکلت سلولی هم ریز لوله و هم ریز رشته ولی در مورد اسکلت هسته ای نمیدونمم
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • سلول های مژکدار بینی

منتقل شده
    27
    0 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    AmirbernosiA
    کنکور و کتاب ملاکه، بعدم کتاب گفته دیگه توی همین دهمه چیه، اول مجاری بینی یه بافتی هس که مو داره(ینی فولیکل نه مژک) بعد که این پوست تمووم میشه، یه بافت پوششی مژکدار آغاز میشه، فک میکنم از اواخر بینی هم باشه چون توی سقف حفره ای که برای نظام قدیم کشیدم مژکی نیست برجستگی هست فقط
  • بکر زایی

منتقل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    273 بازدیدها
    dlrmD
    @Amir-Bernousi در بکر زایی گفته است: نمیشه چیزی گفت :| الان چند خط نوشتم هی نقض کردم خودم :/ اگه بخوایم بگیم هاپلوئیده، ما درمورد اینکه این مار میتونه برای تولید مثل میتوز بده یا نه اطلاعاتی نداریم اگه بخوایم بگیم دیپلوئیده بازم نمیتونیم نظری بدیم، اطلاعات کافی نداریم :| استاد جان دقیقا همین حالت رو توی صفحه146 گفته! گفته درباره نحوه و علت بکرزایی فرضیه های مختلفی ارائه شده...ینی خودشونم مطمن نیستن من چیزیو اشتباه گفتم؟ منم گفتم بر مبنای فرضیه اول کتاب ... اگه گفتم بگین پاکش کنم از ذهنم :| شر نشه دوروز دیگه:))
  • گامت

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    101 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @pariaaa در گامت گفته است: @dlrm اره منم همینطور فکر میکنم. این سوال تفکر نقادانه ص 127 زیست سومه بعد ی گام ب گام از اینترنت دان کردم اون ی چیز دیگه گفته 😑!! پاسخ تفکر نقادانه ی فصل ششم تفکر نقادانه 1-6 ، صفحه ی 127 دانش آموزان باید مخالف باشند. از آن جا که گامت ها پلوئید هستند، فقط یک دست کروموزوم دارند. در هر دست کروموزوم نیز فقط یکی از دو کروموزوم همتا یافت می شود. این گفته گام به گامههههه احتمالا منظور کتاب گامت انسان بوده
  • سوال

منتقل شده
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    53 بازدیدها
    AmirbernosiA
    همه ی سلولا باهم ارتباط دارن، اما خب میشه اینطور گفت که توی ماهیچه ی قلبی، سلولا از این طریق میتونن سرعت انتقال پیام رو افزایش بدن https://forum.alaatv.com/topic/5022/زیست-خوانی/8750 تو اینجا میتونین سوالاتونو بپرسین
  • زیست اقای رحیمی.کمک :D

منتقل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    77 بازدیدها
    پ
    @M-an
  • عضلات چشم

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    پ
    @Amir-Bernousi اخه اقای رحیمی گفتن
  • سوال ژنتیک جمعیت

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    dan-lD
    پایینی رو حل کردم . شما بالایی رو حل کنین تمومه
  • کلون

منتقل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    dlrmD
    @Amir-Bernousi عع اره دالی.... ممنون یادم نبود اصلا
  • سوال از گیرنده چشایی زیست یازدهم

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    686 بازدیدها
    S
    @smjavad اصلاح کنم میکرو توبول در یوکاریوت ها و در پروکاریوت ها تارهای پروتئینی. ولی در کل همگی پروتئینی هستند.