Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • لوله رابط کجا؟

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    267 بازدیدها
    Fari_ZF
    سلام به نظر من بخش قشری اینم مطلب اضافه 1.بخش قشری: شامل کپسول بومن - شبکه اول مویرگی - سرخرگ آوران - سرخرگ وابران - لوله پیچ خورده نزدیک - لوله پیخ خورده دور - ابتدا و انتهای لوله هنله - لوله رابط - ابتدا مجاری جمع کننده و شبکه دوم مویرگی 2.بخش مرکزی: لوله هنله نفرون و مجاری جمع کننده ادرار و شبکه دوم مویرگی فقط بخش بیشتر لوله جمع کننده در قسمت مرکزی قرار دارد
  • زیست یازدهم

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    F
    @elham1384 تدریس زیست یازدهم اقای موقاری تو سایت دکتر ای کیو هست
  • زیست دوم دبیرستان ، فصل یک ، اشکال

28
    1 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    yasamanbanuY
    @Revival آره نگید خودم پیدا کردم بعد بگید :upside-down_face:
  • آیا روده ی بزرگ......

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    346 بازدیدها
    revivalR
    من توی یه کتابی دیدم که نوشته کربوهیدرات ها فقط در بخش خارجی غشا وجود دارد.ولی دبیرمون گفته بود که کربوهیدرات ها عمدتا در بخش خارجی غشا وجود دارد.کدوم یکی درسته؟ هردو غلطن،اون هم کربوهیدارت dna و rna کجا،این چندتا گلیکو روی سطح سلول کجا
  • پلاسمودسم....

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    439 بازدیدها
    khkjhyhuytfK
    بله زندس چون که مانند سلول علایم حیاتی و داراس (چون که جزیی از سلوله)
  • سامانه بافتي

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    M
    @ن-م خودت داری می گی گیاهان آوندی سه بافت ....... دارند سرخس و بازدانگان هم آوندی هستند پس طبق متن کتاب این ویزگی در مورد اونا هم صدق می کنه البته توجه کن که طبق متن کتاب موفق باشید
  • سوال در مورد مورچه

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    M
    @elahe75 در حد کتاب حشرات گردش خون باز دارند موفق باشید
  • کارگاه تست اقای موقاری

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    165 بازدیدها
    D
    اره فیلم ها قرار گرفته ولی جزوات قرار نگرفته
  • آنزیم های سلول های پرز

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    276 بازدیدها
    A.KA
    @آقاجانی در آنزیم های سلول های پرز گفته است: من هم کتابو میخونم هم نکته ها رو میخونم .گفتم شاید این مربوط به یازدهم باشه و همیشه به ما میگن تو تابستون پیش خوانی انجام بدین .پس یه سوال دیگمو جواب بدین .منظور از آنزیم های سطح یاخته های پرزها همون آنزیم های برون سلولیه؟آنزیم های درون سلولی روده ی باریک چربی ها رو گوارش می دن یا اینکه آنزیم های برون سلولی این کارو انجام می دن؟ باید برون سلولی باشن
  • سوال در مورد نکته ی تستی مربوط به دوره ی قلبی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    101 بازدیدها
    A.KA
    وقتی قلب تو استراحته همه حفره ها بدون انقباضن وقتی دهلیزا منقبض میشن بطنا تو دیاستولن وقتی بطنا تو سیستولن دهلیزا میرن تو دیاستول اگه غیر از این باشه، خونا باهم مخلوط میشن
  • آب کافت ساکارز

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    628 بازدیدها
    آ
    @mammad مرسی.
  • آنتی...

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    216 بازدیدها
    آ
    @D-fateme-r نه.مرسی از اینکه پاسخ دادید.
  • جزوه علوم موقاری

منتقل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    355 بازدیدها
    Dr.Omid IshalaD
    خیر منتشر نشده اگه منتشر بشه تو کانال آلا خبر می دن
  • هیپوفیز سرخرگ یاسیاهرگ؟؟؟؟؟؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    A.KA
    @mammad در هیپوفیز سرخرگ یاسیاهرگ؟؟؟؟؟؟ گفته است: [image: 1535271013663-%D9%87%DB%8C%D9%BE%D9%88%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B3_1.jpg] برطبق این عکس باید سیاهرگ باشه ولی بعضی ازمعلما میگن سرخرگ اولا این عکس کتاب نیست تغییر داده شده که نوشته سیاهرگای باب ولی سیاهرگه در اصل اون دوتا چون نیازی نیست که سرخرگ باشه
  • فشار خون در دوره ی قلبی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    122 بازدیدها
    آ
    چرا وقتی که موج P ثبت می شود فشار سرخرگی بیش تر از فشار بطن هاست؟
  • سورفاکتانت از کجا....

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    Dr.Omid IshalaD
    خوب تو کتاب گفته که حبابک سنگفرشی ساده است این پوششی نوع دو هم جزو اونه پس فک کنم سنگفرشیه ساده میشه
  • صدای اول قلب

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    157 بازدیدها
    M
    باسلام ببین صدای اول قلب به طوریک لحظه ای نیست که بلکه ازقلهRشروع می شود وتقریبا تاکمی قبل از اغاز موجTیعنی اوایل انقباض بطنی ادامه پیدا میکنه ولی به هرحال ازقله Rاغاز میشه درضمن صدای دوم ازکمی قبل از موجT(پایان انقباض بطنی)اغازو درانتهای Tتموم میشه
  • حرکات لوله ی گوارش

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    341 بازدیدها
    آ
    @mammad مرسی جواب شما هم عالیه
  • سوال های مختلف

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    395 بازدیدها
    آ
    @آقاجانی در ضمن یادم رفت بهتون بگم که هیستامین از سلول های سالم(ائوزینوفیل و ماستوسیت) هم ترشح می شه.
  • سوال درسی زیست کنکور ۹۸ نظام جدید

کنکور98 تجربی زیست کنکور98
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    453 بازدیدها
    M
    با سلام وقتی غلظت موادحل شده درپلاسماازیه حدی بالاترمیره یعنی اب پلاسما ودرنتیجه آب بدن کاهش پیدامیکنه یکی ازاتفاقاتی که میفته اینه که ازدیواره سرخرگ آوران آنزیمی به نام رنین ترشح مییشه به درون خون بعد میره و روی یکی ازپروتئینهای پلاسما که اسمش آنژیوتانسین هستش اثرمیکنه واین آنژیوتانسین باراه اندازی مجموعه ای ازواکنشها باعث ترشح هورمون آلدوسترون از غددفوق کلیه میشه که این هورمون بازجذب سدیم تو کلیه روافزایش میده که درپی آن آب هم بازجذب میشه ودرنتیجه آب بدنت حفطظ میشه ضمنن بگم که آنژیوتانسینوژن فک کنم تو کبد ساخته میشه وطی فرایندی به انژیوتانسین تبدیل میشه همچنین رنین در دوران نوزادی هم ازسلولهای اصلی غددمخاط معده ترشح وپروتئین شیر ییعنی کازئین رو رسوب میده ببخشید دییگه طولانی شد یکم