Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • سوال فصل ۱دوم،نظام قدیم

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    164 بازدیدها
    M
    @dr_pari دیمر تو کتاب نیست ولی یعنی دو تا منومر مثل مالتوز (دو تا گلوکز)ساکارز(گلوکر و فروکتوز) و گالاکتوز (گلوکز و لاکتوز) موفق باشی:winking_face:
  • ناقص بودن کلیپ ها

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    470 بازدیدها
    M.anM
    @reza-sin سوال از منطق در زیر دسته زیست ! :/ یا تدریس نکردن یا فایاش مشکلی داشته که رو سایت نیست برا بار چندم وافعا نمیدونم سوال در تاپیک و دسته خودش پرسیده بشه نه هر جایی
  • کارگاه تست زنی زیست

19
    0 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    634 بازدیدها
    F
    ببخشید می خواستم بدونم جزوه ی جلسه سوم کی میاد؟
  • مشاوره زیست شناسی

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    mriawM
    @علیم در مشاوره زیست شناسی گفته است: @missdiba @mojtabah23 اونایی که رشته شون ریاضی بوده و اشنایی با زیست ندارن بنظرم بافاگو شروع کنن. خیلی خوب میتونین درس و مفاهیم رو متوجه بشن و ابهامات و تناقضات کتاب هم بررسی کرده بعد از این که به ی تسلطی رسیدین الگو بخرین سلام من رشتم تجربی عه ولی زیستم اصلا خوب نیست ینی در حد صفره.کتاب فاگو برای منم مناسبه؟بخرم؟
  • سوالات راجب کارگاه زیست

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    78 بازدیدها
    M
    ایا جمعه هافیلم کارگاه تست نمیاد
  • زيست نظام قديم

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    480 بازدیدها
    M
    @elahe-shr اینو یادم رفت بگم 😁 فیلمای آقای امینی زیست ۲ کامل نیس اون بخش ای که نیست و از روی فیلمای آقای رحیمی ببین تدریسشون خوبه از طرفی به نظر من اول خودت حتی روزنامه وارم که شده یه بار قبل اینکه اون مبحث و ببینی کتاب و بخون این جوری بهتر متوجه میشی فیلما رو ولی در کل واسه ی زیست خودت بخونی از روی درسنامه های قوی بهتره بعد هر جارو که متوجه نشدی فیلم ببین مثل گیاهی که به شخصه برای خودم سخته یا مثلا فصل ۶ سال دوم .. بعدم تست ای آموزشی بزن در آخر که به یه تسلط نسبی رسیدی تست ای مفهومی ودر آخر ترکیبی کار کن درسنامه های قوی ام کتاب های فاگوسیتوز و یا خیلی سبز برای دوم،نشر الگو برای سوم و بازم نشر الگو برای پیش _دفتر زیست شناسی آقای پازوکی ام خیلی کمک میکنه برای شکل های کتاب چون شکلای کتاب خیلی واضح نیست من خودم برای دوم و دارم واقعا عالیه.اوه چقد حرف زدم 😂😂😂
  • سوال در مورد زیست دهم - فصل 2 (مبحث انتقال ها در غشا)

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    344 بازدیدها
    D
    @mrma80 انرژی به طور مستقیم مصرف نمی شه! فقط بخاطر پمپ سدیم پتاسیم که برای جابه جایی مواد نیاز به انرژی داره، ATP می شه و مصرف انرژی رو غیر مستقیم می کنه... آقای موقاری تو فصل دو گفتار سه قسمت اول کامل توضیح دادن... خواستی یه نگاه هم به اون بنداز کمکت می کنه :)) موفق باشی دوست عزیز :))
  • زیست

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    A.KA
    جانداران شامل : باکتریا،اغازیان،قارچا و گیاهان و جانوران هستن
  • گوارش (معده ملخ ) زیست دوم دبیرستان

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    333 بازدیدها
    M
    @mammad خیلیی ممنون از شما دوست عزیز 🌹
  • جزوه زیست دهم اقای موقاری کارگاه تست

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    Y
    سلام دوستان یک مدت همگی به دنبال جزوه کامل میگردیم وتا حالا به نتیجه ای هم نرسیده ام . من پیشنهاد میکنم هرکسی هر چقدر جزوه داره تو این تایّیک بفرسته و ما که باید قبل از گارکاه تست فیلم ها رو نگاه کنیم اول بخش های موجود جزوه می نویسیم وبعد با دیدین فیلم که باید ببنیم کامل می کنیم. لطفا حتی یک صفحه هم بفرستید. @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @حامیان-آلاء-جزوات
  • جمع بندی تصاویر زیست دوم دبیرستان محمد علی امینی راد

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    83 بازدیدها
    Daniel-HayatiD
    سلام . فیلم جلسه دوم این مجموعه نیست . عکسی که گذاشتم بهتر سوالمو میرسونه [image: 1534297886883-2-resized.png]
  • سورفاکتانت

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    131 بازدیدها
    Fari_ZF
    @mammad عامل سطح فعال در اواخر دوران جنینی ساخته میشه خب..بعضی از جنین ها زود به دنیا میاد عامل سطح فعالشون به مقدار کافی ساخته نشده یعنی دچار کمبود سورفاکتانت هستند نه فقدان به خاطر همین کیسه هوایی راحت باز و بسته نمیشه دچار مشکل تنفسی میشن.
  • فصل 7 زیست دوم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    58 بازدیدها
    P
    سلام/میتونید بگید تفاوت اووسیت با تخمک چیه؟
  • تدریس زیست یازدهم و دوازدهم توسط استاد مقاری

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    A
    سلام و خدا قوت محکم ب گروه انسان دوست آلايي ها خواستم خواهش کنم واسه تدریس زیست سال دوازدهم و یازدهم توسط استاد مقاري در نیم سال اول سال تحصیلی، یعنی سه ماه اول همه تدریس ها باشن. استاد مقاري تو صحبت هاشون گفتن زیست یازدهم رو تا بهمن تموم میکنن، واقعا واسه کنکوری ها ديره، خواهش میکنم این دو کتاب مهم رو آماده کنید واسه کنکور. تشکر فراوان ب همراه دعای خیر برای گروه آلايي هپ
  • زیست موقاری

زیست کنکور98
    16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    879 بازدیدها
    M
    @M-an چشم
  • اشکال در چاپ

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    G
    سلام وقتی جزوات را چاپ میکنم به جز کلمات فارسی در حاشیه بقیه کلمات چینی چاپ میشه:face_with_open_mouth_cold_sweat:
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    22 بازدیدها
  • کارگاه زیست آقای موقاری

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    200 بازدیدها
    morteza 0M
    @M-an سلام مدیر عزیز کی فایل زیست بارگذاری میشه؟
  • کی شروع میشه ؟؟؟

2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    208 بازدیدها
    mozhgansamM
    فعلا خبری نشده:frowning_face:
  • تشکر از استاد موقاری

1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    140 بازدیدها
    Z
    پاسخ: آقای جلال موقاری:rose: :rose: :rose: وااای یه ادم چقدر می تونه خوب باشه... ممنون استاد.. ممنون واسه همه چی