Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • تست زیست گیاهی + پاسخ تشریحی

منتقل شده
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    200 بازدیدها
    Dr.LilaD
    @pouriya22 اگر جزوه تدریس و نکات مهم گیاهی و ژنتیک دارید ممنون میشیم اینجا بذارید
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • جزوه دهم زیست

منتقل شده
    14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    799 بازدیدها
    D
    سلام دوست عزیز. من خودم ورودی دهمم! مشخصه که باید هر نکته ی مهمی رو نوشت. شما امروز یه کاری می کنی، فردا چهل درصد کارای امروزت یادت می ره! حالا می خوای یه سری نکته مهم که هم پایه ست هم کلی بهشون نیاز داری رو نادیده بگیری؟ پیشنهاد من اینه که از این به بعد، حین دیدن هر فیلمی به سرعت نوت برداری؛ می تونی ویدیو رو متوقف کنی، بنویسی، و بعد دوباره از چند دقیقه قبلش گوش کنی که همزمان هم از روی جزوه ات بخونی هم با فیلم جلو بری... برای جزوه ی زیست هم، من هنوز شروع به خوندن زیست نکردم و فعلا دارم روی عربی کار می کنم که توی سال خیالم بابت عمومی ها راحت باشه و در عوض بتونم رو اختصاصی ها وقت بذارم. اما هر وقت شروع کردم، عکس جزوه ام و می ذارم... می تونی با یه سرچ هم پیداش کنی... موفق باشی دوست عزیز!
  • درخواست جزوه زیست دوازدهم

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    166 بازدیدها
    Z
    سلام کسی جزوه فصل اول یا دوم رو داره؟
  • جزوه نکات زیست دهم

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    عطاع
    سلام خدمت همه ی دوستان.می خواستم بدونم که منظور آقای موقاری(دبیر زیست)از نوشتن جزوه،همان نکاتی بود که در تخته می نوشتند یا باید حین بررسی کتاب درسی نکات را هم باید بنویسیم؟(حین بررسی کتاب درسی نکاتی رو می گفتند):unamused_face: :unamused_face: :unamused_face: :unamused_face:
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • راهنمایی سایت

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
    حمیده حسینیح
    پاسخ: درخواست راهنمایی درسی سلام بچه ها لطفا منو راهنمایی کنید الان من مخوام از اول زیست رو از اول فیلم ها ببینم باید کجا برم؟ از کدوم قسمت این کار رو میتونم انجام بدم
  • موضوع حذف شده است!

2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    41 بازدیدها
  • اقای موقاری

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    508 بازدیدها
    M
    لطفا اسپم نکنید! پیام هاتون به تو دلی منتقل میشه. درباره برنامه های آلاء هم من خبری ندارم هر چی گفتن همون بوده فعلا. باید صبر کرد تا زمان اعلام برنامه ها.
  • زیست 10 سال اخیر کنکور به تفکیک فصل

منتقل شده
    1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    272 بازدیدها
    pouriya22P
    زیست کنکور 85 تا 96 به تفکیک فصل لینک دانلود: http://yon.ir/pT8PZ حجم:48Mb
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    30 بازدیدها
  • زیست جانوری در یک نگاه

2
    1
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    182 بازدیدها
    B
    @zeinab-kh سلام بانو‌،ممنون میشم نکاتت رو به اینجا منتق کنی واینجا دوباره قرارشون بدی تا یک جا باشند
  • جنین

4
    1
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    214 بازدیدها
    B
    @zeinab-kh در جنین گفته است: @zahra-m1999 حتما اگر پیدا کردم میزارم:slightly_smiling_face: خیلی ممنون بانو 👌
  • نوار قلب

قفل شده است
    40
    2 رای ها
    40 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    B
    لطفا این تاپیک حذف شه @M-an
  • عطسه و سرفه انعکاس نیستن؟

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    513 بازدیدها
    M
    باسلام باتوجه به اینکه انعکاس ها باتحریک گیرنده ها شروع می شوند پس عطسه وسرفه وبلع واستفراغ و...همگی انعکاس هستند 1.عطسه وسرفه :دراثر ورودگازهای مضرونامطلوب گیرنده های شیمیایی موجوددردیواره مجاری تنفسی تحریک میشوند. 2.بلع:خش اول آن ارادی است ولی تاانتهای دهان(یاهمان ابتدای بلع) درهنگام ورود به بلع گیرنده های مکانیکی موجود دربلع تحریک می شوند. 3.استفراغ:برای خروج موادمضرونامطلوب وفاسد باتحریگ گیرنده های شیمیایی دیواره لوله گوارش
  • سوال زیست یازدهم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    322 بازدیدها
    M
    باسلام ببین ما3نوع عصب داریم: 1.عصب حسی:اگرتعدادزیادی دندریت توسط غلافی ازجنس بافت پیوندی احاطه شده باشد. 2.عصب حرکتی:گرتعدادزیادی آکسون توسط غلافی ازجنس بافت پیوندی احاطه شده باشد. 3.عصب مختلط:اگیرتعدادزیادی هم دندریت وهم آکسون توسط غلافی پیوندی احاطه شده باشد. 12جفت عصب مغزی هر3نوع رادارندیعنی برخی حسی،برخی حرکتی وبرخی مختلط است لی هر31جفت عصب نخاعی همگی مختلط هستند.
  • حواس پیکری

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    _nawrm__
    @mammad نه بابا ، برای ما هم در درم هست ..! میدونی چون نامگذاری نکردن برامون ، تشخیصش سخته ..! نمیدونم چه جوری آدرس بدم :face_with_rolling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
  • نفرون ها و مجرای جمع کننده

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    M
    باسلام خیر چندین نفرون یک مجرا دارند به عنوان مثال چندین شاخه ازیک شاخه مشترک خارج می شوند
  • زیست

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    0
    تو رو خدا زیست یازدهم رو تا تابستون تموم نشده با تدریس اقای موقاری بزارید واقعا معلم فوق العاده ای هستن واقعا احتیاج دارم
  • تنفس واقعی!

11
    1
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    391 بازدیدها
    MOHAMMAD80M
    خوبه:|:neutral_face: