Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • گیاهی یازدهم

زیست شناسی گیاهی
    4
    1
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    298 بازدیدها
    Mo XoM
    @علی-خسروداد خواهش میکنم
  • نمودار اسپیرو گرام -فصل ۳دهم

استاد م
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    46 بازدیدها
    Mo XoM
    @alireza-sarhadi-0 روی نمودار هم این شکلی میشه [image: 1661771007306-screenshot-934.png] سبز میشه دم عادی که دیافراگم منقبضه قرمز میشه بازدم عادی که غیر فعال هست و تنقباضی نداریم ابی میشه دم عمیق که دیافراگم و بین دنده ای خارجی و گردنی منقبض اند نارنجی میشه بازدم عمیق که بین دنده ای داخلی و شکمی منقبض اند
  • کروموپلاست

14
    2
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    114 بازدیدها
    Mo XoM
    @Reza-Dolatsha خواهش میکنم
  • گوارش

حل شده
    13
    1
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    48 بازدیدها
    pouya hosein pourP
    @Alzahra-Daftar 😂⚘ ‌ موفق باشید
  • پارانشیم هوادار

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Mo XoM
    @pouya-hosein-pour در پارانشیم هوادار گفته است: @hedie-amini در پارانشیم هوادار گفته است: @pouya-hosein-pour ممنون از توضیحتون اما منظور من پارانشیم های هواداره که مختص گیاهان آبزیه بل ، پارانشیم های هوادار فتوسنتز نمیکنن فقط هوا رو ذخیره میکنن، به دو صورت احتمال داره یکی اکسیژن رو از آب جذب کنن(فتوسنتز نه) و یکی از سلول های فتوسنتز کننده جذب کنند میخاستم راه های بدست اوردن اکسیژن بگم پیش دستی کردین👌👌
  • موضوع حذف شده است!

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    37 بازدیدها
  • پتانسیل عمل

1
    2
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    31 بازدیدها
    Ahmadreza AmanzadehA
    سلام جواب این تست کدوم میشه بنظرتون؟؟🤔🤔 [image: 1661742153996-_.jpg] و جواب این تست گزینه ۲ میشه؟ چون احساس می کنم باید می گفت اگزوسیتوز نه ترشح. [image: 1661742209928-_.jpg] @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @فارغ-التحصیلان-آلاء @تجربیا
  • هوای مرده

9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    289 بازدیدها
    Mo XoM
    @Mehra-0 خواهش میکنم.... نه دیگه شما فک کن اب قراره تموم بشه بعد تموم شدنش به هر حال نی یه چند قطره اب داره یا حداقل مرطوب شده
  • تنفس

حل شده
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
    S
    @hossen-forozan در تنفس گفته است: آیا در نوزاد دوزیست آبشش ها به نواخی خاص محدود میشودند یا خیر؟ سلام دوست عزیز.ماهی ها و نوزاد دوزیستان تنفس آبششی دارن که در اونها تیغه های آبششی در نواحی خاصی هستن و به صورت پراکنده در بدن قرار ندارن .
  • کلیه

حل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    S
    @hossen-forozan در کلیه گفته است: آیا مجرای جمع کننده در بازجذب و ترشح شرکت دارد؟ سلام دوست عزیز.مجرای جمع کننده حز نفرون نیست و و در اطرافش شبکه دوم مویرگی وجود نداره ولی در مجرای جمع کننده بازجذب و ترشح وجود داره .اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
  • زیست

گیاهی دهم
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    196 بازدیدها
    علی خسرودادع
    @ramses-kabir فدات داداش دمت گرم
  • صفرا

9
    5 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    214 بازدیدها
    Mo XoM
    @Nastaran-Aghaei آب اسیدهای صفراوی (و نمک‌های صفراوی) فسفولیپید (لسیتین، که در امولسیون چربی‌ها نقش دارد) یون بی‌کربنات و چند الکترولیت دیگر کلسترول (که به کمک لسیتین و اسیدهای صفراوی حل شده است) رنگ‌دانه‌های صفراوی همچون بیلی‌روبین و بیلی وردین (که از تجزیه هموگلوبین حاصل می‌شود و رنگ مدفوع را می‌سازد). پروتئین‌ها (شامل تمامی ایمونوگلوبولین‌ها، آلبومین، متابولیت‌های هورمون‌ها و سایر پروتئین‌هایی که در کبد متابولیز می‌شوند). این ترکیبات صفرا هستش که انزیم نداره چون نه برای فعالیتش و نه در کیسه(داخل کیسه صفرا منظورمه)نیازی ندارن اما داخل سلول های کیسه صفرا مسلما جهت متابولیسم هاش و انرژی و تنفس هوازی و....انزیم هست
  • لقاح خارجی

زیست-شناسی
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    166 بازدیدها
    Mo XoM
    این یکم جای فکر داره نظر الانم رو میگم ولی یکم مطالعه کنم دقیق تر جواب میدم بنظرم اون تخم ماهی از اندوخته غذایی تغذیه میکنه اما بعد از متولد شدن اولین غذاش اون لایه ژله ای هستش.....
  • تست سراسری ۹۹

16
    3
    3 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    363 بازدیدها
    R
    @haniehno جالبه 👏👌
  • همانند سازی حفاظتی

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    46 بازدیدها
    Mo XoM
    @soniaaa بنظر منم درست گفتن،منظورش اینه اگر یه تیکه از دنا دورشته رو برش بزنیم ممکنه یک رشته با رشته مقابلش در اون تیکه متفاوت باشن.
  • تنفس در هیدر🤔 کدوم درسته؟

حل شده
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Mo XoM
    @sara-83 خواهش میکنم
  • زیست گیاهی

5
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    setayesh rezvanyS
    @aila-afshar در لان دیواره یاخته ای وجود داره مثلا پکتین و نخستین. اما دیواره پسین نداره
  • گیرنده آنتی ژنی

حل شده
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    53 بازدیدها
    R
    @Allen-Gamer سلامی دوباره گیرنده آنتی ژنی اصلا یعنی چی ! » گیرنده ای که سلول ها میتونن بوسیله اون غیر خودی رو از غیر خودی تشخیص بدن خب ! این گیرنده رو هر سلولی نداره » مثلا لنفوسیت b داره و به لطف همین گیرنده می‌تونه باکتری هارو از هم تشخیص بده خب حالا مشکل اینه که خودش توانایی مقابله با اونو نداره ( ولی شناساییش کرد ) در این صورت میاد تقسیم میشه و پلاسموسیت و خاطره رو بوجود میاره که از این دوتایی که بوجود اومد برای مثال یکی مقابله کنه ( پلاسموسیت ) و یکی دیگه رو هم برای روز مبادا که باز نقسیم شه ( مقابله نکنه ) یعنی یطورایی مکمل هم هستن خب ولی همگی گیرنده آنتی ژنی رو نداشتن . ولی همگی این گیرنده رو دارم که سلول های خودی از غیر خودی شناسایی بشه (گویا همه ی سلول خای زنده بدن اون رو دارن و درصورت تغییر اون گیرنده کشته میشن » همونطور که میدونین سلول هایی هم که پیوند زده میشه هم سالمن ولی گیرندشون متفاوته که غیر خودی شناسایی میشن ) پس این گیرنده هارو هم ماکروفاژ ها باید داشته باشن و حتی بقیه سلول های خط ۲ ... ) امیدوارم متوجه شده باشی 💙
  • موضوع حذف شده است!

2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
  • سوال؟

18
    3 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    414 بازدیدها
    amir hhhA
    @amir-hhh انعکاس هم پاسخ سریع و غیر ارادی ماهیچه اسکلتی هست