Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • زیست دهم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    35 بازدیدها
    Matin Mousavi 1M
    @Ahmadreza-Amanzadeh 👌👌 بله همینطوره. هرچی به سمت سرخرگ های کوچک تر پیش میریم و از قلب دورتر میشیم، طبیعتا فشار کمتر میشه
  • جهش

حل شده
    85
    2 رای ها
    85 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @Alzahra-Daftar بله منم موافقم اولش اون رونویسی رو ترجمه گرفتم دچار اشتباه شدم....ممنون
  • گلیکولیز سلول پودوسیت کلیه🌿

حل شده گلیکولیز زیست۱۲
    12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    531 بازدیدها
    maryam mirrM
    سلام توی گلوگلیز در دو مرحله ترکیب دو فسفاته تولید میشه: 1_ مرحله اول که تبدیل گلوکز به فروکتوز دو فسفاته هست( اینجا دو تا ATP مصرف میشه که فسفاتهاش به ترکیب گلوکز میچسبه) 2_ مرحله سوم که قند تک فسفاته به اسید دو فسفاته تبدیل میشه ( اینجا فسفات ازاد سیتوپلاسم مصرف میشه و کاری به ATP نداره)
  • تست زیست

4
    1
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    132 بازدیدها
    Atefeh.99A
    @Amir-Bernousi @سمیه-صادقلو ممنونم🌼 میدونم سر استخوان دراز قسمت خارجیش متراکمه ولی چون اغلب اسفنجیه منم گفتم منظور سوال باید اسفنجی باشه🤦🥲این شَک هم با رد گزینه هم حل میشد اصلا چرا این سوالو پرسیدم🤦😅 بازم ممنون که وقت گذاشتین🥰🌹😊
  • زیست نهایی

دانش آموزان آلا
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    77 بازدیدها
    Amir souriA
    میتونین از تورق سریع استفاده کنید و جاهایی که متوجه نشدید به صفر تا صد
  • التحلیل الزیست

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    Amir souriA
    پاسخ گزینه 2 گزینه 1 که آنتی کدون بر نمیگرده عقب پس غلطه گزینه 2 چون توی مرحله آغاز و پایان هر کدوم فقط یه آنتی کدون توی جایگاه pداریم پس درسته گزینه 3 tRNA آغاز گر وارد جایگاه A نمیشه ولی آمینو اسید آغاز گر که متیونین هست میتونه وارد جایگاه Aبشه پس اینم غلطه گزینه 4نه آخرین آنتی کدونی که از جایگاه AوPعبور میکنه با آخرین آنتی کدونی که از جایگاه Eعبور میکنه فرق داره ( البته میتونه یکی باشه ولی چون سوال گفته همواره پس غلطه)
  • بیماری MS😕

حل شده
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    R
    @Mr-Wick نه منظورم اینه ما کلا مغز و نخاع بخش مرکزی میدونیم و اعصلب رو بخش محیطی اینو تو کلپ صفر تا صد آقا موقاری دیدم فک کنم ام اس ~~میلین های سلول های عصبی ~~ حمله میکنه
  • پل مغزی،ضربان قلب؟

حل شده
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    160 بازدیدها
    Sara_RS
    @Mr-Fantastic .🌸
  • تست همسان و ناهمسان|زیست2|فصل7

3
    1
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    سلام بنظرم گزینه ۲!؟ همسان ها فقط ب ناهمسان ج و
  • تست فناوری ژنتیک

زیست۱۲
    1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    132 بازدیدها
    Eshagh SakiE
    [image: 1653913502670-screenshot_2022-05-30-16-52-02.png] مگه نمیگیم بعد از اضافه کردن آنتی بیوتیک به محیط کشت , ژن مقاوم به آنتی بیوتیک پلازمید بیان میشه , پس چرا جواب 4 نشد 😐
  • ترابری

حل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    839 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @Sara_R خواهش میکنم:)
  • تثبیت نیتروژن

حل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    45 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @Sara_R خواهش میکنم
  • ?????

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    50 بازدیدها
    R
    @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • تولید مثل

حل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    60 بازدیدها
    Matin Mousavi 1M
    @Mr-Wick قربان یو😂🙏
  • کروموزوم VS کروماتین

حل شده @زیست @زیستشناسی @زیست@یازدهم @کنکوریا @کنکوری ها
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    754 بازدیدها
    S
    دوستان سپاس از راهنماییتون
  • تنفس آبششی

3
    1
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @حسین-نعمتی گزینه چهار درسته بنظرم.....سخت پوستان آبشش دارن یا نه رو نمیدونم از سخت پوستان فقط سلوم رو کتاب اشاره کرده....اگر منظورتون ستاره دریاییه اون خارپوسته
  • ???

16
    1
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    139 بازدیدها
    OpalO
    @helen-owl در ??? گفته است: @Kosar-Mortazavi میدونید تو کتاب بیشتر بدانید نوشته که گروه هم جز بخش پلی پپتیدی نیست گفتم اینم گفته در رشته پلی پپتید شاید به اینم بشه گیر داد من اون بخشو یادم نیست ولی اگه نوشته آره میشه... ولی سعی کن از متن دلیل بیاری مطمئن تره
  • بافت مردگی / مرگ برنامه ریزی شده (تست)

حل شده
    10
    1
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    محیا صاحبیم
    @Alzahra-Daftar خواهش میکنم، موفق باشید🦋
  • معده

حل شده
    11
    1
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    288 بازدیدها
    S
    @Sakineh-Arianpoor در معده گفته است: [image: 1653385869856-jpeg_-_-_3512529676364406410-resized.jpg] در مورد گزینه د نگفته گوارش شیمیایی یا فیزیکی غذا پس هر دوتا رو باید در نظر بگیریم چون تو گوارش فیزیکی سلول های ماهیچه ای معده که صافو دوکی شکل هستن نقش دارن پس گوارش فیزیکی میاد و گزینه د رو نادرست میکنه .روی سوال هم گزینه نادرست رو خواسته .تو پاسخ نامه نوشته د درسته منظورش اینکه جواب سوال هست نه اینکه از نظر علمی درست باشه .لطفا اگه جواب سوالاتونو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
  • ریبوزوم

حل شده
    41
    1 رای ها
    41 دیدگاه‌ها
    957 بازدیدها
    S
    @Mahan-Xodayi-2 در ریبوزوم گفته است: @sarvin-Piri در ریبوزوم گفته است: @Mahan-Xodayi-2 در ریبوزوم گفته است: @sarvin-Piri ممنونم...حل ک نشده ولی کنکور این جمله رو غلط در نظر گرفته گفته بعضیا توسط ریبوزوم پراکنده ساخته میشن جوابم کاملا واضح بود و مطمئنم از درست بودنش ولی هر طور مایلین میتونین برین از افراد دیگه هم سوال بپرسین . من به جواب شما ایراد گرفتم؟؟؟؟ تمایلی به پاسخگویی ندارین کسی مجبورتون نکرده..... سلام .نه خیر بنده نگفتم کسی ایراد میگیره چون جای ایراد گرفتن نیست فقط گفتم که تشریف ببرین از افراد دیگه هم سوال کنین تا مطمئن شین از هرکس دیگه هم سوال میپرسین تست رو هم ببرین با خودتون و اینکه خیلی مهمه که نست مربوط به کدوم ساله و ممکنه که خوده تست هم مشکل داشته باشه و سازمان سنجش بعدا اصلاحش کرده باشه و اگه واقعا همچین پروتئین هست بیاین اینجا به منم بگین شاید واقعا من نمیدونم خیلی هم ممنون میشم ازتون .من کارم رو دوست دارم و کسی هم مجبورم نکرده به سوالا جواب بدم .در سطح کتاب شما هم به جز پروتیین های ترشحی ،پروتیین های غشا پلاسمایی،انزیم های شبکه اندوپلاسمی ،انزیم ها و پروتیین های اندامک لیزوزم و واکوئل مرکزی ، بقیه پروتئین ها مثه سانتریول میکروتوبول ،ریز رشته ،انزیم های درون هسته ،هیستونها،پروتیین های ریبوزومی ،اسکلت هسته ای تویط ریبوزوم های ازاد در سیتوپلاسم ساخته میشن .