Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • غشا و دیوارع

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    97 بازدیدها
    _Biliifti__
    @سروش-قادری سلام محل تبادل از طریق لان هستش که پلاسمودسم ها در محل لان هستند =راههای سیتوپلاسمی ۲.کنترل ورود مواد مثلاً از طریق کاسپاری،. یعنی نمی‌ذاره مواد عبور کنند . پس کنترل کننده محسوب میشه... برای اون سوالتون هم لان ها یا کاملا بدون دیواره هستند یا دیواره نخستین نازک هم دیده میشه
  • معده

10
    4 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    353 بازدیدها
    یسرا علوان نصاریی
    این ساختار فضایی پروتئین هست که نمیذاره اسید معده تاثیری روش بزاره. لیزوزوم هم یک محیط کاملا اسیدی داخل خودش داره ولی به خاطر نحوه قرار گیری مولکولهای دیواره اش از گزند شیره داخلیش در امانه.
  • کنکور ۱۴۰۱

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    377 بازدیدها
    Mahdi NodehiM
    @amin-forouzan مرسی از جواب جامعتون .
  • تمام نکات حشرات

حل شده
    3
    12 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    334 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @amir-karami-0 آخ آره خوب گفتی شرمنده اینو یادم رفت:thumbs_up_medium-light_skin_tone: خواهش میکنم وظیفه خودم میدونم
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • زیست دهم فصل ۵

موقاری زیست دهم کلیه ، نفرون ، بازجذب
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    339 بازدیدها
    چیچکچ
    @mahsa-n خواهش میکنم 🌺
  • فصل دستگاه ایمنی یازدهم

11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @ariana-ariana خواهش میکنم😊
  • سوال زیست شناسی فصل شیش یازدهم

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    353 بازدیدها
    Matilda2M
    خب پس یعنی اینکه توی ماهیچه اسکلتی چند تا یاخته قبلا میتوز دادن سیتوکینز هم داشتن بعد به قول کتاب بهم پیوستن؟
  • باکتری مفید روده بزرگ

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    242 بازدیدها
    Mansoureh KordinejadM
    @f-ahmadi خواهش میکنم بله دقیقا به همین دلیل که باکتری ها در بدن نشخوارکننده ها قبل از محل جذب هستن
  • روده بزرگ، دستگاه گوارش

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    162 بازدیدها
    F AhmadiF
    @بتول-طرفي سلام مثل دوازده تو روده باریک روده کور بخشی از روده بزرگه
  • تمام نکات کرم پلاناریا

حل شده
    1
    4 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    11k بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    در کنکور 99 کلی تست جانوری وجود داشت که بیشتر بچه ها رو غافلگیر کرد بنابراین باید بحث های جانوری غیر انسان رو هم خیلی جدی بگیرید تو این تاپیک میخوام کل نکات مربوط به پلاناریا رو طبق کتاب خدمتتون بگم: 1-گوارش:پلاناریا لوله گوارش و سلوم ندارد.فقط دارای حفره گوارشی است که گوارش و گردش مواد را درون این حفره توامان انجام میدهد محل ورود و خروج مواد فقط از یک سوراخ است :seedling: :snowflake: :seedling: :snowflake: 2-تنفس:ساختار مشخصی برای تنفس ندارد و گاز ها از راه انتشار مستقیما از سطح بدن تبادل میشوند :droplet: :droplet: :droplet: 3-گردش مواد: گردش مواد درون همان حفره گوارشی که به تمام نواحی بدن نفوذ کرده انجام میشه :dove: :dove: :dove: 4-دفع: سامانه دفعی پروتونفریدی دارد. این سامانه دارای سلواهای مژک دار شعله ایست. پلاناریا دفع آب اضافی و اندکی از دفع نیتروژن را از طریق این ساختار انجام میدهد :four_leaf_clover: :four_leaf_clover: :four_leaf_clover: 5-دستگاه عصبی: دستگاه عصبی مرکزی =شامل مغز است که تشکیل شده از دو گره عصبی +ساختار نردبان مانند با پله هاش دستگاه عصبی محیطی=رشته های متصل به ساختار نردبانی که در قسمت خارجی ساختار نردبانی قرار دارند :maple_leaf: :maple_leaf: :maple_leaf: 6-حرکت: حرکت در کرم پلاناریا به گردش مواد در حفره آن کمک میکند 7-کرم پلاناریا جز بی مهرگان است و در نتیجه دفاع اختصاصی ندارد فقط داری دفاع غیر اختصاصی است :palm_tree: :palm_tree: :palm_tree: 8-تولید مثل: نوعی کرم پهن(کرم کبد) هرمافرودیت(نرماده) است یعنی دارای دستگاه تولیدمثلی نر + ماده است خود باروری میکند دارای تخمدان قرارگرفته بین بیضه ها و رحم است :snowflake: :snowflake: :snowflake: من این نکات رو برای داوطلبان محترم کنکور 1401 نوشتم با توجه به تغییراتی که کتب کردند ممکنه یه سری نکات برای شما حذف شده باشه یا متفاوت باشه :tornado: :tornado: یه چک ریز بکنید که ایشالا دچار مشکل نشید :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rose: موفق باشید
  • قلق های تست زنی زیست

حل شده
    4
    17 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    253 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @maryam-nateqi خواهش میکنم بیشترشونو خودتون میدونید خواستم یه یادآوری کوچولو بکنم
  • اپی نفرین و نور اپی نفرین

حل شده
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    193 بازدیدها
    م
    @setareh-rezaee خواهش میکنم
  • موضوع حذف شده است!

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها
  • زیست دهم ف5

حل شده
    33
    2 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    378 بازدیدها
    پ
    @دریا-دریایی 🙃
  • لطفا جواب بدین.

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    284 بازدیدها
    Matilda2M
    دهم کلا یادم رفته:)
  • زیست شناسی دهم تجربی ف۳

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    342 بازدیدها
    Matilda2M
    @narin-hashempour خواهش میکنم البته این نکته ای که گفتم برای فصل سه یازدهمه ولی خب برای سوال شما صدق میکنه
  • لایه ی ماهیچه ی صاف در لوله ی گوارش

حل شده
    4
    1
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    78 بازدیدها
    -Dr_Ugger--
    @atena-abolhasani خواهش
  • سوال زیست

19
    2
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    531 بازدیدها
    Maryam NateqiM
    @sohil-derakhshani خواهش میکنم
  • انیمیشن های زیستی

حل شده
    1
    8 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    https://www.aparat.com/v/xRmFs https://www.aparat.com/v/7u1F5 https://www.aparat.com/v/R4tLh https://www.aparat.com/v/jlYzA https://www.aparat.com/v/l8qgJ بچه های علاقمندی که حالشون بد نمیشه ببینن خواهشا چیزای خاصی نیستن ولی گفتم بگم به هر حال @تجربیا