Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • بکرزایی زنبور

حل شده
    13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    پ
    مرسی از همگی که جنبه داشتن 🌹
  • تحلیل استاد موقاری

حل شده
    7
    1
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    68 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    مرسی بچه ها فهمیدم
  • منظور این گزاره چیه؟

حل نشده
    8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @احمد-قادری همینا رو گرفته بعد گفته 3 درسته آخه ربطش چیه توضیح نداده
  • هورمونها هنگام تنش

حل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    84 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @amir-karami-0 واقعا از بین این همه تست الان یادم نمیاد مگر اینکه تو تایم مرورم به چشم بخوره ولی حرف استاد این بود که در تنش طولانی مدت قند خون و فشارخون بالا میره که حالا قند خونو کورتیزل بالا میبره فشار خونم آلدوسترون با باز جذب آب
  • تستای آزمون گزینه دو(اشکال)

حل شده
    7
    3
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @محمدطاها-میرجلیلی کدوم قسمتش گفته هر مقدار رشد؟
  • کبد

حل شده
    14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    Sara_RS
    @Ammanium @Fatemeh-Maleki بله بله ممنونم🌸 اصلا حواسم نبود طرف جنینه
  • زیست ۱

زیست-دهم
    20
    2
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    228 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @atena-abolhasani در زیست ۱ گفته است: @abolfazl-mousavi خواهش میکنم 😂 خیلی سبز تو فصل ششم هم یه جاهاییش اشتباه کرده بود به این کتابا اعتمادی نیست💔 ممکنه یک دفعه در یک جای دیگه همین جمله رو تصحیح کنه و بعدش بگه بفرما
  • کارگاه تست زیست

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    60 بازدیدها
    S. Reza MusawiS
    @zahra-forouzanfar سلام ممنونم بابت پاسخ شما امه مگه فرایند دیاپدز در جایی به غیر از مویرگ هم صورت می گیره؟ یعنی از مغز قرمز استخوان دیاپدز می کنه به درون مویرگ؟
  • یاخته های دستگاه ایمنی

حل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    72 بازدیدها
    amir karami 0A
    @m-sina در یاخته های دستگاه ایمنی گفته است: سلام دوستان منظور از یاخته های دستگاه ایمنی کدوم یاخته ها هستند!؟ کجای کتاب لیست این یاخته هارو آورده @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم کلا جای جایه فصل 5 حرف از یه سلول دستگاه ایمنی زده از لنفوسیت کشنده لنفوسیتT لنفوسیتB ائوزینوفیل نوتروفیل بازوفیل ماکروفاژ سلول دندریتی ماستوسیت حالا غیر از این ها جاهای دیگه زیست حرف از یه سلول هایی زده که تویه ایمنی نقش داره اما مطمعن نیستم دقیقا تویه لیست سلول های ایمنی قرار بگیره مثلا سلول های پشتیبان عصبی(نروگیلیا)چون کتابه میگه از سلول های عصبی دفاع میکنه بازم از این موارد هستن البته
  • جهش در کدون آغاز

حل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    IIAIII
    @sara-haghighatrad آره ولی من اینقدر احمخ! بودم که اینارو یادداشت میکردم. فکر میکردم نکته های خارق العاده اند. وگرنه اصل یه چیزه! اینکه U در دنا وجود نداره
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    6 بازدیدها
  • اووگونی

حل شده
    10
    3 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    391 بازدیدها
    OpalO
    @سینا-0 بله بسیار سپاسگزارم ✨🙂
  • سوال زیست دهم - فصل اول گفتار سوم

حل شده
    5
    2
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    302 بازدیدها
    amir aaA
    @amir-aa درست شد. ممنون
  • هسته سلول رویشی

حل شده
    13
    1
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    284 بازدیدها
    Sara_RS
    @zahra-hamrang ممنونم🌸
  • لنفوسیت

حل نشده
    8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    386 بازدیدها
    kosariK
    @m-sina در لنفوسیت گفته است: @kosar-mottaghi وای ببخشید اشتباه پرسیدم😂😅 میخواستم بپرسم: از کجا فهمیدید هیچ کدوم از اون دوتا لنفوسیت کشنده طبیعی نیست؟ خوب چون ما دهم اصلا نمیدونستیم کشنده طبیعی هم لنوفسیت داریم یا اصلا چنین اسمی هس اینارو هم معلمون گف بعد تازه یازدهم فهمیدیم یه لنفوسیت دیگه داریم به نام کشنده طبیعی😐
  • سانتریول

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    573 بازدیدها
    Sara_RS
    @علی-نریمانخواه-0 ممنونم🌸
  • تدریس استادان زیست شناسی

20
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    308 بازدیدها
    سارا M 0س
    @anzw-18 سلام من با هردو استاد تدریس دیدم...و هردو هم عاااالین، ولی استاد ذبحی تفت رو پیشنهاد میدم....تدریسشون ک عالیه و برای فهم بیشتر گاهی تصویر هم میکشن ک برای فصل های گیاهی خیلییی به من کمک کرد. و اینکه نمودارهاشون برای جمع بندی و هم ی جزوه کم حجم خیلی عالی و مناسبه. تدریسشون هم با جدیدترین کتابه، برای کنکور هم عالیه.
  • جنین (سراسری)

حل شده
    12
    1
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    BioB
    @sara-haghighatrad در جنین (سراسری) گفته است: @bio ممنونم لطف کردید🌸🌸 خواهش میکنم
  • گامت زنبور

حل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    38 بازدیدها
    BioB
    @sara-haghighatrad در گامت زنبور گفته است: @bio ممنونم🌸 خواهش
  • جزوه زیست دهم آرش

حل نشده
    4
    0 رای ها