Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • اینترفرون نوع دو

حل شده زیست
    4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    amir karami 0A
    @amir-karami-0 البته ماکروفاژ بیشتر برای هضم کردن لاشه یاخته هاست وگرنه کار حمله به سلول سرطانی و غیر سرطانی با لنفوسیت هاست این گفته خودمو اصلاح میکنم
  • تخریب رشته های دوک

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    101 بازدیدها
    Ehsan JafarpourE
    سلام بله تووی هر دو مرحله(هم آنافازو هم تلو فاز(تجزیه)ناپدید شدن رشته های دوک رو داریم
  • تست

13
    1
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    188 بازدیدها
    z GheibiZ
    سلام حل شد؟
  • فصل1/ زیست دهم

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    489 بازدیدها
    z GheibiZ
    @bahar-mahmoodi ۶ و ۷ به نظرم میشه اجتماع ۲_ خیر چون وزیکول اندامک غشا دار است و پروکاریوت ها اندامک غشا دار ندارن
  • غشاءدر 🌱گیاهان🌱

حل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    67 بازدیدها
    Maryam NateqiM
    @sallar-savadkoohi آها خیلی ممنونم لطف کردین 🌷
  • تست گزینه 2(شکلی)

حل شده
    4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    BioB
    @reyhane-karimi-0 خواهش
  • برگشت

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    308 بازدیدها
    Babak mansB
    @ilya-mansouri در برگشت گفته است: @babak-mans سلام فامیل عزیز خیلی وقت بود نبودی. اگه برنامه ات خوب طبقه بندی شده باشه صد در صد می شه . اخه تو برنامه نویسی زیاد وارد نیستم
  • چند سوال زیست گیاهی دهم۳

حل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    سروش قادریس
    @81sobhan در چند سوال زیست گیاهی دهم۳ گفته است: @سروش-قادری خواهش میکنم ببخشید اگه آخر سر بهت گفتم دنبال نکته خارج از کتاب نباش من خودم یازدهم اینطور بودم زیاد دنبال نکات زیست خارج کتاب بودم آخر سال قاطی کردم چی به چی بود کتاب واس همین گفتم شما دچار اشتباه نشید به قول استاد موقاری ان شاالله دانشگاه همه اینا رو میخونی نه داداش میفهمم چی میگی راستش من وقتی زیست میخونم،همیشه یه برگه کوچیک کنار دستمه هرچی واسم گنگ و نامفهومه می‌نویسم بعداً اینجا می‌پرسم تا ببینم چی به چیه خیلیم بهم کمک می‌کنه این روش و واسه فهم بقیه موضوعاس ولی خب شمام راست میگید بعضیاش زیاد حاشیه‌این،حتما این دفعه اصلاح میکنم مرسی🌻🙏
  • چند سوال زیست گیاهی دهم

حل شده
    24
    2 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    222 بازدیدها
    سروش قادریس
    @z-gheibi در چند سوال زیست گیاهی دهم گفته است: @سروش-قادری سلام کدوما مونده؟ بله مرسی یادآوری کردید🙏🌻 یادم رفت به حل شده تغییرش بدم
  • چند سوال زیست گیاهی دهم2

حل شده
    30
    0 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    سروش قادریس
    @z-Gheibi @دریا-دریایی مرسی دوستان🌻🙏 این موارد هم حل شد👌
  • هلیکاز در رونویسی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    35 بازدیدها
    _
    @ai-ri خیر ، خود رناپلی مراز بازش میکنه
  • ژنتیک

29
    0 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    200 بازدیدها
    دریا دریایید
    نگاه بچه ها ۹۹ هم گفتن سوال عددی نمیاد ولی اومد 😐 واقعا قطعیتی نمیشه داد خود من فک کنم دیروز که داشتم ازمون جامع میزدم گفته بود یه ادمی چند تا صفت فلان و فلان و فلان داره الان این فرد برای کل صفاتش چند ال داره 😐😐😐 و اینکه خیلی سبز اومده اینا رو گفته عادیه الگو و گاجم که من دارم گفتن 😐
  • پروتئین 👩‍⚕️

حل شده سوال
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    SinaFS
    @narin-hashempour زیست 3
  • گیاهانCAM

حل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    75 بازدیدها
    Anzw 18A
    سلام . چطور باید سوال خودم رو بارگزاری کنم؟
  • پرده آمنیون

حل شده
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    270 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @z-gheibi خیلی ممنون من باز اون تست رو بررسی میکنم شاید من بد متوجه منظورم شدم
  • نایژک مبادله ایی و لیزوزیم!؟

حل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @infinitie-a بله کاملا درسته
  • عصب نخاعی

حل شده راه ابریشم تجربیا زیست شناسی آرش
    5
    2
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    357 بازدیدها
    احسان نوروزی کیویا
    @hamed-bagheri-0 ممنون🌹
  • چشم و گوارش

1
    4 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    دریا دریایید
    e6d4be87-e42e-44d2-9540-298f29ae1366-نکات چشم زیست یازدهم.pdf :heavy_heart_exclamation: :heavy_heart_exclamation: c8b8d02c-84d7-43b6-a2fc-83e1399adf80-نکات گوارش.pdf :heavy_heart_exclamation: :heavy_heart_exclamation: @تجربیا
  • سراسری

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    Niki FinnN
    سلام. جواب این تست گزینه 4 می شه، من بر اساس پاسخنامه ای که برای سوالات زیست سال پیش پیدا کردم اینو نوشته: " بخش 4 اتصال دهنده رویان به جفت می باشد که بعدا بند ناف را ایجاد می کند. قطر سرخرگ ها در بندناف از سیاهرگ ها کمتر می باشد و بخش 1 نشان دهنده کوریون است که تشکیل دهنده جنین است"
  • فولیکول

حل شده
    18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    SinaFS
    @reyhane-karimi-0 :rose: :rose: :rose: :tulip: