Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • گیاه شناسی :سوالاتی از فصول اخر زیست دهم(7)

26
    0 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    270 بازدیدها
    FaMiF
    @fami در گیاه شناسی :سوالاتی از فصول اخر زیست دهم(7) گفته است: اینبار سوال در رابطه با تار کشنده هست👈 خیلی مختصر :تار کشنده دقیقا کجاست ?منظورم نسبت به مریستم نزدیک به نوک ریشه هست .بالاتر از اون قرار داره یا پایین تر? @mehranmirzaei استاد این تاپیک رو در مورد فصول گیاهی قبلا زده بودم .گفتم حالا که رفع اشکال گیاهی هست شما رو منشن کنم
  • ترقوه و قفسه سینه

8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    106 بازدیدها
    S
    @amir-siavsh برای منشن کردن خب این رو @ اول بزنید بعد مثلا تجربیا یا دانش آموزان آلا یا انسانیا و نمونه های مختلف رو بنویسید الان شما در گروه دانش آموزان آلا هستید چون من منشن کردم برای شما پیام اومد
  • موضوع حذف شده است!

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    13 بازدیدها
  • گیرنده حس وضعیت ماهیچه اسکلتی

دانش اموز الا سوال زیست تجربی
    19
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    901 بازدیدها
    M
    @راهنما-زیست
  • گارکاه زیست اقای موقاری

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    دریا دریایید
    ماده ی زمینه ای داره ولی خیلی کم و اندکه اصلا کد شاخص بافت پوششی همینه احتمالا یه اشتباه لپی بوده که اینو گفتن
  • تدریس جدید برای زیست دهم

38
    1 رای ها
    38 دیدگاه‌ها
    460 بازدیدها
    I
    @عطا-محسنی-0 در تدریس جدید برای زیست دهم گفته است: @sani-painting سلام شما جزوه دست نویس آقای موقاری رو دارین؟؟؟!!! من اصلا نمی تونم شما رو درک کنم
  • کارگاه نکته وتست آقای موقاری

4
    1
    4 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    234 بازدیدها
    -Dr_Ugger--
    @msm-ksk خیلی ممنون
  • مفصل کتف

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    209 بازدیدها
    ا
    @fatemeh-sadat-kheradmand نه بینشون کتف قرار میگیره
  • تغییرات کتاب درسی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    S
    @minoo-kh خواهش میکنم☺️🌹
  • تک جهته یا دو جهته؟

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    ali kalantariA
    @erfan-11 بله ، دیدم ولی خب با این مخالف بودم و خواستم ببینم کسی هم نظر با من پیدا میشه با نه
  • کتاب

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    80 بازدیدها
    Kosar MahmoudiK
    @hassan-hajizadeh Slm..kheylibsabz maz
  • برو بچ بجوابید که گیر هستم توی این

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    256 بازدیدها
    Amir Hossein RahtalabA
    آها ممنون چاکرتون هم هستم @Amir-Siavsh @Fateme-Sh-0
  • سوال زیست یازدهم

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    159 بازدیدها
    Amir SiavshA
    @دوست-بد سرخرگ داره آره ولی چون هورمونها وارد سیاهرگ کبدی میشن اولین بار اونجا دریافت میکنه. ممکنه تو کل بدن بگرده و اون هورمون تو خون سرخرگی هم بهش برسه
  • مخاط مژک دار

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    451 بازدیدها
    Kosar MahmoudiK
    @chichak-am این درسته👍
  • فشار خون

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    118 بازدیدها
    Sara_RS
    @amir-siavsh خیلی ممنونم لطف کردید⚘🌹
  • سوال چالشی و ابتکاری زیست شناسی

1
    1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    msm kskM
    سلام خدمت دانش آموزان عزیز آلا، این تست زیست شناسی، که ترکیبی از مباحث دهم و یازدهم هستش، تالیفی یکی از دوستان هستش و بسیار جالب بود، میتونید جواباتون رو زیر همین پست اعلام کنید(با ذکر موارد درست) ، بعدا پاسخش رو قرار میدم، جالبه بدونید که ۲تا از رتبه های دو رقمی‌ کنکور این تست رو نتونستن حل کنن😉 موفق باشید [image: 1606235222961-37164ca4-f641-47ea-b2f1-f3259ef8a03b.jpeg] متن سوال👇🏼 فردی دارای بیماری مالتیپیل اسکلروزیس(MS) دارای علائم ریوی و سرفه ، به پزشک مراجعه کرد و مشخص شد که علاوه بر Ms,دارای نوعی عفونت باکتریایی نیز است، همچنین از او آزمایش خون گرفته شد ، که جدول مربوط به آزمایش خون او به صورت بالاست، با توجه به توضیحات داده شده، چه تعداد از موارد زیر درست است؟ الف)اگر B کمتر از A باشد ، آنگاه ممکن است در روند درمان بیماری ریوی شخص مشکل ایجاد شود ب)اگر D کمتر از C باشد، در روند هیچ یک از انواع انعقاد خون در شخص مشکلی ایجاد نمیشود ج)اگر G بیشتر از L باشد،احتمال سکته قلبی و کاهش ارتقاع QRS در شخص افزایش میابد د)اگر H بیشتر از F باشد، ممکن است در سرعت اسپرم زایی در فرد افزایش یابد ه)اگر فرد دچار بیماری HIV شود، علائم بیماری Ms در شخص کاهش پیدا میکند پ.ن: با وجود طولانی بودن، این تست کاملا منطبق با کتاب درسی و کنکور هستش @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا
  • حذفیات

@زیست @یازدهم
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    326 بازدیدها
    Dr.agonD
    @sani-painting در حذفیات گفته است: @dr-agon مررسی🤩🤩🤩واقعا گیج شده بودم چیکار کنم😂 خواهش :rose: :blue_heart:
  • ابهام در همانند سازی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    195 بازدیدها
    sahar ahmadiS
    @opop-opop سلام ببخشید میشه پی وی تون رو باز کنین یه سوال داشتم
  • زیست دوازدهم/فصل اول/پروتئین

@زیست دوازدهم
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    305 بازدیدها
    چیچکچ
    @یاسمین-ایمانی در زیست دوازدهم/فصل اول/پروتئین گفته است: سلام. به نظرتون جواب این سوال گزینه دو میشه؟ چرا؟ کدام عبارت درباره اولین پروتئینی که ساختار آن شناسایی شد صحیح است؟ 1.درتشکیل ساختار نهایی آن فقط سه نوع پیوند دخالت دارد. 2. با تغییر یک آمینو اسید ساختار و عملکرد آن می‌تواند به شدت تغییر یابد 3. هر یک از زنجیره های پلی پپتیدی آن به صورت یک زیر واحد تا خورده است 4. با دارا بودن رنگدانه های فراوان توانایی ذخیره انواعی از گازهای تنفسی را دارد گزینه ۱ و۲ رو گفتن گزینه ۳ غلطه چون میوگلوبین تک رشته‌ ای هست و لفظ رشته ها براش غلطه گزینه ۴ هم بخاطر این غلطه که ذخیره اکسیژن داره نه انواع گازها(شامل co2و...)
  • سوال زیست

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    23 بازدیدها
    Hadi KhodabandelooH
    یه سوال داشتم اگه بهم بگید ممنون میشم:استاد موقاری گفتن که بعد از میتوز الزاما سیتوکینز نداریم در انسان و سلول های ماهیچه اسکلتی رو مثال زدن اما من تو بانک سوال گزینه 2 تستی رو دیدم که برعکس همین موضوع رو گفته بود و نوشته بود در انسان بعد میتوز قطعا سیتوکینز داریم و چند هسته ای بودن سلول های ماهیچه ی اسکلتی به خاطر ادغام سیتوپلاسم چند سلوله نه عدم سیتوکینز.الان نمیدونم کدوم درسته!!!!؟