Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • سرخرگ کلیه

منتقل شده
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    IIAIII
    @Mono فهمیدم. خیلی ممنون.
  • نفرون

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    64 بازدیدها
    IIAIII
    @Sina-massahzadeh چرا؟ خب سیاهرگ های کوچک هم میتونه باشه
  • ساختار لیپیدی با نقش هورمونی؟

منتقل شده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    196 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @minoo-kh بله هورمون هایی مانند استروژن -پروژسترون-تستوسترون-آلدوسترون-کورتیزول و ... ساختار استروئیدی دارند *یکی از انواع لیپید ها ، استروئید هاست
  • غده روده باریک

منتقل شده
    37
    1
    2 رای ها
    37 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    R
    @my-name سلام . وقت تون طلایی هورمونی که از این قسمت روده ترشح می شوند چه نام دارند ؟ در انجام عمل گوارش یا جذب چه کارکردی دارد ؟ متاسفانه این موضوع در کتاب امسال حذف شده است .
  • تغذیه سلول های کلیه

منتقل شده
    8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    M
    @m-sina بله درسته در واقع یاخته های کپسول بومن از طریق مایع بین سلولی اطرافشون مواد زائدشونو دفع میکنن
  • نظام قدیمی ها سوال ژنتیک دارممم

1
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    Am EliA
    [image: 1593679952680-20200702_112957-resized.jpg] سلام دوستان؛ کسی می‌تونه نحوه ی محاسبه ی انواع گامت ها در این تست و توضیح بده؟!؟؟ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @تجربی @همیار
  • یه سوال از کار بلد های زیست داشتم

23
    1 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    469 بازدیدها
    ب
    @zahra_yp در یه سوال از کار بلد های زیست داشتم گفته است: @به-سان-خورشید در یه سوال از کار بلد های زیست داشتم گفته است: @zahra_yp در یه سوال از کار بلد های زیست داشتم گفته است: @به-سان-خورشید تاثیرات همایشه اره لامصب چی کرده امینی راد.وقت کردی خود جزوه رو بخونی؟ بلههه خوش به حالت من هنوز فیلمای درسنامه رو کامل نکردم
  • میزنای

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    26 بازدیدها
    MonoM
    @m-sina اره قسمت بالایی
  • صفراءءءء

تجربی زیست دهم صفرا
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    228 بازدیدها
    ب
    @Infinitie-A در صفراءءءء گفته است: با سلام میخواستم بدونم صفرا در گوارش شیمیایی نقش داره یا نه؟ اونجور که متوجه شدم نمک های صفراوی و فسفولیپید لسیتین در گوارش مکانیکی نقش دارند(برای کوچک کردن مولکول چربی)و اب و ماده مخاطی و یون ها هم که گوارش شیمیایی انجام نمیدن،رنگ ها هم رنگن کار خاصی نمیکنن پس یعنی صفرا در گوارش شیمیایی نقش نداره دیگه؟یا من اشتباه میکنم؟ نقش غیر مستقیم داره. به هر حال لیپاز محلول در آب اول کار نمیتونه کاری بکنه چون چربی ها روی محتوای کیموس شناورند. حالا صفرا زحمت میکشه و چربی رو گوارش مکانیکی میده تا گوارش شیمیایی ش انجام بشه
  • رشته های کلاژن و کشسان

13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    432 بازدیدها
    M TgM
    @my-name بلد نیستم خیلی واضح گفتم که ینی گیرنده فشار رو بلد نیستید؟؟
  • زیست شناسی و تغییر کتاب

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
    عرفان مجیدیع
    @Mono اون هایی که حذف شده را نبینم اره
  • مویرگ منفذ دار

حل شده
    13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    253 بازدیدها
    Hoorieh shH
    @به-سان-خورشید در مویرگ منفذ دار گفته است: @Hoorieh-sh در مویرگ منفذ دار گفته است: خوب:grinning_face_with_sweat: حالا چکار کنیم:grinning_face_with_big_eyes: :grinning_squinting_face: :grimacing_face: ببین من اصلا نمیدونم این پروتئین صافی مخصوص که استاد موقاری هم درموردش گفتن که کد منفذداراس نمیدونم دقیقا کجاس:confused_face: :confused_face: @تجربیا @راهنما کیو دیگه تگ کنم:grinning_face_with_sweat: ببین جایی که ترشح هورمون داشته باشیم البته بجز سیستم عصبی مرکزی و مرکز غده فوق کلیه، مویرگ منفذ دار داریم. در روده هم هست. رگ های لنفی هم منفذ دارند دیگه برات بگم انگار همیناس. اونایی که غشای پایه شون در به داغونه که توی کبد و مغز استخوان یافت میشن و همچنین طحال. اونایی که غشای پیوسته دارند توی بافت چربی سیستم عصبی مرکزی ماهیچه دیده میشه بله ممنونم
  • جزوه زیست یازدهم فصل 5 به بعد استاد موقاری

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    433 بازدیدها
    romisaR
    @Dr-alirezaq سلام وقت به خیر تو دسته بندی ها قسمت جزوه ها درس زیست شناسی چن تا تاپیک جزوه هست که من خودم نگاشون کردم واقعا خوب بودن مثل تاپیک من و جزوه هام
  • زیست 10 فصل 2

قفل شده است
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    _
    @ناظم سلام لطفا تاپیک رو قفل کنید ممنون
  • فرا کتابی ها | بالاخره ریبوزوم اندامک است یا نه؟

34
    1 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    mahsa26M
    @mahdi-mangenehchi آقای موقاری گفتن اندامک نیس ساختار درون سلولیه
  • تست

5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    L
    @Ali-Karimi-1 در تست گفته است: @Laynad غلطه اما پاسخنامه صحيح نوشته! گویا منظورش این بوده که اگه از دهان تا مخرج ادامه داره پس میتونیم بگیم از دهان تا راست روده هم ادامه داره و نگفته که اونجا تموم میشه. تنها دلیل برای صحیح کردن این عبارت همینه فکر کنم.
  • بیماری ام اس

ام اس
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    67 بازدیدها
    باقر صاحبیب
    @Laynad آهان .بله ..گفتم شاید کسی بدونه .بازم ممنون
  • یک سوال ریز از زیست دهم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    Mahan XodayiM
    @sheiiida از لحاظ عملی بله ولی در کتاب که کنکورهم رفرنس ما کتاب هستش میگیم فقط در زیرمخاط و مخاط عصبی داریم در ضمن در کتاب طوری نشون داده که از لایه بیرونی عبور میکنه نه اینکه اونجا سلول های عصبی چیزیو تحریک کنن
  • پرسش و پاسخ زیست

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    164 بازدیدها
    MonoM
    @mahsa26 یعس