Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • گفتار دوم فصل دوم

لولهگوارش
    13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    mj323M
    چون مستقل از دستگاه عصبی کار میکنه و دستگاه عصبی، میتونه روش تاثیر داشته باشه. یجورایی فک کنم به این بحث ربط داره که اعصاب سمپاتیک و پاراسمپاتیک دستگاه های حیاتی و دستگاه گوارش، معمولا خلاف همن
  • زیست/گستره حیات

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    153 بازدیدها
    BioB
    در واقع پایه های حیات رو مثل بقیه مواد اتم ها تشکیل میدن،ولی اونجایی که ویژگی های حیات دیده میشه و میتونه مستقل دارای حیات باشه سلوله.
  • سوال زیست گیاهی یازدهم

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    125 بازدیدها
    mj323M
    خب در مورد پیاز، پیاز برگه ولی هر برگش پیاز نیست. اگر شکل رو ببینیم و طبق توضیحات آقای موقاری، دو نوع برگ رو میبینیم. برگ زیرزمینی و برگ رو زمینی. این دو تا به هم متصل هستن
  • گفتار3فصل7 یازدهم

حل نشده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    180 بازدیدها
    mj323M
    @Amir-Kiani شکل ملا داره یک اسپرم رو در مراحل مختلف نشون میده البته اگر منظورتون آخریه هست، در واقع اونجا داره میگه که جدار لقاحی تشکیل شده و دیگه اسپرمی مجاز به عبور از جدار لقاحی نیست. به همین علت کیسه آکروزوم پاره نمیشه و اگر هم بشه، اثری روی جدار لقاحی نداره.
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    15 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    5 بازدیدها
  • استاد موقاری/پرسیدن سوال

منتقل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    189 بازدیدها
    FragileF
    @abolfazl11 خواهش میکنم🌹
  • یه سوال از زیست دوازدهم

سیانوباکتری ها یا بی هوازی؟ یا هردو؟ سیانو باکتری ها یا بی هواازی؟؟
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    122 بازدیدها
    AMHA
    @F-m بسیاری از سیانوباکترها می توانند نیتروژن و کربن دی اسید را تحت شرایط هوازی احیا نموده . فتوسنتز همراه با اکسایش آب ازتجمیع فعالیت های فتوسیستم II و I به انجام می رسد. در شرایط بی هوازی آنها می توانند از فتوسیستم I به تنهایی استفاده کنند که اهداکننده الکترون به جای آب دراینجا سولفید هیدروژن، هیدروژن مولکولی است؛ درست مثل باکتریهای فتوسنتز کننده ارغوانی.
  • زیست یازدهم/ لایه های یک گل کامل

حل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    night kingN
    @saeed-jp خواهش میکنم
  • یک سوال از زیست دوازدهم

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
    FragileF
    @kamyar-tbz در یک سوال از زیست دوازدهم گفته است: @ЄƦƝЄƧƬ پس اون صفحه های غشایی ادامه شم میره ب ساختار سوم مرسی ساختار دوم همکگلوبین مارپیچیه ک میره سوم تکمیل میشه... خواهش میکنم
  • تولید مثل جنسی در گیاه

منتقل شده حل نشده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
    saeed jpS
    @kamyar-tbz خیلی ممنون دوست عزیز
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • یک سوال داشتم از آقای موقاری

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    209 بازدیدها
    K
    @mohammadreza-ghafuri نمیتونی از متن برداشت کنی چون اون جزوه منطبق بر کتاب ما هست و برا شما حذف شده البته بهتره کامل شما هم بخونینش
  • فصل 8 زیست یازدهم

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    331 بازدیدها
    night kingN
    @Kosar-Kelyabi دقیقا
  • فصل ایمنی یازدهم

54
    0 رای ها
    54 دیدگاه‌ها
    211 بازدیدها
    f.noori7979F
    @Hesam-Mohammadi ممنون
  • اطلاعات عمومی با طعم زیست شناسی ؟

14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    81Sobhan8
    @M-FaA بله , من هم با شما موافق ام
  • کامل نبودن فیلم های کلاس کنکور زیست (نظام قدیم)

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    371 بازدیدها
    Fatemeh ZareiF
    @alireza507 در کامل نبودن فیلم های کلاس کنکور زیست (نظام قدیم) گفته است: سلام. و عرض خسته نباشید. چرا همه ی فیلم های زیست ناقص هستن؟ https://sanatisharif.ir/c/5215 فصل 8زیست 3 رو استاد امینی ضبط نکردن یا شماره بندی اشتباهه
  • دومین گویچه قطبی

21
    1 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    ب
    @Brilliant در دومین گویچه قطبی گفته است: به نظرم گویچه ی قطبی ثانویه تقسیم نمیشه ودفع میشه ! گویچه قطبی اولیه ممکنه تقسیم بشه بعد دفع ویا اینکه بدون تقسیم دفع شه ! به. متن کتاب حرف از توده بی شکل میزنه یعنی تقسیم رخ داده
  • سیانو باکتری و گیاه گونرا

6
    6 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    759 بازدیدها
    f.noori7979F
    @Mobin-Hosseini خواهش میکنم
  • جسم قطبی یازدهم

منتقل شده
    22
    1 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    Sahar.tuoS
    @negnw ینی هم اولین و هم دومین جسم قطبی میتونه لقاح بده و توده بی شکل تشکیل بده؟؟ یا فقط دومین جسم قطبی میتونه؟