Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • راهنمایی و نظر لطفا فووووری!!

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    Alireza YousofvandA
    زیست قلم چی اون هم آبی سطحش خیلی سادس اگه حتما می خوای قلم چی بگیری سه سطحی بگیر اگر هم نه خیلی سبز کتاب تست هاش عالیه
  • پاسخ به سوال.

7
    1
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    night kingN
    سلام دوست عزیز. هم گزینه 3 و هم 4 نادرسته 3- سرعت تولید مثل غیر جنسی بیشتره 4- در روش غیر جنسی تمام کروموزوم ها مشابه والد هست نه یک جفت. به عبارتی ژنوتیپ سلول های والد و گیاه جدید کاملا مشابه هست. پس سوال غلطه
  • فصل۴زیست۱۰

منتقل شده
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    253 بازدیدها
    King of BiologyK
    @Chiman-Moradi سلام داداش در جریان توده ای مویرگ های ما ناپیوسته نیست ولی در سایر قسمت ها که مویرگ ناپیوسته است مثل کبد، همه مواد می‌توانند عبور کنن
  • سوالات و ابهامات کتاب درسی

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    585 بازدیدها
    my nameM
    @nima-H @همیار
  • گوارش

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    95 بازدیدها
    nima HN
    @mehran-sardasht در گوارش گفته است: به نظرتون این جمله که فقط در روده‌ی باریک حرکت قطعه قطعه کننده داریم درسته؟؟🤔🤔🤔 بله درسته
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    8 بازدیدها
  • زیست خواری

234
    5 رای ها
    234 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    UraniumU
    @N-n-good در زیست خواری گفته است: فصل چهارم زیست یازدهم غده های بدن انسان که ترشحات خود را از طریق مجراهایی به سطح یا حفرات بدن می ریزند،................ ۱) ممکن است تحت تاثیر ساقه مغز باشند ۲) در انجام کارهای گوارشی بدن نقش ندارند ۳) در ترشح هورمون سکرتین از روده نقش دارند ۴) پیک های شیمیایی دوربرد را به خون می ریزند @تجربیا جواب:گزینه ۱ پل مغزی در تنظیم فعالیت غدد بزاقی بدن نقش دارد (هورمون ها به خون میریزند بنابراین غده برون ریز نمیتواند هورمون آزاد کند . رد گزینه ۳ و ۴)
  • صفاق

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    322 بازدیدها
    VirusV
    @MryM-Shahidpour خواهش ❤❤❤
  • لوله گوارش

منتقل شده
    8
    2
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    f.noori7979F
    @Chiman-Moradi خواهش میکنم
  • پروانه مونارک

منتقل شده
    15
    1
    3 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    212 بازدیدها
    Dr.RashidiD
    @Hesam-Mohammadi اره منم موافقم 😊
  • دوستان،فیبرین چه نوع پروتئینیه؟

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    111 بازدیدها
    z GheibiZ
    @Rasta-sadat در گفتار پروتئین ها گفته شده فیبرین وکلاژن نقش حفاظتی دارند
  • مرور برای امتحانات نوبت دوم مدارس

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    287 بازدیدها
    ZaraaZ
    برای مرور سریع و جامع تورق زیست اقای موقاری خیلی خوبه جزوات اقای موقاریو از دست ندید ولی کاااامل زیست دهمو بخواید بخونید،کافیه که صفرتاصد اقا موقاریو ببینید
  • در خواست امتحان از این درس

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    romisaR
    @تجربیا
  • گیاهی کنکور

21
    1 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    268 بازدیدها
    ARTA
    از ویدیو ی 109 به بعد تا 126 ..گیاهیه
  • فصل ۷ زیست دهم/ تثبیت نیتروژن

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    250 بازدیدها
    ramses kabirR
    @Hesam-Mohammadi خب خب خب خوب نگاه کن مگه خودت نگفتی که باکتری های آمونیاک ساز آمونیاک تولید میکنن نه آمونیوم من اصا کاری با مواد آلی کربن دارش ندارم کار با قسمت دومش دارم پس همونطور که از اسم باکتری های آمونیاک ساز معلومه اونا سازنده ی آمونیاکن که تو این تست گفته آمونیوم پس این تست غلطه من با توجه به حرف اقای موقاری و کتاب گاج گفتم و یه چیز دیگه که مثل این تست تو کتاب قلمچی هم بود ولی اونا هم مثل خیلی سبز جواب دادن
  • چجوری میشه سوال پرسید اینجا

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    30 بازدیدها
    Arian MpA
    مواد لازم گوشی یا لپ تاپ اعمال تایپینگ در صفحه گوشی با موازین اسلامی!!!
  • اکسایش پیرووات😥😢(فصل 5 دوازدهم)

منتقل شده
    18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    IIAIII
    @حبه-انگور_ آها دمت گرم
  • زیست یازدهم فصل 1

24
    1
    2 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    608 بازدیدها
    D
    @mrgh خواهش 🌺
  • زیست ۱۱

52
    2 رای ها
    52 دیدگاه‌ها
    906 بازدیدها
    D
    @mahta-kamali اره بحث. درمورد پوشش بود قبول من اشتباه کردم حس وضعیت پوشش نداره ببخشید از همتون 🙂🌺@به-سان-خورشید
  • گلیکولیز (قندکافت) 🍬🍭

منتقل شده
    9
    1
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    200 بازدیدها
    IIAIII
    @mehranmirzaei منظورتون اینه که قند ۲ فسفات اکسایش پیدا میکنه و NAD+ کاهش پیدا میکنه؟