Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.4k دیدگاه‌ها
  • آلکان

حل شده
    10
    2
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    OpalO
    @m-sina الان يادم نمیاد، اگر پیدا کردم. همینجا می‌فرستم منشنتو می‌کنم
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    9 بازدیدها
  • شیمی تدریس احسان گودرزی

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    738 بازدیدها
    Sepideh TavosiS
    @mohammad-m-1 اگه نظر من رو پرسی فقط پویان نظر چون ایشون طراح سوالات آزمون های آزمایشی هست و خیلی بهتر به این مباحث کنترل داره
  • کدوم دبیر شیمی آلا رو انتخاب کنم؟

منتقل شده حل شده
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    363 بازدیدها
    Sepideh TavosiS
    ببین من دوازدهمی هستم و سال یازدهم رو با آقای پویان نظر شیمی کار کردم،ایشون واقعا عالیه چون خودش طراح سوالات آزمون های آزمایشی هست و یه مبحث رو به زبان خیلی ساده تعریف میکنه ،سوال و تست زیاد حل می کنه،آقای صنیعی هم خوبه ولی‌ مثل پويان نظر نیست، اگه واقعا میخوای شیمی عالی یاد یر پویان نظر عالی ترینه.
  • واکنش پذیری کلسیم و سدیم

الا کنکور تجربي
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    فاطمه منصوری 1ف
    @derang مچکرم
  • شیمی ۲ صفحه ۶

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    49 بازدیدها
    Yazdan Gonabadi 1Y
    سلام میدونم این جمله غلطه عنصر هایی که تعداد الکترون ظرفیتی برابری دارند در یک گروه قرار دارند میدونم این غلطه و درستش اینه که بگیم عنصر هایی که در یک گروه قرار دارند تعداد الکترون ظرفیتی برابر دارند خب اینا هیچی تو کتاب نوشته ( عنصر هایی که آرایش الکترونی لایه ظرفیت آن ها با هم برابر باشند در یک گروه قرار دارند ) خب این غلط نیست ؟؟؟ آیا آرایش الکترون ظرفیت مگه همون تعداد الکترون های ظرفیت نیست ؟؟؟ خب اینجا مثال نقص میشه زد که دو عنصر تو ۲ گروه متفاوت باشن ولی الکترون ظرفیت برابر داشته باشن با تشکر 🙏🙏🙏🙏
  • بهترین کتاب کمک درسی شیمی

شیمی
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    68 بازدیدها
    Ho3ein TVH
    سلام, برا شیمی دهم خیلی سبز خوبه یا بهمن بازرگان؟؟
  • روغن زیتون

حل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    991 بازدیدها
    F
    @amin-forouzan آره آره درست میگین ممنونم از توضیحتون
  • تست شیمی از مبحث هالوژن ها

@شیمی @کنکور ریاضی @شیمی یازدهم @آلا @تجربیا
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    373 بازدیدها
    M MashhadiM
    1 غ ۲ د ۳د ۴د
  • قانون هس

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    160 بازدیدها
    OpalO
    @علی-شلالوند خوب بین شما نیاز نیست غیر از تنظیم این گونه هایی که توی واکنش اصلی هست چیز دیگه ای رو تغییر بدید اینجوریه که شما از سمت چپ واکنش به گونه ها را نگاه می‌کنید می‌بینید که در کدوم واکنش اینگونه را داریم و تغییرش میدیم بعد از اینکه اون رو تنظیم کردید دیگه با واکنش کاری نداری میری واکنش های بعدی تا اینکه گونه هایی که واکنش اصلی هستند کاملاً تموم میشن نیاز نیست بقیه گونه ها رو توی واکنش ها چک کنیم چون که باید اگه سوال استاندارد باشه باید خود به خود با هم حذف بشن حالا این واکنش اضافه رو میبینیم که به ما داده که هیچ کدوم از گونه های واکنش اصلی توش نبوده اینجا شما متوجه میشی که باید یه کار اضافه تر انجام بدید و باهاش یه گونه ای که حذف نمیشه(اینجا hcl) رو باهاش حذف کنی اینی که دارم میگم خود آقای پویان نظر گفتن گفتند که در حالت عادی اگر همه واکنش های شما توسط گونه‌های واکنش اصلی بودن تنظیم شدن دیگه لازم نیست بقیه چه کنیم مگر اینکه یک واکنش اضافه بهتون داده است که ما می‌فهمیم که به کمک این واکنش اضافی باید حذف انجام بدیم
  • کمک

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    234 بازدیدها
    علی شلالوندع
    @derang شبا خواب رفرش سایت سنجش موقع اعلام نتایج رو میبینم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
  • شیمی دهم فصل ۱

33
    0 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    سارا M 0س
    @paniyaapaniya سوال ۲ تعداد نوترون رو تونستم بدست بیارم که ۴۵ شد. تعداد الکترون و پروتون رو به جواب نرسیدم:/ . . . اگه جواب ۲ و ۴ رو پیدا کردی بفرست ببینم کجا اشتباه کردم...۴ ک عدد جرمی اعشاری بدست میاد:|||
  • سوالات شیمی دهم

حل شده
    10
    4
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    322 بازدیدها
    Zahra.tgZ
    سوال دو عنصری که به 3p5 ختم میشه کلر هست که عدد اتمی آن ۱۷ هست و دوره سه و گروه ۱۷ و الکترون های ظرفیتش هم ۷ تا اما کلر بار یک منفی میده دو بار منفی نمی‌ده اینجا شک دارم که نوشته دو بار منفی و از جایی هم 3p5 هم کلر هست
  • شیمی دهم فصل ۱

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    84 بازدیدها
    PaniyaapaniyaP
    [image: 1633294431149-img-20211003-wa0125.jpg] سوال ۴ پاسخش چی میشع ؟ممنون اگ پاسخ بدید
  • شیمی دهم فصل ۱

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    63 بازدیدها
    PaniyaapaniyaP
    عدد جرمی یون M منفی (–M) برابر با ۸۰ می باشد و تفاوت تعداد الکترون و نوترون های ان برابر با ۹ می باشد عدد اتمی عنصر M را به دست اورید
  • شیمی دهم فصل ۱

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    Sara_RS
    @paniyaapaniya خواهش میکنم🌸
  • نمونه سوال شیمی دهم فصل ۱

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    AnselA
    @paniyaapaniya سلام ببین توی سوال گفته بود اختلاف نوترون با الکترون برابر دو پسn_e میشه دو از یه طرف دیگه ما میدونیم بار_p برابر الکترون هاست حالا این دوتا رابطه رو توی دستگاه میزاریم و خیلی ساده و راحت اختلاف نوترون و پروتون بدست میاد
  • سوالی تست در ازمون گزینه دو

حل نشده
    3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    105 بازدیدها
    Y
    @amirmohammad-shakeri درصد مولی نهای چیکار کردین؟
  • سوال کمک کنید

حل نشده
    1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
    Y
    [image: 1633190594724-1633190562079-692721317-resized.jpg] دو از کجا اومد؟؟ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
  • ایزوتوپها

4
    1
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    159 بازدیدها
    Y
    @زهرا-حیدری ممنونم