Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.4k دیدگاه‌ها
  • کتاب یا جزوه اموزشی

11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    234 بازدیدها
    M
    @elham-hamed خواهش
  • سوال سبک مشتری و عناصرش

حل شده
    103
    1 رای ها
    103 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    سروش قادریس
    @elham-hamed در سوال سبک مشتری و عناصرش گفته است: @سروش-قادری بیشتر عناصر مشتری گازی ان ن همشون شبیه زمین بیشترشون جامد ان ن همشون توی مشتری فقط هیدروژن بیشتر از ۹۰ درصده ی نکته هم بهت بگم توی عناصری ک برای زمین گفته و درصداشون کمتر از ۵۰ هست همشون ، سیلیسیم شبه فلزه و ی تعدادی فلز و ی تعدادی نافلز البته فک کنم اینو خودتون بدونید خواستم جبران شه اینجا زیاد صخبت کردیم خیلی ممنون🙏🌻 والا ما هیچی نگفتیم😂😅اتفاقا خوب شد اینجا بحث کردید ایشالا کارتون بگیره و کمکی بشه واسه بچه های خوب انجمن 👏👏
  • روش حل مسائل

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    I
    @محمد-مودب خواهش میکنم🌹
  • روش مطالعه

@دانشآموزان @ریاضیا @کنکوری ها @همیار کنکور تجربی
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    503 بازدیدها
    _
    @elham-hamed خواهش میکنم
  • شیمی دوازدهم

5
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    Darya NazariD
    اقای گودرزی شیمی دوازدهمم بگین میزارن یان مرسیی و تاکی ؟ @M-an @sohrab
  • ppm

حل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    75 بازدیدها
    OpalO
    @ana-kamali خواهش می‌کنم 🌹
  • تعریف مول

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    IIAIII
    @نیک-آیین-سعادت-پور متوجه شدم خیلی ممنون
  • سوال راه ابریشم که حل نشد

حل نشده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    313 بازدیدها
    نیک آیین سعادت پورن
    @setareh-rezaee در سوال راه ابریشم که حل نشد گفته است: سلام این تست درسنامه شیمی راه ابریشم فصل یک دهم صفحه 52 که حل نشده اگه میشه بگید چط.ر حل میشه ممنون صورت سوال : با در نظر گرفتن دو ایزوتوپ بور ( عدد جرمی 11 و 10 ) و دو ایزوتوپ کلر ( عدد جرمی 35 و 37 ) چند مولکول BCl3 میتوان یافت؟ 6 12 8 16 @همیار @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-زیست @دانش-آموز @دانشجوی-پزشکی با این سوال باید مثل سوالای انالیز برخورد کنی. توی این سوال فقط تعداد انواع مولکول رو خواسته پس مشکلی نداریم. حالا چجوری باید حلش کنی. شما بگو که کلا برم دو حالت بیشتر نداره پس ۲ ضرب در پرانتز( ۳ تا کلر دارم یه وضعیت اینه که هر سه تا ایزوتوپ سنگین باشن این یه حالت + ۲ تا سنگین یکی سبک که اینم یه حالت داره چون فرقی نمیکنه کدومش به هر حال ۲ تا سنگین یکی سبک.+ دو تا سبک یه سنگین اینم یه حالت+ همه سبک اینم یه حالت سر جمع میشه ۴ حالت) ۲×۴=۸ تعداد حالات غیر تکراری میشه ۸ تا که بچه ها زحمت ش رو کشیدن گفتن قبل من
  • آرایش الکترونی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    نیک آیین سعادت پورن
    @asd-h دو مدل سوال در زمینه ارایش الکترونی میتونه مطرح بشه. یکی اینکه بیرونی ترین الکترون کجاست. دیگری اینکه اخرین الکترون که به اتم‌اضافه میشه کجا میره. در مورد هر دو باید ارایش افبا رو بنویسی که ترتیبش اینه: 1s 2s 2p 3s 3p 4s 3d 4p 5s 4d 5p 6s 4f 5d 6p 7s 4f 6d 7p الی اخر . ترتیب پر شدن زیر لایه ها اینجوریه. اخرین الکترون میره توی اخرین زیر لایه ای که داره پر میشه. اما در مورد بیرونی ترین الکترون باید بری سراغ اونی که n بزرگ تری داره. مثلا شما گفتی ۲۰ امین الکترون کجا میره خب طبق اصل افبا میره توی زیر لایه 4s اما اگر میگفت بیرونی ترین الکترون اتم مس کجاست باید بگی 4s! با اینکه 3d داره پر میشه اما اینو بدون ملاک پر شدن یه زیر لایه، داشتن کمترین سطح انرژیه. بین 4s و 3d ، الان 3d انرژی کمتری داره که داره پر میشه. اما بیرونی ترین الکترون توی زیر لایه 4s عه چون در بیرونی ترینلایه اصلی قرار گرفته
  • تستی از عدد جرمی و عدد اتمی

حل شده
    23
    1
    3 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    M
    @amir-aa با حل دستگاه :) اطلاعات مسئله رو بنویسید و بعدش دستگاه معادلاتی حل کنید
  • اعضاى خانواده گروه هاى عاملى

حل نشده
    10
    4
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    117 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @r-sh نمیدونم میترسم یه چی بگم بیشتر گیجتون کنه
  • رسم ساختار لوویس اسید های اکسیژن دار

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    240 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @سروش-قادری خواهش میکنم:blossom:
  • الکل گیلیسرول

حل نشده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    Amoo SepiA
    @r-sh درود و خسته نباشید.واقعا فکر نکنم در حد کنکور توی تستا تا این حد روی گلیسرول ریز بشن چون متن و شکل کتاب،هیچ توضیحی در موردش ندادن،هر چند استاد عزیزم آقای موقاری به عنوانِ یه نکته گفتنش،ولی به نظرم این هم مثلِ بعضی نکات و اطلاعاتی که توی کلیپ های صفر تا صد(و حتی راه ابریشم)میگن،جنبه ی اطلاعات عمومی داره:)
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • شیمی دوازدهم گودرزی لطفا🙏

گودرزی شیمی دوازده
    4
    4 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Yazdan GonabadiY
    یازدهم رو تموم نکردن بیان دوازدهم😂😂😂😂
  • موضوع حذف شده است!

0
    0 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    8 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    9 بازدیدها
  • جرم مولی های پرکاربرد

حل شده
    4
    1
    5 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    324 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @reyhane-karimi-0 [image: 1625425627933-ase.jpeg] فرمولها رو پر رنگ تر کردم تا ببینید
  • اسید - باز ph سوال خیلی سخته چک کنین

5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    172 بازدیدها
    احمد قادریا
    @ayratin-poorghaz اول مول H2so4 به دست اوردم بتد در تعداد H هایی که آزاد میکنه کردم بعد برحجم تقسیم کردم بعد غلظت هیدروکسید اخرش هم تقسیم
  • سوال ساده از اسید

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    112 بازدیدها
    M TgM
    ولی اسید ضعیفه ها