Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.4k دیدگاه‌ها
  • شیمی واییییییی

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    496 بازدیدها
    I
    خیلی ممنون از همه ی شما ها با اقای گودرزی باز پیش می رم ولی ایندفعه از اول احتمالا مشکلم به این دلیل بوده که روشی که گفته بودن رو اجرا نکردم خیلی ممنون از پاسخ هاتون
  • شیمی .پروتون.

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    68 بازدیدها
    ali s 1A
    @حمید-رضا-رضایی :rose:
  • ارقام وحشتناک شیمی

9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    347 بازدیدها
    یسنای
    @shayann-nezhad نه کنکور 99 نشون داد که خیلی تغییر کرده و من توصیه میکنم مباحث نظام قدیمی ها رو نگاه نکنید خیلی فرق داره من کنکور97و98 نظام قدیم دادم و اخرین کنکورم که99 بود نظام جدید دادم و به نظرم شیمی نظام قدیم و جدید تفاوت زیادی داره مخصوصا توی مفاهیم اش
  • انتالپی و پایداری

10
    1
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    6k بازدیدها
    امیرحسین صیدیا
    @saghi-mortazavi ممنون
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    16 بازدیدها
  • سوال از فرمول مولکولی

کنکور
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    zoohre hociniZ
    @dramir سلام یه خورده عدداش عجیب شد امیدوارم درست باشه[image: 1611548374381-1611548309234815846863174003811-resized.jpg]
  • الکتروشیمی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    77 بازدیدها
    zoohre hociniZ
    @kosar-mottaghi [image: 1611483858699-index.png] ببخشید درست کپی نشده بود
  • راه حل تشریحی غلظت ها/دهم

4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
    SaghiaS
    @infinitie-a اها😊خواهش میکنم🙏 فکر نمی‌کنم باشه ولی شاید من ندونم شاید بقیه بدونن😁 موفق باشید🌸
  • استوکیومتری|تجزیه

2
    1
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    z GheibiZ
    @mr-fantastic سلام این راه به شرطی جواب میده که مثل این جا ضرایب همه شرکت کننده ها برابر باشد اگر غیر برابر بود باید نسبت ضرایب رو در نظر میگرفتید در محاسبات
  • PH .

حل شده
    19
    1
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    Sara_RS
    @mitra-ism-rahmani اهان من تا به حال توی انجمن عکس نگرفتم اره ماله گالریه 🌹
  • یادگیری جدول تناوبی تو سه سوت 😄

16
    1
    7 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    51k بازدیدها
    Ayratin poorghazA
    دوستان پایینی یا بالایی که نظر دادین .این روش عالیه. شاید باورتون نشه. اگه اول حفظ کنین بعد این کدارو که دوستمون قرار دادنم یاد بگیرین خیلی سریع تر میتونین پاسخ بدین. ولی اول خوب تکرار تمرین کنین .بعد این کدارو بخونین
  • نمک نافلز نافلز؟؟!!

8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    449 بازدیدها
    kosariK
    @yas-ta خواهش عزیز
  • نمودار های شیمی

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    311 بازدیدها
    kosariK
    @jack-morfin-2 سلام اول باید بفهمی نمودار در مورد کدام چیزه مثلا تو این سوال در مورد رابطه pv/ntهست(کتاب هس) باید رابطه ها مشخص کنید مثلا حجم وفشار رتبطه عکس دارن یعنی هرچه فشار بیشتر حجم کاهش باید رابطه هارو تشخیص بدی که باهم مستقیم یا معکوس
  • درخواست جزوه شیمی استاد پویان نظر

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    محمد پارسا کریمی 0م
    @saghi-mortazavi سلام جزوه مال دهم و فک کنم یازدهمم هست کتاب هست شیمی را ساده بیاموزیم
  • انحلال پذیری

6
    1
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    IIAIII
    @rezvan-e-a کل سوال همینه
  • سوالات امتحان شیمی

12
    2
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    260 بازدیدها
    pouya hosein pourP
    سلام دوستان کسی این سوال رو روش حلش رو میدونه لطفا بگه ممنون [image: 1611082121749-20210119_221553.jpg] @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @المپیادیا لطفا روش حلش رو با عکس بفرستید
  • سوال قلمچی یازدهم

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    160 بازدیدها
    هانیه متقیه
    @amirmohammad-shakeri سلام گزینه ۱-در کتاب هست بله قسمت اول درسته ولی قسمت دومش اشتباهه چون جاهاشونو برعکس گفته روغن چون پیوند دوگانه بیشتری داره واکنش پذیرتره ۲-نه الزاما اینطور نیست چون که در بعضی مواقع می بینیم که گرما زیاده ولی دما تغییر نکرده بله حالت تغییر کرده(فیزیک دهم فصل ۴ میشه استنباط کرد) ۳-بله درست چون وقتی گرمای ویژه زیاد میشه دما با گرمای ویژه (طبق فرمول گرما) رابطه عکس دارن پس در نتیجه تغییرات دمایی سریعتر میشه ۴- اشتباهه چون گرمای ویژه علاوه بر دما به جرمم بستگی داره
  • منبع برای المپیاد شیمی

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    384 بازدیدها
    BioB
    @فاطمه-رحیمی در منبع برای المپیاد شیمی گفته است: @bio در منبع برای المپیاد شیمی گفته است: نمیدونم pdf دارن یا نه ولی کتابای سری ناب انتشارات فاطمی مربوط به المپ شیمی، شیمی عمومی مورتیمر و شیمی با نگرش تحلیلی ممنونم ولی در باره فاطمی بد نشیدم😢 ی شیمی عمومی دانکردم برای چالز نمیدونم چی چی😂 بقیشون دان نشد😕 همون مورتیمره سیلبربرگ رو اگه پیدا کنید از مورتیمر بهتره
  • شیمی دهم/آووگادرو

13
    1
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    505 بازدیدها
    Helen AliniaH
    @محمد-ناصری مشکلم اینکه نمیدونم کجاشو نمیفهمم🤣اینم یه نوع بدبختیه ممنون از توضحتون 🌹
  • شیمی ۱۱ پویانظر

@تجربیا @ریاضیا
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    497 بازدیدها
    Fereshteh JahangiriF
    @soheil-mo200 فکر نکنم ایشون خیلی کامل و جامع و کاربری تدریس میکنن تغیبرات کتابتو تدرسشون خلل ایجاد نمیکنه مطمئن باشید من پارسال فقط با ایشون تونستم شیمی رو ۲۰ بگیرم