Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.3k دیدگاه‌ها
  • سرعت آغازی هم ارز با سرعت لحظه ای

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    587 بازدیدها
    A
    @الهی سرعت آغازی یعنی چی؟ در آعاز واکنش در چه لحظه ای هستیم؟ وقتی میگه سرعت آغازی یعنی شروع تو شروع ما زمانو از صفر حساب میکنیم دیگه پس میشه مبدا زمان فک نمیکنم به تعریف جدا نیاز باشه همون سرعت آعازی هم ارز با لحظه ای اوکیه دیگه! حتما باید بیاد بگه سرعت آعآزی از مبدا زمانه حالا ... اما در کل اگه در موردش تو کلاسای استاد آقاجانی بحث نشده احتمال طرحش کمه نمیدونم والا بیشتر از این بازم بپرس
  • شیمی پیش

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    255 بازدیدها
    A
    @reza-m1999 ارع باو. اقای اقاجانی دو فصل رو توی فک کنم ۴۰جلسه گفتن تو روزی سه تا فیلم ببین ۱۵ روزه تموم میشه
  • سوالات فصل به فصل کنکور درس شیمی.....

منتقل شده
    11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    715 بازدیدها
    N
    @zahra_asd در سوالات فصل به فصل کنکور درس شیمی..... گفته است: سلام :) یه بار یکی از استادای شیمی برامون اومد کلاس گذاشت ولی خب2جلسه فقط یه جزوه ای هم داد دقیقا همینطوری ک میخوای... اینـــــجا میتونی دان کنی.برا ما ک آورد از85بود تا95 الان 96 هم داره.فقط پاسخش کلیدیه راستی یه سری مطالب ک حذف شده هم سوالاش اومده تو این جزوه. ممنونم عزیزم.... خیلی تشکر
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها
  • ایزومر ساختاری و....

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    818 بازدیدها
    RAHIL_28R
    @alirezamoradi1 در ایزومر ساختاری و.... گفته است: @rahil_28 بازم ممنون. رسمشون واقعا سخته و رو اعصابه مخصوصا اونایی که میگه فلان ترکیب چندتا ایزومر داره اینایی که میگه فلان ترکیب چندتا ایزومر داره از فرمول راحت میتونی بدست آورد فقط میمونه اونایی که مثلا میگه چند ترکیب هیدروژن متصل به کربن یا... داره اینارو باید رسم کرد
  • ترتیب فیلمای اقاجانی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    506 بازدیدها
    A
    @m-bahrami1378 در ترتیب فیلمای اقاجانی گفته است: @javadm328 راستی صفر تا صد اقای طلوعی کدوم مبحثش برا رشته تجربی نیست؟ @دانش-آموزان-آلاء من از این مورد خبر ندارم .دوستان رو تگ کردم .باشد که به جوب برسی:)
  • رابطه الکترو نگاتیوی با نقطه ذوب و جوش؟؟؟؟؟؟؟؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    349 بازدیدها
    sobhawnS
    نه رابطه خاصی ندارن ! ون الکترو نگاتیوی بچهی خوب و سر به راهیه و خیلی منظم کم و زیاد میشه توی جدول ولی نقطهی ذوب و جوش زیاد بچهای منظمی نیستن و خیلی با نظم کم و زیاد نمیشن تو جدول :)
  • رابطه الکترونگاتیوی و انرژی پیوند

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    385 بازدیدها
    M
    @afsaneh-m :folded_hands: @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء
  • معرفی یه استاد خوب شیمی

21
    0 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    nila.khanomN
    اقای شهریار بافته
  • استر

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    588 بازدیدها
    romisaR
    در آخرای این جلسه استاد فرمولی گفتن که تعداد پیوندها رو میشه سریع محاسبه کرد با استفاده از فرمول مولکولی و بدون رسم ساختار https://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/21/3511
  • فیلم های شیمی استاد اقاجانی

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    345 بازدیدها
    نفیسه 134ن
    سلام عزیزان یه سوال در فیلم های کلاس کنکور استاد اقاجانی قسمت محلول ها ترتیبشو میدونین؟؟
  • فیلمهای اقای اقاجانی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    711 بازدیدها
    B
    @m-bahrami1378-0 شیمی اقاجانی
  • شیمی 80 درصد

48
    0 رای ها
    48 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    22ستاره2
    @dr-bernosi در شیمی 80 درصد گفته است: خواهش میکنم تقریبا عادت دارم :joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
  • ساختار منتول و اسپارتام

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    somayeh pghzS
    از فیلم های پارسال (96-95) جلسات 103 و 106 رو نگاه کن.
  • جزوه آقای آقاجانی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    514 بازدیدها
    A
    سال دوم فک کنم تو آلاء باشه..اما کاملش رو نمیدونم
  • شیمی اقاجانی

46
    1 رای ها
    46 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    A
    بچه هااااااا استاد فصل 3 شیمی 2 پیوند اینارو کجا گفتن؟؟؟عد دکویودینانسیونو اینارو من از فصل 5 شیمی 2 هیچی بلد نیستم ماله امسالو ببینم یا پارسالو؟؟؟ ج بدین دیگه :)♥
  • شیمی آقا جانی

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Dr.LilaD
    @arash-0 کتاب شیمی ۲ و یکی از پیشاش رایگان البته ت الا و اینکه همین کتاب شیمی ۲و ۳و پیش آقاجانی کافی یا مبتکران بخونم
  • شیمی!

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    549 بازدیدها
    zhrZ
    @bahare در شیمی! گفته است: سلام وقتتون بخیر دوستان من جزوه آقای جانی سال دوم دارم سال سوم و پیش میخوام چون توی کلیپ های یسری تست هایی حل کردن که جزواتش در اون پیج ها نیست ممنون میشم کمکم کنین کسی داری آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام من پیشو دارم سومم خریدم ولی هیچ استفاده ای نمیکنم/: ینی اصن وقت نمیکنم بازم اگ بخای بفرسدم واست(:
  • فرمول برای شیمی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    225 بازدیدها
    A
    سلام چند فرمول هست که خیللی در کنکور شیمی استفاده میشه اگر a به عنوان ضریب باشد و m جرم مولی باشد و اینم بگم که این/ به معنای تقسیم هست و همواره a در پایین خط کسری یعنی در مخرج قرار میگیرد a/مول a*m/گرم a*22.4/لیتر a/لیتر*مولار
  • نظریه برخورد

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    172 بازدیدها
    ب
    واکنش های مرتبه ی صفر R=K میشه واکنش های بنیادی غلظت واکنش دهنده ها به توان ضریبشون میرسه و نیازی نیس که به صورت تجربی مرتبه شونو به دست بیاریم