Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • حذف دروس

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    161 بازدیدها
    homayoon ebrahimpoorH
    @harry-watson بنظرم بخونیپ چون وقت زیادی هم دارید حتی
  • جمع بندی عید

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    77 بازدیدها
    ز
    سلام دوستان وقت بخیر به نظرتون عید رو با تفتان جمع بندی کنم یا با چاپار؟ ممنون میشم جوابمو بدین؟ @دانش-آموزان-آلاء @maryam111
  • برنامه ریزی

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    143 بازدیدها
    azizian sarchoghaA
    @mahdi-shokry 🙏🙏
  • ساعت مطالعه با مدرسه

10
    3 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    268 بازدیدها
    Gharibe GomnamG
    مثلا من یک ساعت درس میخونم یا یک ربع استراحت اونا ۲.۵ پشت هم میخونن با ۱۰ دقیقه استراحت
  • پایه نهم

برنامه ریزی برنامه مطالعاتی بی حوصلگی بی تمرکزی بی انگیزگی
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    392 بازدیدها
    Gharibe GomnamG
    @m-ebrahimi خواهش میکنم موفق باشید
  • تشکر ویژه از سازمان سنجش به خاطر حذفیات زمین شناسی

9
    2
    12 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    395 بازدیدها
    Dr Aryan 0D
    هر کی اعتراض داره میتونه جمع کنه بره😁😁 بره اون جاهایی که رفاه و آرامش داره والا😆😆😆
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    28 بازدیدها
  • کنکور ریاضی یا تجربی؟

منتقل شده
    2
    -1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    M
    کسی نظری نداره؟ @دانش-آموزان-آلاء
  • دهمو عقب موندم

کنکور ۱۴۰۱ @شیمی دوازدهم مشاوره
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    220 بازدیدها
    Shiva Hosseini 0S
    عزیزم بهترین کسی که میتونه کمکت کنه به نظر من همون مشاورت هست، نگران نباش و بدون مشاور ها کارشون همینه که بچه های خارج شده از جاده رو دوباره برگردونن مطمعن باش اگر 11ام رو با خودش جلو رفتی خودش بهتر میدونه چجور برنامه ایی بده که با برنامه های قبلیت در تعادل باشه، تا دیر نشده به مشاورت بگو و نذار روزی برسه که بگی کاش بهش گفته بودم در عوض به خودت بگی به موقع برای نجات سرنوشتم اقدام کردم
  • وسواس مطالعاتی🧘‍♀️

منتقل شده
    11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    360 بازدیدها
    maryam111M
    سلام دوست خوبم @بهار-O_o امیدورام جواب سوالت رو تا الان گرفته باشی:hugging_face: میتونی در ادامه این فیلم رو به جهت تکمیل صحبت دوستات ببینی تقریبا دقیقه8 به بعد درباره وسواس مطالعاتی صحبت شده https://alaatv.com/c/33086
  • چیکارکنم؟؟

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    236 بازدیدها
    ali ardeshirA
    @gharibe-gomnam عادیه دوست عزیز منی که خودم نسبتا مطالعه خوبی داشتم هم همین حسو دارم ولی خب سعی کنید احساسات بر شما غالب نشه و متمرکز بر کارتون باشید اطالاعت رو با تست بازیابی کنید کتاب های مفید مطالعه کنید و هوشمندانه کار کنید اساتید مختلف رو امتحان کنید و کتاب بهترین دوست شماست نه معلم
  • فکر های منفی

41
    3 رای ها
    41 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Romi_frR
    @محمدرضا-درستی نمیگم زندگی قشنگ تر از اونه که با دستای خودمون تمومش کنیم به جاش میگم با ارزش تر از اونیه که بخوام دستی دستی از بین ببریمش ، حتی اگه همه روزاش قشنگ نباشه . خدارو شکر که تاثیر گذار بود🙂 موفق باشید 🙏🏻🌹
  • میشه لطفا این برنامه رو یه نگاه بندازید .عاقلانه هس بر اساس چیزی که گفته عمل کنم؟!!

8
    4
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    453 بازدیدها
    z GheibiZ
    @bahar-mohammadi-0 سلام این چیزایی که گفته کم نیستند ، حذف خاصی صورت نداده ،گفته تمرکز تون روی چیا بیشتر باشه به نظرم برای کسی که صفره می‌تونه اینا رو بخونه ، کسی هم که صفر نیست می‌تونه روی اینا تمرکز کنه اما حواستان باشه بعضی مباحث ممکنه پر تست باشه اما سخته ممکنه یک مبحثی کم تست باشه اما راحت تر باشه روی این مباحث هم بیشتر حساب کنید
  • روشی برای درس خواندن

13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    380 بازدیدها
    R
    @mohamad-doosti در روشی برای درس خواندن گفته است: @reyhaneh-moradi فکر کنم فقط خودت بتونی ی چیزایی بهم بگی من از کسایی که پیشم هستن می‌شنوم که بعضی از فامیلاشون شب و روز میخونن بعد من روحیه خودمو از دست میدم و هی میگم اصلا نمیتونم بخون من دیگه درس خون نمیشم اینا ولی الان داخل منطقه ای که هستم منو ب درسخون میشناسن میفهمم چی میگید من کلا ساعت مطالعه رو نمیفهمم، مثلا مبحثی رو که من توی یک ساعت جمع میکنم دوستم توی دو ساعت میخونه. بیشترش هم بر میگرده به روحیه افراد و شخصیتشون و... من کلا آدمی هستم که همه میگن کارامو خیلی سریع انجام میدم ولی خب یه نفر هست دوست داره کاراشو آروم تر انجام بده هیچکدوم از این ها دلیل بر درس خون بودن یا نبودنمون نمیشه
  • محاسبات شیمی را چیکار کنم؟

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    167 بازدیدها
    zahra dadkhahZ
    خیلی ممنونم
  • از الان شروع کنم برای ۱۴۰۱ ،تجربی ام

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    Hhh HhH
    @رکسانا-موسویان خواهش میکنم🙏🏻
  • فرق دانشگاه آزاد با دولتی !

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    248 بازدیدها
    maryam111M
    سلام از نظر هزینه ها دانشگاه دولتی برای درس خوندن شهریه ای پرداخت نمیکنید دانشگاه آزاد شهریه چند میلیونی داره که برحسب رشته ای که میخونید اون شهریه تعیین میشه و هرترم بر اساس تعداد واحد انتخاب شده شهریه باید بدید از نظر خوابگاه و غذا دانشگاه آزاد خوابگاه نداره سلف دقیقا نمیدونم ولی فکر نکنم داشته باشه دانشگاه دولتی خوابگاه و سلف داره که هزینه خیلی کمی هم بابتش میدید خوابگاه فکر کنم تقریبا روزی ۵ هزارتومن میشه و غذا هم ناهار و شام هرکدوم دو هزار تومن صبحونه هم هزارتومن که کلا ینی هیچی هزینه نمیدین😂 از نظر آموزش هم قطعا خب دولتی خیلی بهتر از آزاد هست اما از نظر مدرک واقعا فرقی نمیکنه شما تو چه دانشگاهی درس خونده باشید نهایتا که فارغ التحصیل میشید شما یه پزشک، پرستار و... هستید و اینکه از چه دانشگاهی فارغ التحصیل شدی خیلی موثر نیست جایی
  • کنکور 1042

منتقل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    325 بازدیدها
    F
    @harry-watson در کنکور 1042 گفته است: سلام دوستان،یه سوال داشتم الان 60 درصد کنکور 1402 از دوازدهم هست فقط یا از هر سه پایه دهم و یازدهم و دوازدهم؟ و اگه میشه یه سوال هم درباره امتحانات نوبت دوم دوازدهم داشتم امتحانات چطوری هست و سوالات رو کی طرح میکنه و چه کسی اون سوالات رو تصحیح میکنه؟ @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @دانش-آموز-کنکوری سوال دوم مثل بقیه امتحانای مدرسه هست سوالا از طرف سازمان سنجش میاد تصحیح سوالا هم توسط معلما هست ولی برگه ها پخش میشه بین همه معلما
  • شروع از نو

شروع از نو راه ابریشم 1401 مشاور آموزشی
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    743 بازدیدها
    سجاد موسویس
    @ali-bana در شروع از نو گفته است: @m-an سلام چرا چيزی درمورد اینکه چجوری به بودجه بندی آزمون ها برسیم گفته نشده؟ اگه از صفر میخای شروع کنی آزمون رو ببوس بزار کنار از خودت آزمون های فصل به فصل بگیر و فقط آزمون های جمعبندی رو شرکت کن