Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • یه سوال دارم ،ایوان بند

27
    2 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    790 بازدیدها
    Nastaran NastaranN
    @mehdi-meh تعبیر جالبی بود
  • ثبت نام کنکور

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    محمدرضا درستیم
    @amin-rostami-1 برا همه اینطوره مشکل از سایته ثبت نام کن بره
  • زبااان درصد بالاها

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    محمدرضا درستیم
    @yeganeh-fallah بجز گرامر تو هرچیزی ضعف داری باید لغت بلد باشی لغت هم هیچ راهی نداره جز خوندن و تمرین کردنش باید بشینی لغت های هر درس و بخونی و برا هر درس 30 40 تا حداقل تست بزنی تا یادگیریت تثبیت بشه بنظرم بهتره یه دور کل لغت های انگلیسی رو تو یکی دو هفته بخونی تموم شه بره بعد شروع کنی تست بزنی...اینم یه ایده است...یا میتونی درس به درس بری جلو...هرطور صلاحه
  • آزمون ازمایشی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    106 بازدیدها
    m h 2M
    @amin-rostami-1 سوالات قلمچی یکم سطحش معمولا از کنکور بالاتره و وقتی تو با یه درجه قوی‌تر کار کنی آسونه رو راحت‌تر جواب میدی من خودم قلمچی میزم ولی گزینه 2 هم سوالات خوب و جالبی داره و معمولا سوالاتش و سطح سوالاتشم مطابقت بیشتری با کنکور داره.
  • کنکور هنر و تجربی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    106 بازدیدها
    خانومِ_دوست_داشتنیخ
    @najmeh-bagheri از اونجایی که امسال سال دومته و با فضا آشنایی فکر نمیکنم لازم باشه ثبت نام کنی آخه اگه بحث سئوالاس خب دو ساعت بعد بیرون میاد لازم نیست یه روزت رو از دست بدی توی مسیر و گاها ممکنه استرس بگیری و حتی هزینه ثبت نام هم هست!
  • درسی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    49 بازدیدها
    Hhh HhH
    @دانش-آموزان-آلاء
  • بچهاااا لطفااا کمکم کنید این خیلی موضوع حیاتیه برام

25
    1 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    895 بازدیدها
    mehdi mehM
    @st-hb در بچهاااا لطفااا کمکم کنید این خیلی موضوع حیاتیه برام گفته است: سلام به همگی من یه مشکلی دارم توی درس های حلیاتی و اونم اینکه تمام مباحث و فرمول ها و طریقه حل سوالات برام آسونه و بلدمشون اما مشکل من اون آخر سوالا حل ریاضیاتی و بدست آوردن پاسخ سواله ..... لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه که برای حل مشکلم باید چیکار کنم😔😔 با عددا بازی کن سعی کن تیکه تیکه شون کنی ضربای پر تکرار و آسونو یادبگیر وقتایی که گزینه ها دورن از هم گرد کن بعضی عددا رو و اینکه سوال زیاد حل کن و سعی کن فرمولا رو سریع یاداوری کنی و انرژی اصلیتو سر محاسبات بزار. هر چقدر بیشتر تمرین کنی مغزت سریعتر عمل میکنه
  • ثبت نام کنکور

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    53 بازدیدها
    SaghiaS
    @دانش-آموزان-آلاء
  • راهنمایی ثبت نام کنکور ( کد نظام وظیفه)

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    348 بازدیدها
    fhdh bdhdF
    [image: 1643965324658-_.jpg]
  • استاد موقاری(خیلی فوری)

6
    3 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    M.anM
    سلام ایشون فعالیتی در شبکه های اجتماعی ندارن و هر پیج، کانال و... فیک می باشد.
  • همه جوره مشاوره

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    77 بازدیدها
    Gharibe GomnamG
    @سمیه-صادقلو نه دیگه اونا رازن اونارو متوجه نمیشید ولی راهکار های خیلی خوبی هستن خیلی کمک میکنن
  • مشکل در ثبت نام کنکور

حل شده
    18
    1
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    754 بازدیدها
    Seyed sadegh RazaviS
    @hamed-bagheri-0 سلام،برای دوازدهمی ها کد 4 هست،برای شما فکر میکنم 5 باشه
  • زبان خارجه ی ثبت نام کنکور

15
    1
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    416 بازدیدها
    atena abolhasaniA
    @زهرا-پارسا ممنونم💛
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    8 بازدیدها
  • معدل کل و تاریخ اخذ دیپلم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    178 بازدیدها
    Hhh HhH
    سلام فعلا خالی بذاریدش . بعد ها باز سایت برای ویرایش باز میشه اگه دیدید سایت اذیت کرد ی عدد حدودی وارد کنید. که بعد ویرایش کنید
  • ویرایش اطلاعات

حل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    64 بازدیدها
    Hhh HhH
    سلام وارد سایت که شدی روی ثبت نام کنکور کلیک کن بعدش تو صفحه ای که برات باز میشه سمت راستش نوشته شده ویرایش اطلاعات که در اینجا کد پیگیری و شماره پرونده ای که بعد از ثبت نام گرفتی رو وارد میکنی و بعد میتونی اطلاعات رو ویرایش کنی
  • تحلیل زیست

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    Ahmadreza Bayat 0A
    با سلام در بحث تحلیل تست های زیست میتونیم یک دفتر جداگانه برای نوشتن نکات برگرفته از تحلیل ها آماده کنیم و درون اون، نکات رو یادداشت کنیم. یادت باشد که فهمیدن نکات بسیااار مهم است پس اگر اونها رو متوجه نشدید از دوستان و دبیرانتون کمک بگیرید. فهم مطالب مخصوصا در درس زیست بسیار مهم است پس اون رو جدی بگیرید. موفق باشید
  • رتبه زیر ۱۰۰۰ در ۱۰۰ روز

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    477 بازدیدها
    Ahmadreza Bayat 0A
    سلام علیکم همه ساله روز های منتهی به کنکور سوال های مشابه این زیاد پرسیده میشود:grinning_face_with_sweat: . ببینید دوست عزیز ملاک برای شما مطالعه و درس خواندن است. انشالله در این روز ها پر قدرت و با صلابت درستان را بخوانید به امید خدا به نتیجه دلخواهتان خواهید رسید. هیچ کاری در این دنیا غیر ممکن نیست شما میتوانید. موفق باشید:rose: .
  • بدبختی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    111 بازدیدها
    Ahmadreza Bayat 0A
    سلام خدمت شما اولاً تمرکز خودتون رو کاملا به آزمون قلمچی و برنامه اون اختصاص ندید. ثانیاً تا جایی که دبیر محترمتون تدریس کردند حسابی در اون مبحث ها تست حل کنید و به اصطلاح به پختگی کامل برسید. ثالثاً در دروسی مثل بعضی درس های عمومی مثل دین و زندگی و حتی بعضی دروس اختصاصی مثل زیست میتونید پیشروی کنید تا به برنامه برسید. موفق باشید
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    37 بازدیدها