Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • اگه پشت کنکور بمونم میتونم پیشرفت کنم؟😕

23
    2 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    اهوراا
    @ladan-karami-karami در اگه پشت کنکور بمونم میتونم پیشرفت کنم؟😕 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری ببخشید من یک سوالی ازتون داشتم ببینید من امسال نمی‌گم نخوندم ولی اون طوری که باید و شاید نخوندم. پایه ام هم به جز در درس زبان و فیزیک در بقیه دروس سطع مطلوبی داره. اگر از الان درست و حسابی دل بدم به درس و بخونم به نظرتون امیدی هست به پزشکی شهیدبهشتی ؟ ممنون وقتت بخیر خوب اول باید از اینکه میگی "درست و حسابی دل بدم به درس" تعریف درستو حسابی واسه خودت داشته باشی اول واقع بین باشی اونی که از اول مهر همه رو خونده تراز بالای هم داره و داره پر قدرت هم ادامه میده قطعا نسبت به تو شانس بیشتری داره پس دل دادن به درس به معنای اینه که اونقدی قوی بخونی که بتونی برسی به اونی که از اول مهر خوب خونده اگه واقعا به خودت اینجوری تعهد بدی و بخونی بعله میتونی به اون چیزی که میخوای برسی
  • موقع مطالعه‌ تمرکز ندارم

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    عباس زنگارکیع
    @سوران-عبدلی سلام ، راه حلی نداره به جز اینکه گوشی رو از اولویت اولت حذف کنی اولویت اولت بشه درس ....
  • امتحان فیزیک و بدبختی و اینا...

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    320 بازدیدها
    S
    وای منم امتحان فیزیک دارم فصل ۲ و ۱ رو خوندم و رفتم از ۲ سوال حل کنم فرمولاش یادم نمیومد! اصلا نمیدونم چیه انگار تاحالا باهاش برخورد نداشتم😐💔
  • چطور صبح زود بلند بشم؟

منتقل شده
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    318 بازدیدها
    سوران عبدلیس
    @negin-shogheali سلام منم همین مشکلو داشتم ولی رفتم مشاور ی برنامه داد عالی بود خدایی گفت اول باید برنامه بر اساس اولویت بچینی که وقتی بیوار شدی گیج نشی که الان چیکار کنم ولش بزار بخوابم اول بروی اب به دست و صورتت بزن ک خوابت بپره بعد با انگیزه بشین اون درسی که مبیخاستی بخونی رو بخون تا میتونی گوشی روهم از خودت دور کن چون چشاتو خسته میکنن خوابت میبره
  • هیچ برنامه‌ای ندارم

منتقل شده برنامه نویسی برنامه ریزی
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    240 بازدیدها
    Asal M 2A
    @محمد-صیادی خب برنامه ریزی کنین
  • پیش نیاز ها

منتقل شده حل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    amir ahmadiA
    @dr-mahh ندیدم😂🤦🏻‍♂️
  • فیزیک دهم آقای یاری ❤️🧐

حل نشده
    21
    4 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    628 بازدیدها
    Maryam NateqiM
    @mohammad-m-1 خواهش میکنم 😊 در پناه حق موفق باشید 🌸
  • تغییرات کنکور؟!

منتقل شده ریاضی @کنکور ریاضی @کنکوری ها @یازدهم @ @یازدهم
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    447 بازدیدها
    Amirreza KarimiA
    @fatemeh-ma ممنون
  • یک هفته طوفانی

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    533 بازدیدها
    مجتبی ازادم
    @ida-shateri :folded_hands_light_skin_tone:
  • دل شوره

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها
    عباس زنگارکیع
    @d-fateme-r ممنون از اینکه وقت گذاشتید همین کارو میکنم🌹
  • اعتیاد به اینستا😐:راه حل؟

24
    3 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Dr Aryan 0D
    برای نرفتن به اینستا فحش بزار
  • کیا مشاور دارن؟؟! از کدوم موسسه؟!

منتقل شده
    22
    0 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    482 بازدیدها
    zahra malekiZ
    @سینا-داده اقای سینا اون تاپیک برای من قفله نمیتونم چیزی بگم فقط خواستم بگم امسال یه کاری کنین که شرکنده خودتون و اینده و پدر و مادری نشین که از همه چیز خودشون گذشتن تا شما الان اینجا باشین کسایی که نخوردن تا شما بخوری نپوشیدن تا شما بپوشی ........حالا دیگه هر کاری میخوای بکنی بکن
  • کسی میاد باهم درس بخونیم از اول بهمن شروع میکنیم

قفل شده است
    21
    0 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    793 بازدیدها
    Mahdi MirzaeiM
    @dr-aryan-0 املای من برای شناخت فضول بود
  • کمک!

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    448 بازدیدها
    Zahra.HDZ
    با این وضع که دو سال مدرسه ها انلاین شد تیزهوشان هم دیگه شده بزهوشان😹(خودمم تیزهوشانم🙄) چرا؟ چون مدرسه نبود که اونایی که به زور مدرسه درس میخوندن رو وادار به درس خوندن کنه. مثلا امتحان نوبت اول چند نفر از دانش آموزای کلاس ما تو فیزیک ۱ یا حتی ۷۵/۰ گرفتن باورتون میشه؟( البته خودم ۱۹.۲۵ گرفتما) میدونید این چیو نشون میده؟ این که الان تیزهوشان و نمونه دولتی و عادی فرق نداره و الان فقط فقط اونایی دارن درس میخونن که هدف واقعی دارن پای حرفی که زدن وایسادن و مطمئن باشید همینا هستن که قراره نتیجه بگیرن حالا ببینم شما میخواید از کدوم دسته باشید؟🤨🙂
  • سلام علیکم

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    141 بازدیدها
    Reza LiryaeeR
    @mohammad-lotfi-0 خب همینجا آدرس رو میدم
  • راهنمایی جامع و کامل

مشاوره درس خواندن
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    357 بازدیدها
    Mohammad Lotfi 0M
    @farzam-yousefi سلام ببین اول این و در نظر داشته باش که حتی اگه می‌خوای از الان برای کنکور بخونی نباید جوگیر شی بری یازده دوازده و پیش خوانی کنی و تست‌های ترکیبی بزنی سعی کن توی درسای امسالت بهترین شی به نظر من اگه این ساعت مطالعه‌ای که گفتی مربوط به تست زدن و کنکوری کار کردن خیلی هم خوبه ولی از پنجشنبه جمعه‌ها غافل نشو صبحش طوری بیدار شو که مثل مدرسه ساعت ۸ سر درس باشی و مثل مدرسه تا ساعت ۲ حداقل ۵ ساعت خونده باشی در ضمن درسایی که توش ضعف داری علاوه بر تایمی که براشون می‌ذاری یه تایم اضافه هرشب بذار مثلا من خودم دهم ریاضی و فیزیک خیلی ضعیف بودم چند وقت شد که هر شب از هر کدوم ۵تا تست می‌زدم و جواب هارو چک می‌کردم بعد از چند ماه می‌بینی اووف! شده ۲۰۰تا تست. موفق باشی
  • هرچی میخونم نمیفهمم

15
    4 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    809 بازدیدها
    ICT COMISSSIONI
    @delsa-ab استفاده از روش مطالعه فاینمن
  • حذف شدن دروس عمومی برای ۱۴۰۲ ۱۴۰۳

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    554 بازدیدها
    H
    @hossein-rashnoo @Shadab-Rad من تا یادمه هر سال یه طرح حذف کنکور تصویب میشه ، با یه طرح واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس 😐😂 همه ام میدونن الکی تصویب میشه / ولی تصویب میکنن حوصلشون سر نره وقتی به تستای ردینگ زبان انگلیسی کنکور ۴۰۲ رسیدید ، این حرف من یادتون باشه 😂
  • موضوع حذف شده است!

0
    1 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • کامپیوتر امیرکبیر

5
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    Jasmin_____e BaratiJ