Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • از برنامه آلاء جا موندم

منتقل شده @آلا @ابریشم @کنکوری۱۴۰۱ @مشاورهبدید @دوازدهم
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    632 بازدیدها
    saba rahimiS
    @sara-rezaee-0 دوست عزیز سلام امیدوارم حالت خوب باشه و تو بالاترین سطح انرژی خودت باشی دوست عزیزم تو هر بازه زمانی ممکنه برای همه کنکوری ها و حتی همه ادم ها پیش بیاد که طی برنامه ریزی که میکنن درست زمان بندی انجام ندن و یکم برنامه ها پس و پیش بشه تو همچین شرایطی قدم اول اینه خودمون رو مقصر ندونیم که بی انگیزه بشیم در قدم دوم ببین چه مواردی باعث شد تو به برنامه ایی که داشتی نرسی و اون عوامل رو حذف یا کم رنگ کن دوباره یک برنامه با توجه به شرایط جدید بریز و فقط 30 دقیقه بیشتر از قبل بخون که مواردی جا موندی ازشون در کوتاه ترین برسی بهشون من میدونم تو میتونی شک نکن فقط به خودت ایمان داشته باش و برنامه جدیدت رو دقیق انجام بده موفق باشی سوالی بود بپرس حتما
  • ریاضی راه ابریشم

منتقل شده راه ابریشم ثابتی ریاضیات تجربی ریاضیات ریاضی ریاضی
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    689 بازدیدها
    AnselA
    سلام والا من فقط میدونم ریاضی رشته ریاضی گسترده تر از تجربی و خب به طبع باید زمان و وقت بیشتری بزارید برای ریاضی رشته ریاضی مثلا قضیه تالس برای ریاضی ها استاد یکی دو جلسه فقط درسنامه و ویژگی هاش گفتن (خیلی گسترده تر) از تجربی ها در صورتی که اگه اشتباه نکنم تجربی ها فقط ریاضی سال یازدهمشون با تالس آشنا میشن و خب همه ویژگی ها و کاربرد هاش نمیخونن میتونید استفاده کنید فقط همونطور ک گفتم مطالب بیشتره و گاها واسه تجربی ها اضافه که خب وقتتون رو میکشه
  • عقب افتادم کمکم کنید😭

مشاوره دوستانه مشاوره تحصیلی عقب افتادن
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    NarimanNaN
    @hanieh-heydri-0 اول بشن یکم با خودت فکر کن ببین چند چندی اگه تصمیمت برای خوندن جدی باشه از هر وقت شروع کنی می توانی خودت رو برسونی من پارسال وقتی تصمیم گرفتم که جدی شروع کنم از اینم دیر تر بود ولی خودمو رسوندم بعدم هی این دست اون دست نکن هر چی زود تر شروع کنی زود تر به نتیجه میرسی پس همین الان بلند شو شروع کن
  • سر در گمم...

تجربی ریاضی انسانی کنکور ۱۴۰۱ گزینه2
    23
    3 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Zahra Mohammadi 1Z
    @samaneh-aghazadeh خیلی ممنون😊🌹
  • برای خرید راه ابریشم یکم اطلاع بیشتر نیاز دارم.

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
    مهدی محمدی 6م
    ![متن جایگزین](آدرس عکس)
  • تحلیل آزمون

حل نشده
    3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    184 بازدیدها
    GaladrielG
    @m-sina https://forum.alaatv.com/topic/41361/تحلیل-آزمون?_=1637394127394 اینجا گفتمش
  • استارت قوی

حل شده
    11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    333 بازدیدها
    HADAF MANH
    @saba-rahimi خیلی ممنون:sparkles:
  • تست های راه ابریشم

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    Amir eA
    @bahar-gh میتونید از سایت چی بخونم تحلیل کتاب ها رو نگاه کنید.
  • ادبیات دینی

کنکور تجربی @کنکوری۱۴۰۱ @راه-ابریشم @مشاورهبدید
    4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    GaladrielG
    سلام دوست عزیز دینی رو خودت بخونش منتهی به ایات و احادیث و همچنین متن کتاب ینی به طور کلی به کلللللل کتاب باید خیلی توجه کنی و حتی ریزترین نکات رو مدنظر بگیری برای فارسیم باز خودت میتونی بخونی فقط منبعت باید خوب باشه..کتابای هامون سبطی خوبن علی الخصوص زبان فارسیش
  • دینی رو خودم بخونم یا فیلم‌های راه ابریشم رو هم ببینم؟

منتقل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    397 بازدیدها
    Mahdi NodehiM
    @مرضیه-ابویی در دینی راه ابریشم گفته است: @mahdi-nodehi از نظر منم فیلمارو ببینین چون ریتم تدریس میاد توی ذهنتون و اگه تست هاش رو هم بزنین تقریبا ۸۰ درصدش تثبیت میشه و توی برنامه های ابریشمم میتونین جاش بدین تستاشو با یه خورده اینور اونور کردن به خصوص این دو تا برنامه جدید که دادن و کلا باکس دینی رو خودمون باید میچیدیم راحت میشه جاش داد و حیفه که تدریسشون رو از دست بدین آها. تشکر. ان شاءالله
  • راه ابریشم زیست

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    182 بازدیدها
    Amin BaserehA
    @zahra-hamrang ممنون دوست عزیز.
  • سردرگمم

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    273 بازدیدها
    saba rahimiS
    @mehdi-jalilpour سلام دوست عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه به نظر من جمعه ها برای هفته اینده یک سری هدف تعیین کنید مثلا فصل یک و دو زیست با تست زنی از کتاب کمک اموزشی و دیدن فیلم های اموزشی از قسمت فلان تا فلان یا مثلا گرامر زبان مباحث ازمون و تست زنی و ... همه این موارد روی یک برگه اچار بنویسید و حالا بیاین تو روز های هفته تقسیم کنید مثلا شنبه 1/3 فصل یک زیست مطالعه و به همین ترتیب برای همه دروس ساعت مطاالعه اتون رو در نظر بگیرید و ارمانی برنامه ریزی نکنید برنامه ریزی با سطح مطالعاتی شما متناسب باشه برنامه ریزی بسیار بسیار امر مهمیه انقدر مهم که بگم درصد موفقیت یک ادم با برنامه اشتباه بیشتر از فردی هست که برنامه نداره اگر سوالی بود بفرمایید و موفق باشید
  • برنامه ریزی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    202 بازدیدها
    saba rahimiS
    @faeze-meraty دوست عزیز سلام امیدوارم تو بالاترین سطح انرژی خودت باشی:four_leaf_clover: سوال شما یک سوال بسیار کلی هست اما چند فاکتوری که حس میکنم مهم هستن رو خدمتتون با توجه به اینکه شما مدت زیادی از کنکور دور بودین، کلاس های اموزشی رو شرکت کنید چون اساتید با روش های بهتری و سریع تر یادگیری ات اتفاق میوفته. در یک ازمون آزمایشی شرکت کنید که بتونید متوجه بشید در کلاس ها و همایش های الا شرکت کنید و زودتر با یک برنامه ریزی مناسب شروع به مطالعه کنید حتما مرور های روزانه و هفتگی داشته باشید. ساعت مطالعه مناسب داشته باشید و یادداشت کنید که بتونید مقایسه کنید هرروز رو و هر روز از روز قبل بهتر باشین! صبح ها زودتر بیدار بشین تا قبل از بیدار شدن بچه اتون بتونید بیشتر مطالعه کنید و دروس اختصاصی رو تو اون زمان مطالعه کنید. سوالی بود حتما بپرسید و امیدوارم موفق باشید
  • گوش‌گیر مطالعه

حل شده
    13
    1
    4 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Matin Mousavi 1M
    استفاده نکن چون روز کنکور نمیزارن که با خودت ببری. پس از همین الان خودت رو باشرایط سر جلسه هماهنگ کن. اونجا یکی میره دستشویی و یکی آب میخوره ویکی صدای وسایلش میادو از این چیزا
  • ادبیات

منتقل شده
    5
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    534 بازدیدها
    mohammadhosein BahadoriM
    سلام بودجه بندی آزمونتون رو نگاه کنید ببینید چه مباحثی اومده همون ها رو بخونید
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    13 بازدیدها
  • انتخاب رشته

1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    131 بازدیدها
    Amirabbas ZfA
    سلام بچه ها امیدوارم روز خوبی رو سپری کرده باشید میشه چندتا ار رشته هایی که مربوط به برنامه نویسی هستن رو معرفی کنید؟ ممنون ازتون @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • درخواست مشاوره🙏

3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    249 بازدیدها
    GaladrielG
    @raha-nik سلام خانوم حال شما؟ عزیزدلم مگه شما این همه سال درس خوندی رفتی مدرسه عمرتو گذاشتی که الان بگی نمیتونم؟؟؟ این حرفارو نزن دیگه ی فکر اساسی کن ببین هدفات چی بودن چی میخواستی ببین دلت میخواد بعدن کجا باشی 5سال دیگه میخوای از الانت بدتر باشی؟؟؟ دلت میخواد تو جامعه چه نقشی داشته باشیو چقد قبولت داشته باشن؟؟ باید بجنگی یعنی چی حوصله ندارم یک ساعت میخونم؟؟ وقتی داری تنبلی میکنی و نشستی چه کنم چه کنم میکنی رقیبات سخت درس میخونن و مسیرشون رو طی میکنن عقب نمون بدو وقت نیست
  • همایش گیاهی تتا به جای مباحث گیاهی راه ابریشم

منتقل شده راه ابریشم
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    Saeid ZareS
    @saeid-zare در همایش گیاهی تتا به جای مباحث گیاهی راه ابریشم گفته است: سلام دوستان همینجوری که از تاپیک مشخص است اگه بجای راه ابریشم از تتا برای گیاهی ها استفاده‌ کنم ضرر نمیکنم ؟ @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-زیست
  • درصد بالاهای فیزیک و شیمی؛ بیایین کمک

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    356 بازدیدها
    saba rahimiS
    @yeganeh-fallah سلام دوست عزیز امیدوارم حالت خوب باشه برای فیزیک واقعا تست زنی زیاد که سبب میشه با انواع تیپ تست های اشنا بشی خیلی بهت کمک میکنه به نظر من شما حتی برنامه درسیت تموم شد شبی 5تا تست فیزیک به صورت رندوم بزن یا غلط ها رو مرور کن مطمئن باش تاثیر مثبتش رو به زودی میبنی در مورد مسائل شیمی هم همین نکته رو رعایت کنید حفظیات رو هم با مطالعه کتاب میتونید به راحتی به تسلط برسید اما اگه سطح پایینی داری و تسلط کافی نداره از فیلم و کلاس های الا استفاده کن که هم یادگیری بهتر میشه و هم سرعت میره بالا موفق باشی سوالی بود بپرس حتما