Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • فیزیک

حل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    64 بازدیدها
    zahra dadkhahZ
    @amirmohammad-shakeri خیلی ممنونم
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    0
    0 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    140 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • یه سوال

قفل شده است حل شده
    233
    2 رای ها
    233 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Maryam NateqiM
    @erfan-11 خیلی متشکرم بله چشم 😊🌺🌈
  • دارم نا امید میشم

18
    2 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    546 بازدیدها
    Ali NarimankhahA
    @m-s-4 باشه ممنون 🥀🌹
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    31
    2 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    437 بازدیدها
  • راه ابریشم زبان برای داوطلبانِ پایه ضعیف

حل نشده
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    299 بازدیدها
    A
    @ladan-karami-karami سلام زیست صفر تا صد اقای موقاری خیلی بیشتر توضیح دادن حتی خیلی نکات اضافه تر که توی کنکور نمیاد ولی در کل کامله ولی به شخصه واسم دیدنشون و نوت برداری خیلی خیلی طول میکشید ولی در کل کامله بازم میگم توی راه ابریشم خب نکات که توی کنکور میادو میگن و اون نکات اضافه که توی کنکور نمیاد رو خیلی خیلی کم میگن و درسنامرو نسبت به صفر تا صد سریع تر جمع میکنن و میرن حل تست و جزوه خوبی هم در اختیار قرار میدن که وقتی خیلی کمی میره واس نوشتن
  • مدیریت زمان در راه ابریشم

حل نشده راه ابریشم 1401 دانش آموزان آلا
    10
    3 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    462 بازدیدها
    saad mollaei 0S
    @وجیهه-پهلوان بستگی داره... مثلا بعضی از پیله ها تو نیم ساعت جمع میشدن ولی مثلا تست های تسلط بعضا بیشتر از 75 دقیقه طول میکشه. 👀
  • کنکور۱۴۰۱‌ استارت مطالعه

283
    5 رای ها
    283 دیدگاه‌ها
    6k بازدیدها
    siamak slamtalabS
    منم هستم
  • دفترچه سولات کنکور

حل نشده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    159 بازدیدها
    z GheibiZ
    @rezvan-e-a شاید بتونید سرچ کنید پیدا کنید ، نمی‌دونم روسایت سنجش هست یا نه کلا دفترچه BوC خیلی پیدا نمیشه
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    0
    0 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    139 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • تغیر رشته

حل نشده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    Sajad GhanbariS
    سلام امیدوارم حالت عالی باشه یک سال تا کنکور مونده وقت کمی هست؟؟؟؟؟ والا من پارسال سه ماه مونده به کنکور تغییر رشته دادم از تجربی به ریاضی و همه مباحث دوازدهم را رسوندم رتبه ام هم به نسبت خوب شد (1597) الکی به خودت استرس نده ارام ارام پیش برو همه درس ها تموم میشه اما اگر خیلی عجله داری که زود تر موتورت راه بیفته به نظرم همایش تفتان راحت میتونه کارت را تو زمان کم را بندازه شاد و خوشبخت باشین
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    0
    1 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • موضوع حذف شده است!

84
    4 رای ها
    84 دیدگاه‌ها
    469 بازدیدها
  • خوابگاه دانشگاه های روزانه

حل نشده
    9
    5 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    488 بازدیدها
    Dr.RashidiD
    @fereshteh-jahangiri سلام بیشتر به خاطر کرونا به دانشجوی ورودی جدید نمیدن خوابگاه به جز چند تا شهر ولی اگه بخوای خوابگاه بگیری یه سری خوابگاه خودگردان بهت معرفی میکنن که بری اونجا که مثلا تو کرمانشاه قیمتش میشه چیزی نزدیکه ماهی ۴۰۰ تومن که خب اینجوری خوراک باخودته دیگه البته ایناییم که میگن خوابگاه نمیدیم اگه شما ترم ۳ به بعد باشی خودشون خوابگاه میدن بهت و اینکه من خوندم که میگفت شرط دادن خوابگاه به جدید الورودی ها هم زدن دو دور واکسن کروناس برای سوال اخرم باید زنگ بزنی از دانشگاه ها بپرسی تا خودشون راهنماییت کنن
  • سوالات من 😶🌺🌈

حل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    Maryam NateqiM
    @z-Gheibi @Amir-Bernousi @Sherly-V خیلی ممنون 🌺🌈
  • اینده کاری رشته زمین شناسی؟؟

حل نشده
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    اهوراا
    @mohammad-javad-mo-ja درود از بین دانشگاه هایی گه گفتید من تعریف دانشگاه تبریز رو شنیدم ولی دانشگاه شیراز ، تهران و بوعلی همدان تا اونجایی که من میدونم خیلی خوبن تو کشور
  • نگرانی

حل نشده
    20
    3 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    535 بازدیدها
    آمنه بآ
    @ladan-karami-karami سلام عزیزم ما هم دقیقا همینیم فقط یچیزی که الحمدلله چند وقتیه بهش رسیدم اینه که هر موقع نگران میشم که نکنه اینجوری بشه نکنه اونجوری بشه نکنه.... فقط به یچیز فکر میکنم و آروم میشم اونم اینه که مگه زمانی که من پیششونم من مراقبشونم و بلا ها رو از سرشون دفع میکنم که حالا که من نیستم چیزی بشه اونی که تا الان حفظمون کرده بعدشم میکنه :heart_suit:
  • مطالعه درسنامه برای درس زیست

حل نشده زیست 1 درسنامه منبع تخصصی
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    340 بازدیدها
    mahla bpzM
    @sara-ahmadi-0 وقت زیادی رو درسنامه نذار باید درسنامه روزنامه وار خونده بشه و نکات رو باید از تو تستا بیشتر یاد بگیری حالا اگه خواستی درسنامه هم بخونی میکرو بهتره درسنامه خلاصه تری داره
  • کتاب تست اقتصاد

حل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    220 بازدیدها
    AbanA
    @maryam-nateqi 🌻🌻
  • جزوه زیست ماز

حل نشده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    amir karami 0A
    @amir-bernousi در جزوه زیست ماز گفته است: جزوش قطعا خوبه من نظر شخصیم اینکه کلا درسنامه تو زیست فقط کتاب درسی و بقیه نکاتو تستا مشخص میکنن، شما اگه با تست کلنجار بری و نکتشو بفهمی(ماهی گیری) خیلی بهتر از اینه که نکتشو بهت بگن(ماهی آماده بدن بهت:|) منم موافقم