Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • چیکار کنم؟

حل شده
    9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    431 بازدیدها
    S.daniyal hosseinyS
    @raha-nik سلام. به نظر من یکی از مهم ترین دلایل این اتفاق، افکاریه که توی ذهنت داره رد میشه... تو هرچی بیشتر به این فکر کنی که "وای! من امروز خیلی کم درس خوندم"، توی خوابت تداخل پیش میاد. وقتی که توی خوابت تداخل پیش بیاد، برای فردا آرامش و تمرکزت کمتر از امروز میشه و به همین ترتیب همه چیز کمتر و کمتر میشه و خراب میشه. این که موقع تست خسته میشی و کم میاری، احتمالا یه دلیل خاصی داره و به خاطر افکارت موقع تست زدنه. اگه بهم بگی که موقع تست زدن چیزایی که توی سرت میگذرن چیه، خیلی راحت تر میشه کمکت داد...
  • تفکر

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    251 بازدیدها
    F
    ممنون دوستان🌹
  • مرور راه ابریشم

حل نشده
    14
    4 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    329 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @amir-shafie خواهش میکنم😊 موفق باشید😇
  • موانع درس خواندن

حل شده
    8
    8 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    411 بازدیدها
    Matilda2M
    @masih-shirdel در موانع درس خواندن گفته است: سلام من پارسال همین مشکلو داشتم ولی از نظر من راحت ترین راه حل برای مشکلات شما فکر نکردن درباره کار هاییه که باید انجام بدید به نتیجه فکر نکنید به اینکه چقدر مونده فکر نکنید فکر نکنید اگه خراب کنیدچی میشه یکی از مشکلاتی که کمال گرایی سر من اورد این بود که چون میدونستم تا اخر روز خیلی نمیتونم درس بخونم دیگه نمیخوندم چون حتی با برنامه تطابق نداشت ولی نصیحتم به شما به عنوان یه پشت کنکوری اینه که سال اول خودتون رو خلاص کنید البته که ۱۰۰ درصد مشکلی نداره سال دوم ولی خودتون خسته میشید از کنکورم نترسید مثل من شاخ نداره 🤣 :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: ممنون ازتون
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    13 بازدیدها
  • ادبیات موضوعی

حل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    259 بازدیدها
    bacterium _B
    @amirmohammad-shakeri اها اوکی ممنون
  • یه سوال درمورد مدارس دولتی

حل شده
    23
    3 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    856 بازدیدها
    SachliS
    @faeze-radseresht :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: آروم باش ، نفس عميق ولي واقعا دروس خاص نيوردن تو اسكاي روم بعد عربي و دفاعي آوردن؟:neutral_face: گذشت ديگه ولي دركل آموزش مجازي خيلييييييييييييي بد(افتضاحه):neutral_face:
  • کنکور1402🤓

حل نشده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    265 بازدیدها
    Mamari 82M
    @m-s-4 به سنجشی که از نظام قدیم سوال میده اعتمادی نیس درستو بخون جانم
  • محرومیت از کنکور

حل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    222 بازدیدها
    Sara_RS
    @amirmahdi-hesami @Pouya-Gholami ممنون دوستان🌸
  • شروع مجدد درس

حل نشده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    208 بازدیدها
    Farnosh PanF
    @زهرا-عزیزی-0 منم مثل توام ببین از الان شروع کن خودت پیله هارو قشنگ مسلط شو چ عمومی چ تخصصی و بعد طبق برنامه مهر فرسنگ هارو پیش برو چون فکر میکنم قبل از مهر ماه باید تماام پیله هارو دیده باشیم
  • دانشگاه قزوین محل تحصیل بویین زهرا

حل نشده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    227 بازدیدها
    Fereshteh JahangiriF
    @yosef-khoshnood وقتی نوشته روزانه فک کنم دیگه هیچ پولی در کار نیست دیگه
  • دو رشته با هم؟

حل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    Amirreza Vafaei MoghadamA
    @ariana-ariana مرسی خیلی ممنونم شماعم همینطور 🙏🏻🌷 این مطلب رو میتونی مطالعه کنی: لینک [image: 1628667069251-img_20210811_120047.jpg]
  • علوم کامپیوتر یا مهندسی کامپیوتر؟؟؟

حل نشده
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    602 بازدیدها
    M.hossein TeymouriM
    @mohammad-javad-mo-ja سلام علوم کامپیوتر خیلی بیشتر با ریاضی سر و کار داره ولی مهندسی کامپیوتر بیشتر به کامپیوتر ربط داره
  • انتخاب رشته یا پشت کنکور موندن ؟مسئله این است

حل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    monirsM
    @bahar-mohammadi-0 سلام در مورد محرومیت سوال کردید؛ اگر یک نفر بعد از انتخاب رشته، در دوره‌های روزانه‌ی دانشگاه‌های دولتی پذیرفته بشه ولی اصلا نره دانشگاه ثبت نامش رو انجام بده یا بعد از مدتی که از تحصیلش گذشت انصراف بده، سال بعد دیگه نمیتونه دوره‌ی روزانه‌ی دولتی قبول بشه.
  • صنایع یا مکانیک

حل نشده
    14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    رضا آلناصرر
    @javad-keyhani اگه میشه معرفی کنید
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    2
    4 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
  • کمک به ادامه مسیر زندگیم

حل نشده
    13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    435 بازدیدها
    z GheibiZ
    @ftw-fftt سلام بچه‌ها کامل توضیح دادن اگر سال بعد همین رویه رو میخواین ادامه بدید ، به هیچ وجه نمونید اگر تغییر اساسی میخواین بدین میشه روش فکر کرد اگه یه هدفی دارین باید براش هزینه کنید ،واقعا میشه تغییر کرد اما اگر این توانایی را در خودتون نمی‌بینید یک سال دیگه عمرتونو هدر ندید
  • دکتری پیوسته بیوتکنولوژی

حل نشده
    49
    2 رای ها
    49 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @haniehno نمیدونم فکر کنم میکروبیولوژی ولی بازم یه تحقیق بکنید به نظرم انتخابش کنید شاید اوردید همین بیوتکنولوژی رو
  • راهنمایی انتخاب رشته

حل شده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    241 بازدیدها
    kosariK
    @sara-haghighatrad خواهش🌷🌷
  • تراز قلمچی

حل نشده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    395 بازدیدها
    Sherly VS
    @محمدرضا-منعمیان در تراز قلمچی گفته است: @sherly-v خیلی ممنون اما بعد که همه دروسا ترارشا حساب کردم تراز کلا چطور دربیارم؟ اونو دیگه نمیدونم