Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • سوال

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    146 بازدیدها
    سارا M 0س
    @زهره-صفری سلام بعد از چه مدتی خوندی؟ .ببین اصلا خودت رو مقایسه نکن با بقیه ک چطوری هستن و اینا ی نفر ممکنه وقتی ریاضی می خونه جنبه مرور داشته باشه ک تورق سریع انجام بده بعد بره سراغ تست و تست حل کنه تو وقتش پس تعداد تست هایی ک حل میکنه تو همون زمان میره بالا ولی ی نفر ممکنه بخواد مطالعه کنه پس قطعا ساعت بیشتری رو صرف مطالعه میکنه و حتی ممکنه وقت نیاره برای تست یا وقت کمی ک میاره، ک می ذاره روز بعد فقط تستش رو کار کنه . الان مطالعه ریاضی ک داشتی کدوم حالت بود؟ ی مرور سریع؟ مرور ک میگم یعنی همه چیزاش رو بلد باشی فقط ی مرور کلی مثلا رو نکات داشته باشی و فقط کلی تست کار کنی. ولی مطالعه یعنی میخوای بگیری خوب بخونی (حالا یا یادت نیست اگه قبلا خوندی یا بار اولته) پس مقایسه نکن....من خودم اول همینجوری بودم....میگفتم چرا من اینجوریم! ولی کم کم روال کار اومد دستم ی روز ممکنه تو همه درسا نوبت مرور باشع و منم کلی تست کار میکنم تعداد تست هام میره بالا ی روز میبینی جنبه خوندن داره ک اگه وقت باشع ی چنتا تست حل کنم اگر هم ک نه روز بعدش. مثلا من زیست گاهی ۳ ساعت برای مرور میذارم و ی عالمه تست کار میکنم و تحلیل هم میکنم . بعد ی روز دیگه ی مبحث جدیدش رو میخونم وقت کنم ی چنتا تست تا جایی ک بازه زمانی خوده زیست وقت باشه تست کار کنم ممکنه کم باشه . و ی چیز دیگه اگه میگی وسواس داری سعی کن کم کم عادتت رو توی درس خوندن درست کنی و توی مطالعه ببین آیا چیزی هست ک وقتت رو گرفته باشه؟ حذفش کن یا مثلا ببین چقد تمرکز داری؟ احیانا وقت مطالعه ات ی چند دقیقه ایش الکی هدر نرفته مثلا و .... اگه چنین موردهایی بود برطرفش کن ک هم ساعت مطالعه ات مفید تر باشه و هم تمرکز بالاتر موفق باشی🌈💙
  • تاپیک برای گزارش کار1401

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    M
    @sjy باشه ممنون
  • شروع از الان از کجا شروع کنم؟

30
    0 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Amir Abbas 0A
    سلام تو اینترنت در مورد تند خوانی تحقیل کن . احتمالا منابع خوبی گیر میاری اگر زرنگ باشی میتونی به طور رایگان اموزشش رو ببینی . اگر روی چرکته ژاپنی هم وقت بزاری کولاک میشی. تو یو توب ویدیو های اموزشی ای ازش دیدم.
  • روش خوندن ریاضی

منتقل شده
    13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    195 بازدیدها
    z GheibiZ
    @زهره-صفری خواهش میکنم 🌷 موفق باشید
  • مهندس هسته ای

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    335 بازدیدها
    Sara_RS
    @zeinab-siri ممنون
  • سوال

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    z GheibiZ
    @سارا-M-0 @زهره-صفری خواهش میکنم 🌷 موفق و سلامت باشید
  • سوال دارم

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    167 بازدیدها
    یلدا وکیلیی
    @زهره-صفری سلام اینکه بخوای بگی فلان ساعت حتما اینو بخونم یا اینکارو کنم نمیشه خواب مفید رو برای خودت حداقل 6 تا 8ساعت در روز نظر بگیر باقی ساعت رو خودت هفتگی بشین کتاب هارو کنارت بزار و گلچین کن با توجه ب مفهومی بودن یا تمرینی بودن فصل ها مثلا بگو هفته اول من فلان درس ادبیات و نمیدونم درس های دیگه کلا ترکیبی رو تمام میکنم جوری برنامه بریز ک ب حل تست های حداقلی نهایت پنج تست مربوطه برسی وقتی ک کتاب تمام شد شروع کن ب تستی کلی با زمان بیشتر من برای ارشد ک میخونم هفتگی برنامه ریزی کردم ک تا قبل از عید شیمی س پایه رو تمام کنم و خوشبختانه تونستم زودتر از چیزی ک نوشتم پیش برم ب نفع من شد ک وقت اضافه میارم.این نظر منه
  • مهندسی پرواز

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    84 بازدیدها
    Asal ArabgariA
    @دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم @یازدهم@دهم@ @تجربیا @ریاضیا
  • الان واسه شروع دیر نیست ؟‌

30
    0 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    669 بازدیدها
    z GheibiZ
    @nwra-tk @Fereshteh-Jahangiri گل را باید خودتون پرورش بدید بعد کنکور بچینید ، شش ماه زمان خوبیه برای این کار، آیه یأس نخونید ، حرکت کنید.
  • مشاوره و کمک درسی❤

نظام جدید کنکور تجربی @همیار @سوال کنکوری
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    293 بازدیدها
    z GheibiZ
    @زهرا-عزیزی-0 سلام این که از ترم اول به بعد یک مقدار کاهش داشتید ، کاملا عادیه و برای همه کنکوری ها پیش می‌آید ، جای نگرانی نیست ، شب زود بخوابید، صبح ها زود بیدار بشید ، تعداد تست تون رو بیشتر کنید و آزمون از خودتون بگیرید ، آخر فصل هاآزمون زمان‌دار از خودتون بگیرید مباحث را خوب یاد بگیرید ،عید وبعد عید هم جمع بندی خواهید کرد و جای نگرانی وجود ندارد پرقدرت ادامه بدید 💪💪
  • هدف یا هوس؟ 🎯

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    363 بازدیدها
    اسرافیل عبدیا
    @sjy هوسسسسسسس🤤🤤🤤🤤
  • دارم چه میکنم؟

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    224 بازدیدها
    nwra tkN
    شاید باورت نشه ولی منم همینم رفیقام جای من امتحان میدن :))) از الان شروع کن روزی ۲ ساعت از اول کتاب خودت بخون
  • نشر الگو ابی یا سه بعدی؟!!!!

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    455 بازدیدها
    matin shirinkamM
    نشر الگو بهترین انتشاراته البته سری تستش
  • میشه...؟

4
    14 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    337 بازدیدها
    Helen AliniaH
    @1381sahar خیلی عالی بود ممنون🌹
  • عقب افتادگی درسی

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    340 بازدیدها
    Nazi AN
    @yazdan-gonabadi من ناراحت نشدم درست میگید خیلی ممنونم 🌹
  • من بجای برادرت کمکم کن

منتقل شده مشاروه مشاوره تحصیلی مشاوره کنکور انسانی
    13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Faeze RadsereshtF
    @mahdi-mostafapour خواهش میکنم. 🌹🌹🌹
  • ثبت نام کنکور

20
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    363 بازدیدها
    z GheibiZ
    @kosar-mottaghi خواهش میکنم 🌷
  • گروه بندی دانشگاه

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
    z GheibiZ
    @pakan-azad لازم نیست کارت دیگری بخرید ،دانشگاه آزاد رشته های غیر پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی بعداً جدا انتخاب رشته دارن
  • ارمون

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    202 بازدیدها
    Maedeh HdtiM
    @morvarid-hamedi پایه چندمی؟
  • تاریخ معاصر و کنکور

کنکور
    8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    253 بازدیدها
    R
    @faeze-radseresht در تاریخ معاصر و کنکور گفته است: @r-sh سلام معلمتون خواسته بترسونتتون.😅 تاریخ واسه انسانیاس. ممنون از راهنماییتون :blossom: