Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • تغییرات منابع ۱۴۰۰

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    343 بازدیدها
    amirali ghaemiA
    @m-tg حجمش زیاده اینجا آپ نمیشه :/ به ایدی تلگرام @sonoilre پیام بدین اونجا بفرستمش
  • پیشنهاد کتاب کمک آموزشی زیست یازدهم

آقای موقاری کتاب کمک درسی
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    387 بازدیدها
    Mahdi Asadpoor28M
    @mahsa-n نشر الگو من نمیپسندم
  • سوال زیست دهم

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    104 بازدیدها
    Fateme Sh 0F
    @aminmojarradi
  • کدوم استاد؟

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    31 بازدیدها
    Fateme Sh 0F
    @Teka-Samadi سلام چه خوبه که از الان شروع به دیدن میکنید من دوازدهمم اما راهنماییتون میکنم ریاضی:استاد ثابتی و امینی راد زیست:استاد موقاری فقط عالین شمی:استاد گودرزی فیزیک:استاد کازرانیان درسای عمومی هم ندیدم اگر نه کمکتون میکردم موفق باشید
  • هزینه قلم چی؟

دوازدهم کنکور۹۹ قلمچی
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    415 بازدیدها
    مهشید غضنفرآبادیم
    شهر بم بین یک میلیون سیصد تا یک ملیون پونصد /بستگی داره از کی ثبت نام کنی تاکی /میتونی بری سایت کانون قلم چی قسمت شهر شما شهرتو انتخاب کنی هزینه برات مشخص میشه نوشته کامل اونجا
  • کسایی ک امروز ازمون گزینه دو دادن بیان لطفن

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    202 بازدیدها
    A
    @ساقی مال منم اینجوری بود. الان درست شد
  • میزان تست خون

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها
    romisaR
    @Infinitie-A خواهش می کنم:)
  • زیست کنکور

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    FragileF
    ببینید دوست الایی عزیز💜 من ب شدت با زیست مشکل دارم اگ ریاصی و فیزیک بشم ۲۰ اونو میشم ۱۰ ولی .. اول خب اومدم کلیپ دیدم و واقعا کلیپ دیدن برام تاثیری نداشت! (دلیل بر بد بودن استاد نیس من نتونسم کنار بیام!) اما شما ی بار با کلیپ پیش برو اگ اونی ک میخوای شد حتما کلیپ ببین چون نکاتش کامل و عالیه ولی.. اگ دیدی خودت بخونی متوجه میشی ! خودت بخون تو وقتم صرفه جویی میشه ! متن کتاب و ی دور بخون بعد درسنامه ی ک داری و بخون بعد تست بزن و نکاتش و یادداشت کن!
  • تخفیف برای راه ابریشم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    32 بازدیدها
    M.anM
    فعلا برنامه ای برای تخفیف نداریم
  • کمک!

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    196 بازدیدها
    .1381sahar.
    @امیرحسین-ملتجی از من پرسیدین؟ من بلد نیستم
  • ازمون ازمایشی

منتقل شده
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    208 بازدیدها
    Amir TajfarA
    @Alx-Alx گزینه دو سه هفته ای یک باره که با راه ابریشم تطابق کامل داره ولی قلم چی دو هفته ای یک باره و اگر راه ابریشم داشته باشی یکم به مشکل میخوری با برنامه ریزی و زمان، گزینه دو هشتصد تومن قلم چی دو و خرده ای، قلم چی بن کتاب هم میده که هیج کدوم از کتاب های انصافا از نظر من به درد نمیخورن، قلم چی جامعه اماریش بالاتره و پشتیبان هم داره، گزینه دو سوالاتش خیلی شبیه به کنکوره مخصوصا عمومی ها و کارنامه های خیلی زیاد و جالبی میده اما مشاور نداره که با کارنامه ها تا خد زیادی خودت عیب کارتو میفهمی، در کل دوتاش خوبه من خودم چون با راه ابریشم پیش میرم چون هردوتاش سه هفته یک باره و بودجه بندی جفتشون باهم یکسان رفتم گزینه دو
  • سطح دروس و آموزش آلا

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    M
    @1381sahar :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:
  • نظر شما راجع به آزمون گزینه 2

منتقل شده
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Dr.RashidiD
    @حس-یخی در نظر شما راجع به آزمون گزینه 2 گفته است: نظرتون درباره آزمون گزینه دو چیه ؟ خوبه ‌‌‌.... بده.... من خودمم گزینه دو میدم ، سوالای ماز و قلم چی و گاج و سنجشم حل میکنم مگه ازمون دادن غیر از اینه ک شما با دید طراحای مختلف اشنا بشی و خودت رو بسنجی ؟ خب به این که چه کسی با چه ازمونی به چه رتبه ای رسیده اصلا نباید توجه کرد شما هر ازمونیم بدی تحلیلش کنی با بالش رو تختت هیچ فرقی نداری در نتیجه اسم ازمون مهم نیست حقیقتش مهمه من دو ساله گزینه دو میدم خدایی خیلیم دوسش دارم سطح سوالاشم خیلی خوبه ولی سوالی قلم چی همچینم که میگن سخت نیست واقعا یه جاهایی تو ازمونا میشه احساس کرد سطح درسا خیلی متفاوت میشه مثلا من یه بار یادمه زیست یازدهم گزینه دو وحشتناک شده بود سوالاش ولی همون هفته قلم چی سوالاش به نسبت راحت بود یا فیزیک گزینه دو واقعا یه بار مرد افکن شده بود ولی همون روز با دوستم قلم چی رو بررسی کردیم و دیدیم که به نسبت پایین تر بود و برعکس همین اتفاقم میافته مهم ترین هدف ازمون تحلیل و برنامه ی راهبردیشه دیگا بقیش مهم نیست که حتی به نظر من جامعه اماریم اونقد اولویت نداره شما وقتی از درصدا و تلاش خودت با خبر باشی دیگه فرقی نداره با ۲۰ هزار نفر یا با ۶۰۰ هزار نفر مقایسه بشی ، ادم باید خودشو با خود قبلش مقایسه کنه ، درصدا و رتبه هام که به کمک تخمین رتبه ها میشه تو مقیاس بزگتری مثل کنکور بررسی کرد
  • برای مهندسی پزشکی برم ریاضی یا تجربی؟؟؟

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    182 بازدیدها
    zeinabmaghsoudiZ
    برو ریاضی کنکور ریاضی بده چرا لقمه رو میپیچونین
  • آلا یا مدرسه؟ کدومش؟

آلا مشاوره دهم
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    327 بازدیدها
    zeinabmaghsoudiZ
    عربی و شیمی بله ولی فارسی خیر
  • برنامه ریزی 5 ماهه برای یدگیری یازدهم تجربی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    83 بازدیدها
    M
    @ali-dehnamaki در برنامه ریزی 5 ماهه برای یدگیری یازدهم تجربی گفته است: سلام من میخواستم بشینم یازدهم رو توی 5 ماه یعنی تا عید بخونمش و بعدش برم دهم رو بخونم و بعدش برای تابستون یازدهم رو بخونم داخل تابستون هیچی نخوندم و اینکه به خاطر کرونا و اینجور چیزا از درس دور افتادم حالا از شما عزیزان خواهشمندم یه برنامه هدفمند بهم بگید که تا اون موقع دروس کنکور رو بخونم و همینطور نگاه کوچیکی هم به دروس غیر کنکوری فقط برای کسب نمره قبولی معدلم نوبت اول دهم 19.31 و اخر 19.45 شد در مدرسه معمولی @دانش-آموزان-آلاء
  • میتونم دوباره کنکور بدم؟

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    33 بازدیدها
    مهشید غضنفرآبادیم
    فک کنم اگ دانشگاهتو تموم کنی اره بتونی
  • ازمون

منتقل شده
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها