Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • کنکور ریاضی؟

92
    2 رای ها
    92 دیدگاه‌ها
    968 بازدیدها
    zeinab dehghaniZ
    @امیررضا-فلاح-نژاد با این وضعی ک دارم پیش میرم فک نمی کنم ولی بازم ممنون
  • رشته های بدون آزمون

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    Mahdieh SoleimanyM
    @منتظر-ظهور بله داداش من رشته مکانیک رتبه ۹۳ کشوری شده الان چندروزه ثبت نام کرده
  • موضوع حذف شده است!

قفل شده است
    228
    2 رای ها
    228 دیدگاه‌ها
    212 بازدیدها
  • o(╥﹏╥)o

حل نشده دوازدهم مدرسه کنکور۱۴۰۰ مشاوره
    71
    3 رای ها
    71 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Clash OfclansC
    @n-n-good منم این مشکلودارم
  • ترتیب جواب دادن به دفترچه

منتقل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    78 بازدیدها
    maryam111M
    @behnaz-hajizadeh در تجربه های طلایی کنکوری ها گفته است: @maryam111 سلام ممنونم که تجاربتونو در اختیارمون میذارین فقط یه مشکلی لست و وونم اینه که بیشتر مشاورا و معلما میگن دفترچه رو با همون ترتیبی جواب بدین که گذاشتن.ینی این کارو ککنیم؟ خیلیا اینو میگن اما اغلب جواب نمیده...به صورت امتحانی یکبار این کار رو انجام بدید ببینید اوکی میشه یا نه.. من درصد ادبیاتم رو اینطوری از 30 رسوندم به 60 چون قبلش به ترتیب سوالا رو جواب میدادم به آخرای ادبیات که میرسیدم خسته میشدم قرابت معنایی رو همش غلط میزدم بعد این مدلی تازه فهمیدم که قرابت نقطه قوت منه و فقط به خاطر خستگی بوده که اون همه غلط تو قرابت داشتم :) امتحانش ضرر نداره حداقل تو خونه قبل از آزمون اصلیتون
  • کدام آزمون آزمایشی؟

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    230 بازدیدها
    BlAcKWO_OLFB
    @pasdar-ashura فکر می کنم که ثابت شدست هر کی موفق بوده با آزمون ها قلم چی پیش اومده .. پیشنهاد می کنم با قلم چی پیش بیای و 3 آزمون نزدیک به کنکور رو هم سنجش بری .. (من برای خودم این برنامه رو دنبال می کنم) ..
  • تغییرات منابع ۱۴۰۰

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    294 بازدیدها
    amirali ghaemiA
    @m-tg حجمش زیاده اینجا آپ نمیشه :/ به ایدی تلگرام @sonoilre پیام بدین اونجا بفرستمش
  • پیشنهاد کتاب کمک آموزشی زیست یازدهم

آقای موقاری کتاب کمک درسی
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    337 بازدیدها
    Mahdi Asadpoor28M
    @mahsa-n نشر الگو من نمیپسندم
  • سوال زیست دهم

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    Fateme Sh 0F
    @aminmojarradi
  • کدوم استاد؟

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    31 بازدیدها
    Fateme Sh 0F
    @Teka-Samadi سلام چه خوبه که از الان شروع به دیدن میکنید من دوازدهمم اما راهنماییتون میکنم ریاضی:استاد ثابتی و امینی راد زیست:استاد موقاری فقط عالین شمی:استاد گودرزی فیزیک:استاد کازرانیان درسای عمومی هم ندیدم اگر نه کمکتون میکردم موفق باشید
  • هزینه قلم چی؟

دوازدهم کنکور۹۹ قلمچی
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    380 بازدیدها
    مهشید غضنفرآبادیم
    شهر بم بین یک میلیون سیصد تا یک ملیون پونصد /بستگی داره از کی ثبت نام کنی تاکی /میتونی بری سایت کانون قلم چی قسمت شهر شما شهرتو انتخاب کنی هزینه برات مشخص میشه نوشته کامل اونجا
  • کسایی ک امروز ازمون گزینه دو دادن بیان لطفن

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    199 بازدیدها
    A
    @ساقی مال منم اینجوری بود. الان درست شد
  • میزان تست خون

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها
    romisaR
    @Infinitie-A خواهش می کنم:)
  • زیست کنکور

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    FragileF
    ببینید دوست الایی عزیز💜 من ب شدت با زیست مشکل دارم اگ ریاصی و فیزیک بشم ۲۰ اونو میشم ۱۰ ولی .. اول خب اومدم کلیپ دیدم و واقعا کلیپ دیدن برام تاثیری نداشت! (دلیل بر بد بودن استاد نیس من نتونسم کنار بیام!) اما شما ی بار با کلیپ پیش برو اگ اونی ک میخوای شد حتما کلیپ ببین چون نکاتش کامل و عالیه ولی.. اگ دیدی خودت بخونی متوجه میشی ! خودت بخون تو وقتم صرفه جویی میشه ! متن کتاب و ی دور بخون بعد درسنامه ی ک داری و بخون بعد تست بزن و نکاتش و یادداشت کن!
  • تخفیف برای راه ابریشم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    32 بازدیدها
    M.anM
    فعلا برنامه ای برای تخفیف نداریم
  • کمک!

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    164 بازدیدها
    .1381sahar.
    @امیرحسین-ملتجی از من پرسیدین؟ من بلد نیستم
  • ازمون ازمایشی

منتقل شده
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    162 بازدیدها
    Amir TajfarA
    @Alx-Alx گزینه دو سه هفته ای یک باره که با راه ابریشم تطابق کامل داره ولی قلم چی دو هفته ای یک باره و اگر راه ابریشم داشته باشی یکم به مشکل میخوری با برنامه ریزی و زمان، گزینه دو هشتصد تومن قلم چی دو و خرده ای، قلم چی بن کتاب هم میده که هیج کدوم از کتاب های انصافا از نظر من به درد نمیخورن، قلم چی جامعه اماریش بالاتره و پشتیبان هم داره، گزینه دو سوالاتش خیلی شبیه به کنکوره مخصوصا عمومی ها و کارنامه های خیلی زیاد و جالبی میده اما مشاور نداره که با کارنامه ها تا خد زیادی خودت عیب کارتو میفهمی، در کل دوتاش خوبه من خودم چون با راه ابریشم پیش میرم چون هردوتاش سه هفته یک باره و بودجه بندی جفتشون باهم یکسان رفتم گزینه دو
  • سطح دروس و آموزش آلا

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    M
    @1381sahar :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:
  • نظر شما راجع به آزمون گزینه 2

منتقل شده
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Dr.RashidiD
    @حس-یخی در نظر شما راجع به آزمون گزینه 2 گفته است: نظرتون درباره آزمون گزینه دو چیه ؟ خوبه ‌‌‌.... بده.... من خودمم گزینه دو میدم ، سوالای ماز و قلم چی و گاج و سنجشم حل میکنم مگه ازمون دادن غیر از اینه ک شما با دید طراحای مختلف اشنا بشی و خودت رو بسنجی ؟ خب به این که چه کسی با چه ازمونی به چه رتبه ای رسیده اصلا نباید توجه کرد شما هر ازمونیم بدی تحلیلش کنی با بالش رو تختت هیچ فرقی نداری در نتیجه اسم ازمون مهم نیست حقیقتش مهمه من دو ساله گزینه دو میدم خدایی خیلیم دوسش دارم سطح سوالاشم خیلی خوبه ولی سوالی قلم چی همچینم که میگن سخت نیست واقعا یه جاهایی تو ازمونا میشه احساس کرد سطح درسا خیلی متفاوت میشه مثلا من یه بار یادمه زیست یازدهم گزینه دو وحشتناک شده بود سوالاش ولی همون هفته قلم چی سوالاش به نسبت راحت بود یا فیزیک گزینه دو واقعا یه بار مرد افکن شده بود ولی همون روز با دوستم قلم چی رو بررسی کردیم و دیدیم که به نسبت پایین تر بود و برعکس همین اتفاقم میافته مهم ترین هدف ازمون تحلیل و برنامه ی راهبردیشه دیگا بقیش مهم نیست که حتی به نظر من جامعه اماریم اونقد اولویت نداره شما وقتی از درصدا و تلاش خودت با خبر باشی دیگه فرقی نداره با ۲۰ هزار نفر یا با ۶۰۰ هزار نفر مقایسه بشی ، ادم باید خودشو با خود قبلش مقایسه کنه ، درصدا و رتبه هام که به کمک تخمین رتبه ها میشه تو مقیاس بزگتری مثل کنکور بررسی کرد
  • برای مهندسی پزشکی برم ریاضی یا تجربی؟؟؟

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    143 بازدیدها
    zeinabmaghsoudiZ
    برو ریاضی کنکور ریاضی بده چرا لقمه رو میپیچونین