Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • حس و حال

42
    2 رای ها
    42 دیدگاه‌ها
    330 بازدیدها
    maryam111M
    @امیررضا-فلاح-نژاد در حس و حال گفته است: @maryam111 چه خوب موفق باشید همچنین
  • مشاوره

برنامهریزی
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    396 بازدیدها
    _nawrm__
    @ملیکا-مهرانی سلام : ) معدل 20 و 19 گرفتن ، هنر نیست .. هنر کنکورِته .. وگرنه من سه سال دبیرستان ، یا معدلم 20 بود یا نوزده و نود : ) . اما مهم مدرسه نیست ، کنکورِ .. نمره بخشی از دبیرستانه که فقط سه سال دبیرستان ، روی حالِت تاثیر داره نه توی آینده .. . با کسی حرف بزن که این راه رو رفته .. کلا ، مشورت گرفتن از چند نفر ، باعث دوگانگی عملت میشه و نمیدونی به کدوم عمل کنی .. یه نفر رو راهنمای خودت قرار بده و حرفای اون رو اولیت بزار .. تمام : )
  • کمبود وقت

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    423 بازدیدها
    romisaR
    @امیررضا-فلاح-نژاد در کمبود وقت گفته است: یعنی ادمین هم یه روزی دانش آموز بوده! چه جالب الانم دانشجوعه😂
  • کنکور

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    dlrmD
    @ana-kamali سلام فقط کافیه الان که سال دهمی هستین ، درساتون رو جوری بخونید که انگار دارید برای کنکور میخونید. تست بزنید از همین سال دهم ریز بشید روی درساتون و سعی کنید مخفی ترین نکاتش رو بدست بیارید. امتحانای خردادتون رو که دادید ، یسری از درسای یازدهم رو پیش خوانی کنید… مثلا زیست… مثلا شیمی در حدی که چشمتون خورده باشه که مثلا فلان بخش توی گیاه وجود داره که اسمش کامبیوم اوند سازه. در عین حال ، بشینید سال دهمتون رو هم مرور کنید باز سال یازدهم که شروع میشه هم.مجدد همین طور خیلللی جدی تر باید بخونیدشبعد امتحانای ترم اول و ترم دوم شروع کنید از هر درسی همون تعداد درسی که امتحان گرفته شده رو تست بزنید یجوری درس بخونید که جان مطلب رو قششششنگگگگگ توی ذهنتون نشونده باشید. سال دوازدهم هم که تابستونش باز باید یکم پیشخوانی دوازدهم رو داشته باشید و مرور دهم و یازدهم از اول مهرش هم با ازمون اگر پیش برید متوجه میشید چقدر از همکلاسی ها و هم سناتون که دارن برای کنکور میخونن جلو افتادین… همیشه میگفتم کنکور که سادس ما غولش کردیم. ولی جا داره بگم که خود امتحان کنکور شاید ساده باشه منتهی برای کنکور درس خوندن شیره ی جان ادمی رو میمکه جدی درس بخونید لطفا
  • بی برنامگی

حل شده
    16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    351 بازدیدها
    dlrmD
    @mohammad-gando در بی برنامگی گفته است: @dlrm خب به یه مشکل خوردم که نتیجه در نظر نگرفتن یک جنبه کار، یعنی مرور درس همون روز مدرسه ست. میشه بگین کدوم یکی از درسا رو از سه شنبه تا جمعه حذف کنم که جا برای مرور درسای مدرسه در همون روز باشه؟ سلام ببینید برای درس همون روز اصلا قرار نیست خیلی کار خاصی بکنید که( : در حد نیم تا یک ساعت فقط کتاب و جزوه ی روز رو بذارید جلوتون و سعی کنید صدای دبیر رو با دور تند توی ذهنتون پلی کنید... اگر تمرین دادن ، چرک نویس بذارید و یه دور حلش کنید و همین. این زمان مرور درس روز اگر بلافاصله بعد از تعطیلی مدرسه و رسیدنتون به خونه باشه عالیه. یک ساعت مرور کنین و بعدم استراحت و ناهار و اینا که از ساعتای 3-4 دیگه تا 10 شروع به خوندن کنین.
  • برنامه

برنامه ریزی
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    160 بازدیدها
    M
    این لینکارو حتما ببین در ضمن وقتی همه رو دیدی یه برنامه آزمون انتخاب کن، بر اساس اون یک برنامه مبتنی بر توانایی هات بریز(نیازی به 10 ساعت درس خوندن تو شروع نداری!) توی برنامت حتما یجا برای خوندن درسای همون روز مدرسه بزار دفتر یادداشت و گزارش کار داشته باش. هر مشکلی هم بود بهم بگو خودم نوکرتم نمیخوام یکی دیگه مثل من، تازه سال دوازدهم بفهمه دنیا دست کیه:/
  • کامپیوترشریف

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    M.anM
    سلام وقت بخیر چرا نتونید؟ اگر خوب و طبق برنامه پیش بیاید و کامل استفاده کنید رتبه خوبی میارید و البته برای شریف کلا رتبه زیر 500 می خواد و برای کامپیوترش شما به رتبه زیر 100 فکر کنید و حتی کمتر
  • برنامه

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    106 بازدیدها
    M
    @دانش-آموزان-آلاء
  • راه ابریشم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
    kosar memari beyraghK
    سلام و وقت بخیر.میشه راهنمای بفرمایید که اگه واسه امتحانات تشریحی و ترم اول مدرسه و امتحانات نهایی فقط از راه ابریشم و جزوه ها و درسنامه هاش استفاده کنیم.می تونیم به نتیجه مطلوب برسیم؟؟ @مشاوره-انگیزشی-کنکور @ادمین @M-an @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • جزوه فیزیک

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    34 بازدیدها
    ANA KamaliA
    سلام دوستان من جزوه های فیزیک دهم آقای یاری را که دانلود کردم پی دی اف تست های ۱۰۰ تا ۱۵۰ اصلا باز نمیکنه روی چند تا گوشی دیگم امتحان کردم ولی باز نکرد برای شماها باز میکنه؟مشکل کلیه؟یا برای من اینطوره
  • کتاب های قلمچی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    Mahdi Asadpoor28M
    @ana-kamali در کل توی سری کتاب های ابی فقط کتابای ریاضی و زبانش میتونه خوب باشه. اونهم از نوع جامعشون. تویسه سطحتی ها هم کلا بد نیستن ولی ارزش خرید ندارن
  • انتخاب معلمی ثابت و خبره برای جلوگیری از سردرگمی در آلاء

شیمی3 دوازدهم تجربی
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    141 بازدیدها
    منتظر ظهورم
    @ali-khatamian استادهای آلا همشون عالی و درجه یکند ولی این به خودتون بستگی داره که با کدوم دبیر درس بخونید. به نظرم برای درسی که میخواین یه بخش مشخصی رو از هر استاد نگاه کنین ببینید با کودوم راحت تر متوجه میشید اصلا به خاطر همین هر درس رو چند تا استاد تدریس کردن
  • ثبت نام رشته های با سوابق تحصیلی

3
    1
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    dlrmD
    @پری-ناز سلام من پرسیدم از یه نفر ، گفت نه کارنامه سبز برای سوابق صادر نمیشه برای ثبت نام هم ، اجالتا ثبت نام کنید حالا اگه با ازمون دانشگاه دیگه ای اوردید و اون یکی مد نظرتون باشه ، دانشگاهی که با سوابق قبول شدید و ثبت نام کردین ، همکاری های لازم رو باهاتون انجام میدن (عودت وجه و پرونده و… ) و میتونید برید اون یکی دانشگاه. منتهی برای کارنامه ی سبز ، پرسیدم و گفتن نه همچین چیزی صادر نمیشه. بازم پرس و جو کنید موفق باشید 💛
  • کلاس انلاینام دردسرن!!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
    PotatoP
    @fatemeh-torkashvand بستگی به کلاستون داره ببینید چقدر براتون اهمیت داره آیا چیزی از کلاسا دریافت میکنید که براتون مفید باشه!!! اگه معلماتون فقط کتاب درس میدن و میرن جلو به نظر من تایمی که میخواید داخل کلاسا اتلاف کنید خودتون از کتابای کمک درسی بخونید اون مبحثو...منم برا بعضی درسا همین کارو میکنم
  • مشاور داشتن خوبه یا نه؟

21
    1 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    781 بازدیدها
    دیوارد
    @ashley-flz خواهش میکنم ، بله وقت برای آزمون و خطا نیست و اگر خودتون مسیر درست رو پیدا کردید و الان به خودتون و مسیرتون مطمئنید لزومی نداره مشاور داشته باشید و برای اینکه تعهدی هم ایجاد بشه از تاپیک گزارش کار استفاده کنید ولی وابسته نشید ولی اگه بخواید تازه مسیر رو پیدا کنید و آزمون و خطا کنید و از همه بدتر کار امروز رو به فردا موکول کنید مشورت گرفتن از یه فرد با تجربه خیلی هم خوبه
  • کنکور زبان

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    157 بازدیدها
    Nazanin JamaliN
    @fatemeh-soheilikia اها ممنونم🌹⁦❤️⁩
  • چگونه تحلیل آزمون انجام دهیم ؟

منتقل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    111 بازدیدها
    0-0ftm0
    @محمد-همایون ممنونم⭐💫
  • برنامه ریزی

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    132 بازدیدها
    S
    @aylar-mo بلی :) من حرفم برنامه ریزی نیست کلا معتقدم تو پایه نباید خیلی سخت گرفت مخصوصا دهم من میگم بنویسن که بدونن چیکار دارن میکنن البته اگه برنامه ریزیم داشته باشن خیلی بهتره چون هیچ مشاوری به بچه دهم بیشتر از 5-6 ساعت برنامه نمیده
  • راه ابریشم رشته ریاضی

سوال پرسیدن راه ابریشم رشته ریاضی
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    227 بازدیدها
    طاها ایرانمنشط
    سلام وقت بخیر تازه از راه ابریشم آلا با خبر شدم ولی تاریخ شروع دوره ۱ مهر هسته از الان‌میتونم این دوره رو شروع کنم؟
  • معیار های رشته ریاضی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    BioB
    به آخر راهت توجه کن و اینکه میخوای چه نقشی تو جامعه داشته باشی!