Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • برنامه ریزی

5
    4 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    م
    @حسین-کمالی سلام اگر شما در یک آزمون آزمایشی شرکت کنید مشکل مرور بلند مدتتون حل میشه مرور کوتاه مدت :در پایان هفته اول مرور چیزهایی که در این هفته مطالعه کردید در هفته دوم روز پنج شنبه کل دروس دو هفته رو مرور کنید و یک آزمون شبیه ساز بگیرید از خودتون شبها هم دروسی رو که در طول روز خوندید مرور کنید و از خودتون آزمون بگیرید.
  • سرعت تست پایین

10
    3 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    283 بازدیدها
    فاطمه زهرا قائمی نسبف
    @Amin-Mojarradi ممنون
  • فراموشی‌هنگام‌پرسش‌کلاسی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    14 بازدیدها
    arsham hoseinyA
    لیست
  • نوسان مطالعه دارم....

25
    2 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    717 بازدیدها
    Amin MojarradiA
    @Masih-shirdel خاهش سعی کن ی ساعت مطالعه ای داشته باشی که پیوسته باشه..هر چی هم میخاد باشه...ولی به مرور زمان باید بالا برع... :)
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    5 بازدیدها
  • برنامه ریزی درسی

حل نشده
    37
    1 رای ها
    37 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    romisaR
    @دانش-آموزان-آلاء راهنمایی های خوبی تو این تاپیک برای برنامه ریزی گفته شده
  • استرس😔😔😐😰😰😰😵

95
    1 رای ها
    95 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    Nazanin JamaliN
    @BlAcK-W0_oLF ممنون🌹
  • تنفر از ریاضی فیزیک

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    407 بازدیدها
    م
    @Fateme-Sh-0 سلام من پیشنهاد میکنم کلاس برید یا از فیلم های اساتیدی مثل آقای ثابتی استفاده کنید مطمئنم با تدریس ایشون به ریاضی علاقه مند میشید بنظرم دبیر تاثیری ۷۰درصدی در یادگیری داره اون۳۰درصدم بستگی داره به خود دانش آموز
  • چقد برای درس خوندنم وقت بزارم؟

منتقل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    303 بازدیدها
    Delsa DkD
    @Yekta-Khalaji عزیزی
  • تغییر رشته و تکرار پایه

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    Mobina TayarM
    @Hadis-Jalalat سلام منم دقیقا شرایط تو رو داشتم ولی تا شهریور چهارتا درس تخصصی دهمو یعنی فیزیک شیمی زیست و ریاضیو خوندم و رفتم امتحان دادم...الانم یازدهم تجربیم🥰فقط باید زیاد آموزش پرورش و مدرسه بری و فرم اینور و اونور کنی!
  • کمک کمک

23
    1 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    472 بازدیدها
    zeinabmaghsoudiZ
    @bahar-khanoom در کمک کمک گفته است: @zeinabmaghsoudi مرسی 🙏🏼😊
  • شرکت در کنکور 1400

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    40 بازدیدها
    S RADFARS
    سلام. من ترم 7 هستم و سال آینده 1400 فارغ التحصیل میشم میخواستم ببینم سال آینده 1400 میتونم کنکور سراسری شرکت کنم بدون اینکه نیاز باشه از رشته ی الانم انصراف بدم؟!
  • تاثیر معدل در کنکور

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    f.noori7979F
    @محمدعلی-عبدالملکی سلام معدل کتبی نهاییتون تو کنکور تاثیر داره ولی در صورتی که تراز معدلتون از ترازی که تو کنکورتون کسب کردین بیشتر بشه اینو یه مشاور گفت
  • سوال تحصیلی

منتقل شده سوال تحصیلی دل نوشته
    19
    0 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    848 بازدیدها
    Setayesh H1382S
    @Alireza-Mousavi بله اینکه کاملا درسته... اما اگه اون ۳ ماه تعطیلی از دست رفته باشه چی:( درهمین طول سال تحصیلی چیکار میشه کرد که هم از درسای یازدهم عقب نموند و هم اینکه دهم رو مرور کرد؟!
  • دانشگاه امام صادق

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    دانشجو شریفد
    @پری-ناز در دانشگاه امام صادق گفته است: سلام دانشگاه امام صادق تا رتبه ی چندهزار تجربی رو میگیره؟ زیاد برای بچه های امام صادق رتبه مهم نیست ولی تا 5000 امکانش هست شایدم بیشتر
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • آیا میتوانم؟

25
    2 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    272 بازدیدها
    Maryam.shM
    @Fateme-Sh-0 در آیا میتوانم؟ گفته است: @Maryam-sh اره اره دقیقا مدام میگم اگه نتونستم زحمتای بابام چی ؟ چجوری دوباره سرمو بالا بگیرم؟ بابامم مدام بدترش میکنه مثلا میگه قبول شدی واست فلان ماشین میگیرم یه مهمونی خیلی بزرگ میگیرم اینا بدجور اذیتم میکنه مطمئنی‌من شما نیستم اشتباه نکن ب این‌چیزا فکر نکن در مرحله اول :وظیفه اصلی هرخانوادس از بچش حمایت کنه ودرمحله دوم وظیفه فرزند هست ک قدردان باشه و سعی کنه تمام تلاش خودش رو کنه پس بهتره همین امروز تمومش کنید ب قول صوفی ب نتیجه فکر نکنید فقط هرروز واسه هدفتون تلاش کنید
  • راهنمایی از نظام قدیم به نظام جدید

15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    237 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @marzyeh78 سلام ممنون قربانت
  • سوالات کنکور

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    167 بازدیدها
    B
    @Amin-Mojarradi در سوالات کنکور گفته است: @Brice کتاب خیلی عالیی هس...من خودمم همونو دارم..درسته خیلی ندارع...بنظرم خیلی دنبال تستای کنکور نباش...امسال دوازددهمی و از تقریبن فروردین یا اردیبهشت سال دیگه باید کنکور های سالهای گزشته رو بدی(اینجاست که باید کتاب چند کنکور رو تهیه کنی و ازمون بدی) عاها ممنونم:blossom:
  • ویرایش انتخاب رشته! الان میشه؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    100 بازدیدها
    I
    @reza_12tajrobi هر دوشون جواب میدن از محمد علی دبیر زیست بپرس