Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • فیلم دیدن...

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    امیرحسین صیدیا
    @Soheil-Mo200 اگه فیلم واقعا براتون مفیده و مطالب جدید یاد میگیرید ، جزو ساعت مطالعه به حساب میاد
  • غیر حضوری خوندن یازدهم تجربی

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    230 بازدیدها
    0-0ftm0
    @aaa-bbb خواهش میکنم 😁🌹
  • رتبش 69105 تبریز روزانه رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی ؟

منتقل شده انتخاب رشته رتبه سراسری مدیریت
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    371 بازدیدها
    Reyhaneh behradR
    خیلی تعجب اوره ولی اگه درست باشه
  • سوال

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    11 بازدیدها
    matin tabasiM
    ببخشید میخواستم ببینم فبلم فیزیک پارسال (سال یازدهم)با امسال تغییرات زیادی داشته یا میتونم با کلاس های اقای داداشی پیش برم؟
  • انتخاب رشته شهریه پرداز و ازاد

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    217 بازدیدها
    فاطمه ـ بوشهرف
    ازتوون ممنونم بچه ها جوابمو گرفتم از پاسخ هاتون =) @81Sobhan 🌹🌹 @Mohsen-Taheri-0 🌹🌹 @اکالیپتوس 🌹🌹
  • سختی🤕

33
    3 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    530 بازدیدها
    Amin MojarradiA
    @Sadaf-A یو تو.....
  • پردیس و آزاد پزشکی

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    MohsenTaheriM
    فک کنم سالی 2 ترمش بشه 40 تومن...حالا6 سال ضربدر 40 کن میشه240 تومن ولی شما تا300 تومن هم برووو ...
  • ♡شرایط نامساعد محیطی♡

28
    2 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    488 بازدیدها
    B
    @najafiali78 خیلی قشنگ بود ممنون:sparkles: :sparkles: همچنین برای شما :seedling: :rainbow:
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها
  • کمک برای برنامه ریزی ):

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    46 بازدیدها
    sandiiiiS
    @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • حقوق یا مدیریت بازرگانی ؟

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    276 بازدیدها
    دانشجو شریفد
    @Mehtiad در حقوق یا مدیریت بازرگانی ؟ گفته است: تو الویت رشته هی اینارو بالا و پایین میکنم کدوم رشته از نظر بازارکار بهتره ؟ کلا به مدیریت و وکالت علاقه‌مندان دارم اما از لحاظ درک مطلبم بالاست حفظیاتم متوسطه . از بچگی دوست داشتم وکیل یا مدیر یک شرکتی باشم اینجا یکم صحبت شد سر این موضوع https://forum.alaatv.com/post/1525537
  • ساعات درس خواندن

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    386 بازدیدها
    Nazanin JamaliN
    @Mahdi-Z-z-z سلام منم همین سوال تورو از یه مشاور پرسیدم بهم گفت بین ۵تا۶ساعت کافیه موفق باشی🌹⁦☺️⁩
  • بازارکار مدیریت بازرگانی بهتره یا مدیریت دولتی ؟

مدیریت بازرگانی دولتی انتخاب رشته مقایسه
    1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    220 بازدیدها
    MehtiadM
    بازارکار و درامد مدیریت بازرگانی بهتره یا مدیریت دولتی ؟
  • انتخاب رشته ی فرهنگیان

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    350 بازدیدها
    دانشجو شریفد
    @پری-ناز در انتخاب رشته ی فرهنگیان گفته است: دوستان منظور سازمان سنجش چیه؟این خبر واقعیه؟ دیگه دارم دیوونه می شم الآن بالاخره می تونیم بومی استان های دیگه رو بزنیم یا نه؟ [image: 1601114169436-screenshot_-_telegram.jpg] @دانشجو-شریف @یسنا @ه-رضایی @D-fateme-r من متاسفانه نمی دونم
  • برنامه ریزی درسی کنکوری

برنامه ریزی
    28
    4 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    دانشجو شریفد
    @1381sahar در برنامه ریزی درسی کنکوری گفته است: @دانشجو-شریف یه سوال من پک رو خریدم ولی برنامش کجاست رو نمیدونم /: هرچند ربطی به موضوع نداره ولی اگر میدونین بگین مام آگاه شیم منم دقیق نمی دونم از پشتیبانی تلگرام بپرسید
  • مشکل عمل به برنامه ریزی دارم😪

52
    3 رای ها
    52 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    م
    @AMIR-6 شما اول باید انگیزه کافیو داشته باشید دوم:برنامتونو سنگین نچینید و اصولی برنامه ریزی کنید .ابتدا در یک روز یک درس عمومی و ۳درس تخصصی بخونید بعد افزایشش بدید. سعی کنید با دیروزتون رقابت کنید و هر روز ۲۰ دقیقه بیشتر مطالعه کنید. به این سبک برنامه ریزی نکنید❌👇 مثلا ریاضی:مبحث معادله از ساعت ۸ تا ۱۰❌ بلکه قید کنید:ریاضی:معادله:۲ساعت و ۲۰ تست و خودتون و محدود نکنید که اگه یه روز دیر بیدار شدید نتونید به برنامتون عمل کنید..
  • سه راهی سرنوشت ساز

سوال تحصیلی
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    339 بازدیدها
    مهشید غضنفرآبادیم
    @Alireza-Mousavi بنظرم بشینید بخونید واسه کنکور ۱۴۰۰ چون هزینه های آزاد بالاست اگ یک دهم هزینه رو خرج کنی قطعا نتیجه خوبی میگیری ..اینجوری خودتم راضی تری چون نتیجه حاصل تلاش خودته اصلا هرچیزی ک با سختی ب دست بیاری بیشترم قدرش و میدونی
  • غیر حضوری...

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    101 بازدیدها
    aaa bbbA
    من ک شنیدم اگه بخواین کلا راهتون از مدرسه جدا باشه و خودتون درس بخونین ک فقط اخر سال برین امتحان بدین باید اول با اموزش پرورش شهرتون مشورت کنین🤔 منم تو این فکرم ک اینطوری بخونم چون به نظرم اموزشای مدرسه فقط وقت ادمو میگیره و اخرشم هیچی نمی فهمیم😒😅ولی هنوز مطمئن نیستم میتونم اینکارو بکنم یا نه😶 یازدهم تجربی هستم
  • ی سوال از با تجربه ها

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    38 بازدیدها
    Alireza MousaviA
    الان بعد از انتخاب رشته تو سایت سنجش باید چیکار کنم الان برم حضوری ثبت نام کنم اون رشته هایی رو که اوردم یا نه؟
  • دانشگاه آزاد

4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    F
    سلام دانشگاه پردیس خودگران شهریه داره، اینطور که من شنیدم مثل همون ازاده ولی وقتی فارغ التحصیل بشن،مهر دولتی میزنن تو مدرکشون ... خوابگاهم نداره