Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • آزمون های آنلاین

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    77 بازدیدها
    maryam111M
    سلام..خب قطعا وقتی شما روی برگه کاغذ امتحان میدید خیلی راحت ترید چرا؟چون میتونید زیر نکات مهم خط بکشید میتونید راحت گزینه ها رو خط میزنید و چشمتون هم کمتر خسته میشه...من زمانی که آزمون آنلاین میدادم خیلی خسته میشدم و کلا در شرایط عادی هم که شما یه مدت طولانی پشت سیستم بشینی عصبی و خسته میشی و خب اینم درنظر بگیرید که شما کنکورتون روی کاغذه و ۴ ساعت باید گردنتون خم باشه
  • خوندن مبحث هایی خارج از بودجه بندی

12
    3 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    maryam111M
    @Bahar-banoo خواهش میکنم عزیزم موفق باشی😊😉
  • روش مطالعه درس ها و درچه بازه زمانی تست بزنیم

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    157 بازدیدها
    S
    @Soheil-Mo200 بر مبنای مقالات سایت مشاوره کنکور و برنامه ریزی درسیِ "محصل ایرانی"
  • **داروسازی**🍭

27
    5 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    413 بازدیدها
    f.noori7979F
    @zzz-r در **داروسازی**🍭 گفته است: @f-noori7979 در **داروسازی**🍭 گفته است: @zzz-r در **داروسازی**🍭 گفته است: @f-noori7979 در **داروسازی**🍭 گفته است: @zzz-r نه این اشتباهو نکن خیلی روش وقت نزار در حد هفته ای 2-1.5 ساعت خوبه زمین فراره اگ بخام کم بخونم نمیخونم خو فراره ولی فکر کن تا روز کنکور هر هفته اینقدر براش وقت بزاری چن دور میشه خوندش؟ کنارش نزار به هیچ وجه من یبار این اشتباهو کردم پس میخونمش حتما مرسی 😘 خواهش میکنم :cherry_blossom: :hibiscus:
  • موضوع حذف شده است!

قفل شده است
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    68 بازدیدها
  • مشاور غیر حضوری

منتقل شده
    14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    185 بازدیدها
    maryam111M
    @zzz-r آها
  • مشاور... آری یا خیر؟

14
    3 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    350 بازدیدها
    FragileF
    @امیرمحمد-مطهری در مشاور... آری یا خیر؟ گفته است: باسلام ایا به دانشجویان هم مشاوره میدهیدباتشکر اینجا مشاوره نمیدن اینجا اگ سوالی باشه میپرسین کسی بلد بود جوابتونو میدن
  • اپلیکیشن بانک سوال گزینه دو

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    415 بازدیدها
    Narges MZ1680N
    @Dr-Rashidi در اپلیکیشن بانک سوال گزینه دو گفته است: @Narges-MZ1680 در اپلیکیشن بانک سوال گزینه دو گفته است: @Dr-Rashidi ممنون ازتون توضیحات کاملی بود 🌹 موفق باشی😊 سلامت باشید هم چنین😊
  • اولین خلاصه نویسی☺

حل شده
    52
    3
    5 رای ها
    52 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M
    @بتول-سعادت-نیکو :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:
  • تجربی یا هنر

12
    3 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    246 بازدیدها
    Nazanin JamaliN
    @reza_12tajrobi ممنون🌹
  • آزمون علوم ورزشی

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    78 بازدیدها
    D
    @Name-is موفق باشی 🌷
  • برای کنکور از کی شروع کنیم

کنکور
    12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    345 بازدیدها
    f.noori7979F
    @امیر-امیدی دروس اختصاصی و عمومی که تو کنکور ازشون سوال میاد همه رو باید بخونین و با توجه به ضریبی که دارن بهشون اهمیت بدین زمین که ضریبش تو زیرگروه1 صفره تو هفته 1.5-1 ساعت براش وقت بزارین و تو آزمون هم 10-5 دقیقه از زمانشو صرف خودش بکنین بقیشو برای دروس دیگه استفاده کنین
  • آزمون عملی هنر

منتقل شده
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    235 بازدیدها
    Fa DF
    @اکالیپتوس متشکر🙂🥰
  • درصد 99

48
    2 رای ها
    48 دیدگاه‌ها
    947 بازدیدها
    emad ansariE
    ادبیات 44 عربی 84 دینی 72 زبان 48 ریاضی 25 زیست 45 فیزیک 33 شیمی 25 منطقه 2 ... لطفا بیاید بگید درصداتونو @دانش-آموزان-آلاء
  • کدوم آزمون ؟؟🤔🤔

13
    3 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    617 بازدیدها
    Yasaman EshaghiY
    @reza_12tajrobi ببخشید ، ولی من خیلی هارو دیدم که کنکور ۹۹ براشون مث آب خوردن بود ، و میگفتن سطح سوالاتش از قلم چی پایین تر بود 😏
  • بی دقتی

4
    4 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    120 بازدیدها
    SEPEHR ALIZADEHS
    استاد حاجی زاده حرف قشنگی به من زدن در این بارع بهشون گفتم که استاد من خیلی بی دقتم، گفتش احتمالا نتونی کاریش کنی ولی چیزی به نام استرس نداشتن دقت نداشته باش، مشکل رو دو تا نکن!
  • فارسی ۳

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    I
    @H_R کلا ادبیات درس جذابیه برای من🤗🤗اگه بتونم تو اوقات استراحتم یا بیکاریم میشینم میبینم😍
  • بازنویسی جزوه

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
    M
    @Dr-Rashidi در بازنویسی جزوه گفته است: @Mr-Fantastic در بازنویسی جزوه گفته است: @Dr-Rashidi در بازنویسی جزوه گفته است: @Mr-Fantastic در بازنویسی جزوه گفته است: @Fragile در بازنویسی جزوه گفته است: @Mr-Fantastic در بازنویسی جزوه گفته است: @Fragile در بازنویسی جزوه گفته است: چرا بازنویسی کنی عاخه؟؟؟ نمیتونی بخونیشون؟ چرا.تقریبا 95 درصدش قابل خوندنع! پس الکی تایم نزار بعد کنکورت نگاشونم نمیکنی میگم جزوات تفتان کامل هستن؟یعنی همه مباحث کتاب رو پوشش میدن؟ یا اینکه فقد نکات مهم اخه میخوام اخر امسال استفاده کنم تفتان جزوه نمیده فقط تست میده زیستشو که دیدم جزوه داشت فیزیکش نداره اره
  • چگونه به سوالات آزمون جواب بدهیم؟

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    240 بازدیدها
    AmirbernosiA
    تو عمومیا معمولا با درسی که آدم توش قویه شروع میکنن تو اختصاصیا هم برای تجربی بیشتریا اول زیست بعد شیمی بعدم ریاضی یا فیزیک بعضیا هم طبق دفترچه پیش میرن حالا چون اول راهین ترکیبای مختلفی رو امتحان کنین، با 3 4 بار تمرین میشه فهمید که بهترین ترکیب برای شما چیه
  • نگارش و آزمایشگاه

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    72 بازدیدها
    دریا دریایید
    @Nazanin-Jamali در آیا گفته است: @دریا-دریایی آخه یه مقاله خوندم گفتهبود یه سال اومده یه مقاله خوندم گفته بود نیومده گیج شدم مرسی⁦❤️⁩🌹😘 نه تو کنکور ما که نبود 🌷