Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • بحران فکری ذهنی! من عقبم یا اشتباه میکنمم؟!

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    323 بازدیدها
    marvaM
    سلام خودتو با کسی مقایسه نکن اما اگه میخوایی یه برنامه منظم داشته باشی بهتره با برنامه ازمون پیش برین مثل گزینه دو وقلمچی
  • کمبود تایم!!

16
    2 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    291 بازدیدها
    romisaR
    @Alireza-abdi در کمبود تایم!! گفته است: @romisa قرار دادم سعی می کنم تکمیلش کنم کل فیزیک 2 بعد بقیه دروس جزوه ها اماده است چون دارم دوازدهمو می بینم وقت نمی کنم زود تر بزارم :folded_hands: شما تا همین جاشم لطف زیادی کردین مطمئنم بچه ها درک می کنن🙂🙏
  • نحوه خواندن درس فیزیک

تجربی فیزیک تجربی
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    232 بازدیدها
    دانشجو شریفد
    @AMIR-6 در نحوه خواندن درس فیزیک گفته است: بچه ها فیزیک رو کتاب تست میکرو دارم تست های غلطم رو ک میخوام تحلیل کنم تو خوده کتاب تست بنویسم به نظرت یا تو یه جزوه جدا از اون؟ شما خودتون چطوری فیزیک رو میزنین؟تست های غلطتون رو چطوری تحلیل میکنین؟ سلام وقتون بخیر توصیه من برای مطالعه فیزیک ابتدا متن درس رو کامل مطالعه کنید و تمرین های کتاب رو حل کنید و هم زمان خلاصه نویسی ام داشته باشید سپس پس از پایان هر مبحث یه دور فرمول هاتون رو مطالعه کنید و شروع به حل سوال کنید اگر باز مشکل دارید می تونید فرمول خارو نگاه کنید و سعی کنید با داشتن فرمول ها مسائل رو حل کنید بعد از مدتی از هر مبحث تست زمان دار بزنید یعنی زمانی رو برای خود مشخص کنید و سعی کنید به همه تست ها توی اون تایم پاسخ دهید
  • سرو و صدای مزاحم | استفاده از گوش‌گیر، خوب یا بد؟

24
    2 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    622 بازدیدها
    Zahra AnsaryfardZ
    @dlrm مرسی از اینکه نظرتو باهام به اشتراک گذاشتی اطلاعات خیلی خوبی بهم دادی🙏🏼💕 موفق باشی🌸
  • مشاوره تلفنی

مشاور مشاور آموزشی مشاوره تحصیلی
    18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    583 بازدیدها
    B
    @81Sobhan :blossom: @asma-kiani :yellow_heart: @maryam111 :yellow_heart: سلام بچه ها :grinning_face_with_big_eyes: :victory_hand_light_skin_tone: روزتون بخیر:sparkles: میشه لطفا شماره منشی آقای امینی راد رو برام بفرستید:rose: :rose: ممنونم:hibiscus: :hibiscus:
  • از کی برای کنکور بخونیم؟

40
    5 رای ها
    40 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Mohammad AfrashtehM
    @رها-رهایی گفتین امسال یازدهمی هستید. پس زمان زیادی تا کنکورتون دارین. امسال فقط مباحث دهم همراه با یازدهمی که میخونید پیش رو دارین. یعنی هر جور درس بخونین به شرط اینکه منظم باشه تا سال آینده مباحث دهم و یازدهم رو به راحتی میتونین جمع کنین. اما مهم اینه که طوری بخونین و تست های کلیدی و مهم رو جمع کنین که دیگه دوباره کاری در سال کنکورتون نشه. و واسه سال آخر، دوازدهم رو دارین که باید خیلی روش وقت بذارین و آزمون های منظم که حداکثر هر دو هفته یک بار باید بدین تا علاوه بر تثبیت مطالب، روی مدیریت وقت و سرعت عمل تونسته باشین کار کنین. مطمئن باشین موفق میشین به امید خدا.
  • تجربی/یازدهم/شروع

83
    1 رای ها
    83 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    M
    @سجاد-موسوی حجمش زیاده درست ولی واقعا شیمی پایتون قوی میشه درسنامه هاش عالیه تستاشم همینطور
  • دهمو بخونم یا یازدهم؟

منتقل شده مشاوره تحصیلی
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    213 بازدیدها
    romisaR
    @وحید-بارانی سلام‌من نظرم اینه مباحثی از یازدهم که پیش نیاز لازم دارن رو با هم بخونید مثلا تابع دهم‌رو قبل از تابع یازدهم مثلثات دهم قبل از مثلثات یازدهم و مباحث زیست جاهایی مثل انواع بافت ها رو اول بخونید باقی مباحث که پیش نیاز نیست لابه لای مباحث یازدهم مطالعه بشه پس جمع بندی حرفم این شد: اول پیش نیازهای هر فصل از یازدهم ، بعد همون فصل از یازدهم . بعد فصلای غیر پیش نیاز دهم لابه لای بقیه
  • راه ابریشم ریاضی تجربی برای دهم

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    230 بازدیدها
    Amin RmA
    @M-an اها . خیلی ممنون
  • مشاوره

یازدهم تجربی
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    59 بازدیدها
    Alireza NoroziA
    سلام من یازدهم تجربی هستم و برنامه مطالعه ندارم میشه یک برنامه برام بنویسید
  • فاجعه ای به اسم کلاس آنلاین🙄

26
    4 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    517 بازدیدها
    zzz rZ
    @0-0ftm در فاجعه ای به اسم کلاس آنلاین🙄 گفته است: @zzz-r amazing 😂😂💖🤦👌 😂😂😂😂
  • درسای دهم انسانی

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    YARA AY
    @roghayeh-yousefi 🌹🌹
  • خریدن راه ابریشم برای کنکور ۱۴۰۱

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    226 بازدیدها
    Zahra AnsaryfardZ
    @فاطمه-موسوی-0 در خریدن راه ابریشم برای کنکور ۱۴۰۱ گفته است: @Zahra-Ansaryfard ممنون از همتون ❤ 🌹
  • امتحانات

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    58 بازدیدها
    Sahar.tuoS
    @SEPEHR-ALIZADEH بله پس میانگین اثری نداره....
  • دوازدهم _ غیر حضوری

26
    1 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    328 بازدیدها
    شهیده shش
    @romisa ممنون از راهنماییتون
  • ترکیب استاد داداشی+ استاد کازرانیان برای ترکوندن فیزیک یازدهم مناسبه؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    S
    @Soheil-Mo200 در ترکیب استاد داداشی+ استاد کازرانیان برای ترکوندن فیزیک یازدهم مناسبه؟ گفته است: اخه آقای داداشی تشریحی توضیح میدن و + کارگاه تست آقای کازرانیان آقای کازرانیان فقط تست حل میکنند باز خودتون میدونین ولی بنظر من اون جوری دچار دوگانگی میشین ولی اگه با این روش اوکین که هیچ... :)
  • دانش آموز تجربی میخوام کنکور ریاضی شرکت کنم!

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    reza_12tajrobiR
    @Ali-Fathi سلام خیر هیچ. مشکلی نداره. دوست من که تجربی بود و چند تا درس هم افتاده 😑 امسال کنکور ریاضی شرکت کرد😒 بهش گفتم آخه چرا؟؟؟؟ گفت سال دیگه این موقع من دانشگاهم قطعا،،، ولی شما ممکنه نباشی😂 **رشته ریاضی یه جوریه مثلا رتبه 2 ریاضی 94 دانشجو برق شریف(؟) بود که انصراف داد و الان پزشکی تهران میخونه، رتبه 77 کنکور تجربی 98 شد.،،،، البته دلیلشو نمیدونم شاید علاقه به پزشکی داشته ولی اینطور افراد رو زیاد دیدم
  • آلایی طور

19
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    654 بازدیدها
    فیک_ف
    @elham-maleki ممنون از راهنماییت اگه مورد پسندم بود تهیه اش میکنم
  • برنامه ریزی قلم چی

منتقل شده قلمچی دوازدهم تجربی موفقیت کنکور۱۴۰۰
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    352 بازدیدها
    Ghazal DBRG
    @زیبا-نورانی سلام دوست عزیز بنده استفاده نکردم ولی نحوه عملکرد همه ی مشاور ها ی جوره خودتو درگیر مشاور نکن ی فرمول واسه ساعت مطالعه و برنامه ریزی هفتگی دارن با اون فرمول خودت برنامه روزانتو تنظیم کن
  • شروع از الان برای کنکور

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    224 بازدیدها
    FragileF
    @Amir-Abbas-Haj-Ghanbari در شروع از الان برای کنکور گفته است: @Fragile کاملا با شما موافق هستم ، امید ضریب موفقیت رو بسیار بالا میبره.🕰 بله دقیقا