Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • برا ریاضی یازدهم تجربی آلا کمک کنید

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    288 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @Soheil-Mo200 در برا ریاضی یازدهم تجربی آلا کمک کنید گفته است: @ابوالفضل-ریسی من پایم قوی نیست فعلا باید از تشریحی شروع کنم پس آقای صدری مناسبتونه
  • تیزهوشانی ها کمک کنن

35
    2 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    422 بازدیدها
    romisaR
    @رضا-امیری سلام اهمیتی به حرفای ترسناک دیگران ندید تا وقتی چیزی رو خودتون تجربه نکردین حتی پزشکی هم به سختی چیزایی که توصیف کردین ، نیست به نظرم با برنامه ریزی میشه خیلی با کیفیت تر از وقت استفاده کرد
  • چگونه برای جمع بندی سال دهم باید برنامه ریزی کرد؟

👆👆
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    romisaR
    @Yasaman-Eshaghi در چگونه برای جمع بندی سال دهم باید برنامه ریزی کرد؟ گفته است: سلام ، من سال دهم تجربی هستم که دارم میرم یازدهم میخواستم بدونم چطوری یک برنامه بریزم که هم تست زدن و شامل بشه هم خوندن درسنامه و اینکه آدم دلسرد نشه از عمل کردن به اون .👉🙏 سلام به این نکته کلیدی توجه کن بعد از هر درسنامه یک سوم تستای آموزشیشیو حل کن بقیه تست ها به صورت پوششی د در قالب دفعات بعدی حل تست از اون مبحث زده میشه
  • رقابت

مشورت
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    301 بازدیدها
    romisaR
    @مهدیه-نوری سلام‌این بحث رقابت کاملا بستگی به ویژگی های شخصیتی شما دو تا داره یه مدت آزمایشی پیش برو اگه نتیجه داد ادامه بده
  • برنامه ریزی کنکوری

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    Mah RM
    سلام منم بی حوصله شدم شبها نمیتونم بخوابم اگه بخوابم هم روزا دیر بیدار میشم دوست دارم امسال قبول بشم
  • مشاور انسانی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    55 بازدیدها
    Z
    @YARA-A ممنون از شما
  • کدوم درس ها مشترکن دهم و یازدهم ؟!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    فاطمه موسوی 0ف
    @Infinitie-A در کدوم درس ها مشترکن دهم و یازدهم ؟! گفته است: ترکیبات مرسیی😍
  • راهنمایی

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    263 بازدیدها
    FragileF
    انگیزه یافتی؟
  • کلاس های کنکور

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    32 بازدیدها
    Mohammad AfrashtehM
    @Mahsa-Aynegardan اگه قدیما بود نه ولی الان توی نت دیگه خیلی امکانات هست. فقط دو چیزو باید همزمان جلو برد: 1- سطح علمی خوب 2- تجربه چندین باره فشار جلسه آزمون قبل از روز آزمون
  • چگونه تراز کانونی خود را افزایش دهیم

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    288 بازدیدها
    Reza AmiriR
    @romisa نه من هیچوقت ننوشتم پیچوندم درسم هفتگی نهایت 1 ساعت
  • خلاصه نویسی و مهارت نوشتن آن

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    295 بازدیدها
    Narges MZ1680N
    @M-N-2 این دو تاپیک واقعا مفیدن بی نهایت ممنون🙏🌷
  • یه مدلی از برنامه ریزی هست که....

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    262 بازدیدها
    M.N 2M
    @Narges-MZ1680 اگر منظورتون اینه مثلا قراره در این هفته یک فصل از ریاضی رو بخونین بیاین و این یک فصل رو به چند قسمت تقسیم کرده و در چند بخش بخونین این روش روش خوبیه فقط یه ایراد کوچیک داره شما درسته که بنا رو بر حجمی خوندن قرار دادین ولی باید یه حدود زمانی نسبی رو هم برای خوندن هر بخش در نظر بگیرین تا بهتر بتونین برنامه ریزی کنین و تقسیم زمانی خودتون رو مدیریت کنین مثلا بگین برای هر بخش تقریبا 2ساعت (یا هر عدد معقول دیگه ای) وقت میزارین تا خدای ناکرده دچار وسواس مطالعاتی نشید و به جای 2 ساعت 5 ساعت وقت نزارین و وقتتون رو به هدر ندین کلا به نظرم بهترین روش برنامه ریزی اون روشیه که ترکیبی از زمان و حجم مطالعه رو در خودش داشته بشه @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
  • تدریس آقای صدری واسه ریاضی تجربی سال یازدهم چطوره؟؟

20
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    219 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @Soheil-Mo200 در تدریس آقای صدری واسه ریاضی تجربی سال یازدهم چطوره؟؟ گفته است: @marva خوب بود نتیجه گرفتین؟؟ مطالبشون ناقص نبود مثلا جایی از کتابو تدریس نکرده باشن مثلا؟ تمام کتاب رو تدریس میکنن ولی کاملا مطابق کتاب برای طول سال خوب است
  • کتابای درسی

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    234 بازدیدها
    S
    @دانشجو-شریف :rose: :rose: :rose:
  • تغییرات کتاب حسابان برای1400

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    104 بازدیدها
    Nazanin AN
    ممنونم:)
  • ریاضی 😨😨😨😨

حل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    UraniumU
    @Hoorieh-sh درسته عزیزم ممنون
  • تجدید کردن واسه نرفتن به خدمت

حل نشده تجدید کردن
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    581 بازدیدها
    Ali MozaffarA
    @alireza22332435gmail-com سلام ، نمیدونم ، خب بگرد توی اینترنت
  • کنکور 1400

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    172 بازدیدها
    م
    @شیوا-دالوند خواهش میکنم.🌹 متاسفانه فیلمهای سال یازدهم ناقصه ولی سالهای دهم و دوازدهم کامله.
  • امکان تحصیل مجدد در دوره روزانه

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    63 بازدیدها
    B
    @Pari-Nemati در امکان تحصیل مجدد در دوره روزانه گفته است: سلام،خسته نباشید من دانشجوی مهندسی صنایع غذایی دوره روزانه هستم،خواستم بپرسم بعد از گرفتن مدرک کارشناسی اگر دوباره کنکور شرکت کنم‌میتونم رشته پزشکی روزانه بخونم؟ سلام عزیزه دل بچه ها رو منشن کن سریعتر به جوابت برسی:) @دانش-آموزان-آلاء :green_heart: @تجربیا :green_heart: @ریاضیا :green_heart:
  • نداشتن مشاور.

13
    3 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    375 بازدیدها
    هور دخته
    @Naghmeh-Chakavak باشه پس اگه مقدوره بیاین پی وی