Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • محدودیت دانشگاه روزانه

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    254 بازدیدها
    999
    @reihann در محدودیت دانشگاه روزانه گفته است: لیلااااااااااااا خیلی..... 😂😂😂😂 @reihann در محدودیت دانشگاه روزانه گفته است: لیلااااااااااااا خیلی..... 😂😂😂😂 :face_with_rolling_eyes: :flushed_face:
  • فیزیک دهم

منتقل شده
    16
    2 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    273 بازدیدها
    M.anM
    @محسن-محمدی سلام یعنی در پروفایلتون در سایت قرار نگرفته؟ جزوه های آلاء دانلودی هستن با همون شماره موبایل و کدملی که خرید کردین وارد سایت بشید لینک زیر alaatv.com/asset
  • تابستان سال یازدهم به دوازدهم، چه کنیم؟!

4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    140 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    من خودم اگه جای شما باشم با برنامه یکی از آزمونای آزمایشی میرم من بررسی کردم تابستون پارسال دیدم مال قلمچی خیلی بهتره از اونیکیاست آزموناشم از مرداد شروع میشه ولی من اگه برگردم عقب سعی میکنم 1 ماهه دهمو تموم کنم بعد مردادو شهریورم یازدهمو دوازدهمو بخونم خودشمم تو آزمونای تابستان از دوازدهم اصولا یه فصل از هر کتاب اختصاصیو ازش آزمون میگیرن
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • حذفیات نظام قدیم

تجربی حذفیات کنکور نظام قدیم کنکور۹۹
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    296 بازدیدها
    Fatemeh ZareiF
    @Amin-Mehraji یاخداااا
  • مشاوره نهایی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    114 بازدیدها
    mohammad aghayeeM
    @Kosar-Kelyabi مرسی
  • از کنکور هنرستان به کنکور ریاضی

کنکور ریاضی منبع تخصصی درسی هنرستان فنی و حرفه ای
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    264 بازدیدها
    ا
    والله شما کتاب گسسته و هندسه و امار ما رو دیدین ایا؟
  • حذفیات کتاب زیست یازدهم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    246 بازدیدها
    K
    @lAmir-hossein-Gholami خواهش میکنم
  • مشکل افت تراز

38
    0 رای ها
    38 دیدگاه‌ها
    563 بازدیدها
    MM.zahedM
    @Kosar-Kelyabi خواهش می کنم ان شاء الله موفق باشی 🌹🌹
  • چگونه امتحان نهایی را بخوانم ؟

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    62 بازدیدها
    K
    @Abolfazl-tavalaei قرار شده از فردا بچه ها برنامه فیلم های امتحان نهایی رو تو سایت منتشر کنن
  • برای اینکادرصد زیست رو ببرم بالا چیکار کنم؟!

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    104 بازدیدها
    romisaR
    @ARYA_DR_H این تاپیک رو هم لطفا مطالعه کنید🙏 https://forum.alaatv.com/topic/7812/این-داستان-تحلیل-آزمون
  • برنامه ریزی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    34 بازدیدها
    کوثر جلالیک
    بنده ی توضیح کلی میدم اما شما اگر خواستین ی سرچ کنین کامل و دقیق واستون میاد جمع بندی شناور علیرضا افشار .شما تو جمع بندی شناور از مطالبی ک خوندین ی ازمون جامع میگیرین و بعد ی ستون درست میکنین ک 3 قسمت داشته باشه..قسمت کم تسطی ها.قسمت نخونده ها.وقسمت مسلط.شما باید وقت بزارین و کم تسلطها ک شامل مباحثیه ک نصف جواب و رفتین وبقیشو بلد نبودین یا اینکه حس میکنین بلدین ولی چطور حل کنین رو دقیق نمیدونین..باید وقت بارین و اونارو ب تسلط برسونین..فک کنم درکنار تلاش برای رسیدن ب تسلط مباحث کم تسلط.میتونین مطالبی ک نخوندین هم تو برنامه میزارین و بخونین..
  • معضل امتحانای مدرسه

منتقل شده
    23
    2 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    297 بازدیدها
    Dr.RashidiD
    @N-n-good 💜💜🌸
  • کنکور

منتقل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    37 بازدیدها
    K
    @nima-dashti این چه حرفیه اخه میزنی 😂😂😐😐 اصن مگه بهتر از الا در دنیای کنکور هست 🤔😍؟؟
  • برنامه ریزی در کوتاه مدت برای پایان ترم

9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    117 بازدیدها
    zzz rZ
    @دریا-دریایی مرسییی اره اینجوری ک گفتی خیلی بهتره مخصوصا تو ارایه ها مشک دارم بیشتر وقت بزار روش بهتره☺
  • موفقیت در سه ماه؟

منتقل شده
    19
    3 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    299 بازدیدها
    سایه ماهس
    ممنون:cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom:
  • ماه رمضان و مطالعه برای کنکور

36
    6 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    M
    @sita اله نمیشهرروزخ نگرفت برای درس، اگه خیلی سخته و نشه ی پیشنهاد دارم حداقل بهتره از هیچی روزه نگرفتن، مثلا باعث میشه تو فقی قضای روزه ب گردنت باشه نه کفاره من دو بار امتحان مدرسه نمونه دادم گفتم بابام مقداری از شهر دورم کنه صبح و برم خارج شهر تو راه ی شکلات بخورم ک حکم مسافر داشته باشهم و بعد اون روزو نهار بخورم اینجور فقط قضای روزه رو دارم بعدا میگیرم از پاسخگویان پرییدم مشکلی هم نداره ولی خوب بهتره که بگیری این ب عنوان اخرین راهه که دیگه بخای با کفاره نگیری
  • مرور

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    100 بازدیدها
    romisaR
    @Chiman-Moradi در مرور گفته است: @romisa در مرور گفته است: https://forum.alaatv.com/topic/8357/این-داستان-مرور این تاپیک رو راجبه اهمیت مرور نوشتم خوشحال میشم مطالعه کنید🙂 @Chiman-Moradi ممنونم ازت😊🤗 خواهش می کنم🙏
  • بچه های مدارس دولتی

کنکورنظام جدید ریاضی و فیزیک موفقیت
    51
    5 رای ها
    51 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    آمـاجآ
    @Dr-Rashidi ببخشید درست یادم نبود👀😅
  • جمع بندی کنکور انسانی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها