Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • نیاز به راهنمایی شما عزیزان

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    157 بازدیدها
    R
    ممنونم از پاسختون. @Dr-Mahbube نه. تکمیل ظرفیت منظورم نبود @mhilda دختر و پسر فرق داره؟ :// رتبه ی فرهنگیان باید کمتر از پرستاری بشه؟؟😶 همیشه فکر میکردم پرستاری رتبه ی پایین تری میخواد!!
  • رسیدن ب برنامه کانون

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    100 بازدیدها
    romisaR
    از الان طبق برنامه پیش برو و مباحثی که پیش نیازه کنارش بخون بقیه مباحث رو سعی کن توو ایستگاهای جبرانی بخونی
  • مشاوره

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    S
    سلام من فوق لیسانسم.کاردانیمو شبانه بودم اما کارشناسی و ارشدمو روزانه خوندم.برا کنکور شروع کرده بودم به خوندم با فیلمایی که تو آلا بود که همشون عالین واقعاً که شنیدم میگن اگه ما کنکور قبول شیم باید شهریه بدیم مثلا واسه پزشکی حول و حوش 14 میلیون تومن.آیا همچین چیزی واقعیت داره؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
  • بعد از ۲۰ سال دوباره کنکور می دم

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    256 بازدیدها
    Dr_MaedehPiroozD
    @Dr_MaedehPirooz در بعد از ۲۰ سال دوباره کنکور می دم گفته است: @طوسی عذر میخوام شما ماما هستین؟ چرا مامایی رو میخواین بزارین کنار؟ بده؟ چون من اگه پزشکی نشد مامایی رو علاقه دارم ، یهو اینجوری گفتین یکم یه جوری شدم !! میشه دلیلتونو بگین که چرا دارین میرین دندون؟ و آیا مامایی بد بود؟ لطفا خانوم @طوسی جاب بدین من خیلی نگران شدم اینطور گفتین میخوام بدونم مشکب شخصی بوده که انشالله حل بشه ولی اگه مشکل خودِ کارِ ماماییه یکم برام توضیح بدین یکی از اهدافمه آخه خیلیم علاقه داره به این کاز میخواسم ببینم چون شغلی نبوده یا مسائل کاری الان دیگه نمیخوایین ماما باشین؟ امیدوارم جواب بدین ....
  • نظر سنجی اشکالات بچه های ریاضی و تجربی

33
    1 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    974 بازدیدها
    عطاع
    @parnian-fatehi در نظر سنجی اشکالات بچه های ریاضی و تجربی گفته است: @Ata-1381 لایک:thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone:
  • استاندارد تعداد دروس اختصاصی در یک روز

منتقل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    فاطمه بوشهرف
    من ۳تا اختصاصی ودوتا عمومی میخونم بنظرم خیلی خوبه
  • موفقیت درکنکور بدون آزمون های آزمایشی

ازمون کنکور 99 هزینه قلم چی
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    441 بازدیدها
    O
    مهم ترین فایده ی آزمون بودجه بندیشه اگه خود آزمون ها رو نمیری حداقل برو از تو سایتشون برنامه ی آزمون رو دانلود کن طبق اون درس بخون
  • باتلاق سردرگمی

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    526 بازدیدها
    ice.girlI
    @mahrokh :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: ممنونم
  • دفتر برنامه ریزی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    217 بازدیدها
    عطاع
    @text در دفتر برنامه ریزی گفته است: کدوم دفتر برنامه ریزی بهتره به نظرتون؟؟؟؟ یه دفتر برنامه ریزی پیدا کردم به اسم برنامه ریزی با دوربین ندار بسته به نظرتون خوبه؟؟؟ ستاره شو گاج بهتره
  • سردرگمم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    H
    سلام وقتتون بخیر ببخشید من امسال سال چهارمه که کنکور میدم و هنوز نمیدونم چکار کنم علاقم چیه و اصلا اراده و انگیزه ای واسه خوندن ندارم وقتم میگذره و زمان از دستم میره نمیدونم چکار کنم سال اخرمه خواهش میکنم پاسخ بدین و کمکم کنین و بگین چکار کنم خیلی استرس دارمممنون میشم پاسخ بدین
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    63 بازدیدها
  • مشاوره

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    217 بازدیدها
    mahrokhM
    @sarab ممنون . وسواسه دیگه☺
  • مشکل تست زنی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    تجربیت
    سلام. اگه که زیاد به نحوه خوندن زیست اشنا نیستید و درصداتون از حد متوسط یعنی 50 کمتر میشه (در یک کلام اگه که تازه وارد هستید) نیاز هست که همین طوری ادامه بدید و کم کم مسلط میشید. تسلط کار زمان بری هست. زیست یعنی این: مطالعه کامل متن کتاب درسی + تست و تست و تست. البته خوبیش برای شما اینه که قبلش میتونین از الا فیلم های درسی رو نگاه کنین و یاد بگیرین(اکثرا تو درسایی مثل زیست و شیمی و ..) ولی تو ریاضی و فیزیک بهتره یک بار هم که شده اول متن کتاب رو کامل مسلط بشید و تمریناتش رو حل کنین و بعد فیلم ببینین و کامل تستاشو بزنین تا مسلط بشین. برای دروس اختصاصی خیلی زیاد باید تست بزنید و وقت بذارید تا مسلط بشید. اگه تو زیست تازه وارد هستید بهتره هر روز 4 ساعت زیست بخونید 2 ساعت مطالعه و 2 ساعت تست . ولی پشت سر هم نباشه. یعنی مثلا صبح مطالعه زیست و فیلم درسی دیدن و بعد از ظهر تست اون بخش رو زدن. پیوستگی و نظم مهمه کمیت زیاد بهش بها ندید
  • کنکور تجربی با دیپلم ریاضی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    78 بازدیدها
    romisaR
    به زیست تا چه حد علاقه دارید ؟
  • معرفی منبع لطفا کمک کنید

منتقل شده مشاوره تحصیلی
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    430 بازدیدها
    H
    خیلی ممنون من اینجا فقط یه نفرو میشناسم که رشتش انسانی نظام جدید است شاید اونم بهتون کمک کنه @moslem79
  • هنگ کردم!

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    277 بازدیدها
    mahdieh.AM
    @پشمک در هنگ کردم! گفته است: @دختر-یخی میشه 100 زد؟! اره خو خودت اماروگذاشتی دیدی که شده:upside-down_face: همانا انان شاید ی ساعت بیشتر وقت گذاشتن سر ی مبحث خیلی فرق است بین یک ساعت خوندن و دوساعت خوندن
  • روش خواندن ریاضی یازدهم تجربی(مممممهمممم)

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    279 بازدیدها
    RAMIN1380R
    @text مرسی بابت کمکت
  • افزایش تراز قلمچی

منتقل شده
    15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    527 بازدیدها