Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • دور دنیا در ۴ساعت با زرد قلم چی

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    72 بازدیدها
    sonicS
    قلم خلاصه هر کنکور و نکات مهمشو اول پاسخنامه کنکور مینویسه ولی فک کنم دور دنیا این موردو نداشته باشه . پاسخ نامه قلم کاملتره نسبت به دور دنیا
  • سلام دوستان لطفا کمکم کنید

24
    1 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    301 بازدیدها
    فااطمهف
    سلام عنوان تاپیک باید از متن پست کوتاه تر باشه عنوان تاپیکتون ویرایش شد
  • به یک عدد ادیب دان خفن در عرصه ادبیات کنکور نیازمندم!

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    265 بازدیدها
    صوفیص
    اصولا ادیب یعنی کسی که ادبیات میداند ادیب دان حشو است عزیزان دل:face_with_tears_of_joy:
  • عدم تمرکز و ناتوانی در حفظ کردن

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    265 بازدیدها
    romisaR
    سلام در مورد اینکه مثلا توو امتحانا منفی رو مثبت مینوشتی و .. یه راه حلش توو امتحانای تشریحی واسه خودم این بود که قبل اینکه برگمو تحویل بدم چن بار سوالا و جوابا رو چک میکردم اینکه سرکلاس یه مدت ممکنه حواست از حرفای معلم پرت شه طبیعیه و واسه همه حتی خود من هم پیش اومده اما کم و زیاد داره که راه حلاش از نظرم اینه که با دبیر توو کلاس مشارکت داشته باشی ازش سوال بپرسی یا جایی رو متوجه نشدی البته خیلی کم بگی میشه خانوم اینو دوباره توضیح بدید این جاشو متوجه نشدم یا مثلا به دوستت بگی بپرسه اگه خودت زیاد سوال پرسیدی و روت نمیشه و ..... من خودم بیشتر مطلبو درک میکردم تا اینکه بخوام حفظش کنم و حفظیاتم زیاد خوب نبود ما برای مطالب حفظی هم پیشنهاد میکنم مطالب مختلف و حتی بی ربط رو هم بهم ربط بدی یا چیزای خنده دار و حتی جالب برا خودت بسازی یا رمزگذاری کنی و مرور مطالب حفظی هم خیلی کمکت میکنه مخصوصا اگه پیوسته یعنی با تعداد روز بیشتر و ساعت کمتر باشه خیلی خوبه و اینکه دیگه سعی کن اطلاعاتی که از قبل داری توو ذهنت حالا علمی یا شاید هم غیرعلمی با اطلاعات جدید وصل کنی ماندگاریش طولانی تره و یه سری چیزا رو با خلاقیت ذهنی توو ذهنت برای همیشه ماندگار کن مثلا من یادمه سعدی رو گذاشتم قرن 7 به خاطر اون عین وسطش س**%(#ff0000)[ع]**دی که پایینشو به هفت تشبیه کردم یا حافظ اون ح رو بالاشو به هشت که قرن هشتش کردم اما این رمزا رو هم باید مرور کنی تا یادت بمونه یا اینکه یه مثال از تاریخ ادبیات که میگفتن یحیی دولت آبادی یه نامزد داشته که اسمش شهرزاد بوده و اینطوری اثر و نویسندش رو بهم مربوط میکردن یه مثال دیگه اینکه دبیر زمین ما خیلی خوب بود ولی چه فایده که زمین توو کنکور زیاد تاثیر نداشت ولی درساشو با مثالای جالب میگفت مثلا میگفت بچه ها دیدید که برنجو میخواید دم بذارید نمیدونم وسطش برای دم کردنتووش چنگال میزنید تا فضا ایجاد شه یا اینکه آبه داره جوش میکنه یه حبابایی تشکیل میشه بعد اونو میومد به اون مبحثی که داشت درس میداد مربوط میکرد :| و اینگونه بود که ما با مطالب حفظی یا با روش های خودمون یا بقیه بیشتر خو میگرفتیم و یادمون بود امیدوارم روش های جالب و جدیدی خودت کشف کنی و به ماهم بگی :) موفق باشی
  • به دنبال رقیب

49
    4 رای ها
    49 دیدگاه‌ها
    719 بازدیدها
    Z
    سلام.موافقم.اگه بشه یه گروه تو تلگرام تشکیل بدیم که جزوه ی خوب یا سوالاتمونو هم به اشتراک بذاریم. من تجربی نظام قدیمم
  • نظام قدیم یا نظام جدید کنکور بدم؟

کنکورنظام جدید
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    Z
    @milad91 ممنون
  • روش خلاصه نویسی برای شیمی

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    342 بازدیدها
    B
    درمورد شیمی نکات حفظی متن کتاب که هیلی فرارن از نظر خودت هایلایت کن تستا رو تیپ بندی ونشان دار کن حاشیه نویسی هم به کار میاد دسته بندی مطالب تو بعضی قسمتا مثل روند تناوبی یادداشت راه حل واسه مسا ئل
  • قلم چی

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    Hadi98H
    همچنین شبتون خوش
  • کنکورکلا از99حذف میشه.؟

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    309 بازدیدها
    Hadi98H
    @النارادمهر در کنکورکلا از99حذف میشه.؟ گفته است: برا کنکور99 از الان دارم میخونم. اونم کتابهای نظام جدید. قبل 82 دیپلم گرفتم.کنکورحذف شه. کنکور واسه رشته های پرطرفدار عمرا حذف بشه بخون فکر هیچ چیز نکن
  • مشاوره و برنامه ریزی..لطفا کمک.جواب بدین لطفاااا

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    R
    @Syner من یه برنامه میخوام که خوب باشه برا یازدهم..مثلا چند ساعت مطالعه و چه درسایی در روز و همه چی..یه برنامه کامل بعد خودم توش تغییرات میدم...تازه میخوام شروع کنم
  • خواب کافی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    157 بازدیدها
    mriawM
    @Sir-4r1y4 در خواب کافی گفته است: درود دوستان به نظرتون شش ساعت و نیم خواب برای یک کنکوری کافیه ؟ و ممنون میشم حداقل ساعت خواب رو بگین ک مغز بتونه دوباره فعالیت خودشو از سر بگیره و خسته نشه @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار @دانش-آموزان-آلاء سلام دوست عزیز برای این که بتونی ساعت خوابتو درست تنظیم کنی این سایتی که میزارمو ببین https://sleepyti.me/ ساعتی که صبح میخوای بیدار بشی رو بهش بده،ساعتی که باید بخوابی تا سرحال بیدار بشی رو بهت میده
  • مشکلات کوچک ولی موثر در مرور تست ها

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    141 بازدیدها
    romisaR
    مگه جوابو توو کتاب علامت میزنید ؟ :| من فقط نشاندار میکردم که مثلا این تستو اشتباه حل کردم اون یکی رو درست و این تست مهمه یا .....
  • بی حوصلگی برای درس خواندن

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
    baghaeiB
    سلام ، سال یازدهم ریاضی ام ولی حوصله درس خواندن ندارم ، و خیلی زود از درس خسته میشم . و بیشتر اوقات بی انگیزه ای محض ام . چه راهکاری برای این مشکل دارید ؟
  • تکمیل ظرفیت دانشگاه فرهنگیان.تو رو خدا کمکم کنید.

منتقل شده
    8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    319 بازدیدها
    MahbubeM
    نتیجه اش کی میاد؟کسی میدونه؟
  • زمان لازم برای هر فصل شیمی نظام قدیم..!

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    114 بازدیدها
    خانومخ
    @پشمک فدامدا عزیزمممم :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
  • معافیت تحصیلی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
    B
    سلام من معافیت تحصیلیم تا ۱۳۹۷.۱۱.۱ هستش میتونم بهمن ماه دانشگاه ازاد ثبت نام کنم؟؟
  • اینترنت رایگان

1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    104 بازدیدها
    for.everF
    این اینترنت رایگان اصن چی هستش؟راجبش کی میدونه؟بگید لدفا؟اصن سردر نمیارم. تشکر😀
  • بی انگیزگی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    م
    .من پشت کنکوری ام پارسال کنکور تجربی دادم و امسال می خوام کنکور ریاضی بدم. این روز ها اصلا انگیزه ای برای درس خوندن ندارم دست و پا شکسته مطالعه دارم و هر روزی که می گذرد استرس من بیشتر میشه از این بابت که به کنکور نزدیک میشیم و من چیزی یاد ندارم
  • مشاوره برنامه ریزی تست

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    165 بازدیدها
    marylbM
    @hani80 سلام. اینکه چه مقدار زمانی برای یه مبحث بزارید بستگی به پایه درسی شما داره. شاید شما بتونید یه مبحث رو زودتر از بقیه ببندید یا نه. بنابراین باید شناخت درستی از موقعیت درسی خود داشته باشید. سعی کنید هر مبحث رو به باکس های کوچک تر تقسیم کنید اینطوری در زمانهای بیشتری با یک مبحث درگیر میشید که این به نفع شماست. در مورد تست زدن هم لزومی به زدن تست ها در مدت زمان کوتاه ندارید یعنی تستها رو فله ای نزنید . تستها رو هم به باکس های کوچک تقسیم کنید و در زمانهای متفاوت بزنید. زدن تست به صورت پوششی رو هم در اولویت خود قرار بدین. یعنی تستهای حل شده ای که به نظرتون ارزش دارند، تستهایی که در آزمونها حل نکردید و ... رو در حل تست خود قرار بدین. با این روش هم تعداد تستهای حل شده در طول روزتون افزایش پیدا میکنه و هم اینکه یه مبحث رو به طور متناوب میتونید مرور کنید بدون اینکه فشار خاصی به شما وارد بشه.
  • انتخاب رشته(فوق)

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    380 بازدیدها
    Mahsa SsM
    @نگین-سردار بله برای فوق:)