Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • شیمی و روش خواندن ان

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    327 بازدیدها
    DrfariborzD
    @m-bahrami1378 درود.به عنوان یه دوست از من اینو داشته باش که اولا شیمی اقاجانی بهترین و شسته و رفته ترین و منظم ترین شیوه تدریسی هست که تا حالا دیدم البته بعد از بهمن بازرگانی پس خیالت راحت ثانیا کلا ویدئو تدریس دیدن یه آفتی داره که مواظب باشین اون اینکه حس و حال خوشی که از تدریس منظم و حل و توضیح مثال های اموزشی توسط مدرس ویدئو به آدم دست میده بعضی وقتا فکر می کنی دیگه همه چیز تو اون درس تمومه و مدام دلت میخواد ویدئو ببینی ولی باید خیلی زیاد تستای سراسری و تالیفی (کنکور ازمایشی ها) رو حل کنی
  • ایراد در فیلم زبان یازدهم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    50 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    سلام دوستان برای شما هم فیلم شماره 1 یک سوم آخرش قطع میشه؟(زبان یازدهم آقای عزتی)
  • میخوام کنکور ریاضی بدم

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    MM.zahedM
    @ali79zarnegah در میخوام کنکور ریاضی بدم گفته است: من دنبال بهترین دبیر نیستم دنبال دبیری هستم که مطالب رو کامل و ساده درس بده و من که تجربی ام بتونم اونارو یاد بگیرم سلام اگه واقعا دنبال یادگیری هستید همون جوری که خانم @romisa گفتن از هر دبیری چند تا فیلم ببین بعد مقایسه کن ببین با کدومشون راحتری با کدومشون راحتر و بهتر تست میزنی البته که اگه تو یه مبحث این کار رو بکنی به نتیجه ی بهتری میرسی راستی فکر نمکنی یه کم زود ه که سینماتیک و دینامیک رو حذف کنی همه میتونن ناامید نشو حداقل اول مباحث اصلی رو اول بخون بعد تو وقت اضافه یا هر پاره وقتی که پیدا میکنی رو اینا وقت بزار حتی اگه شده نیم ساعت در روز موفق باشید.
  • تایم مطالعه

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    311 بازدیدها
    S
    @Ali-1 خب اخه نوع تستا فرق میکرد امتحانم داریم گفتم همرو بزنم شاید یکی بیاد از همونایی ک نمیخاستم بزنم
  • تست و فیلم

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    167 بازدیدها
    Z
    حتما مرسی برای راهنماییتون <3
  • خسته شدم

29
    0 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    454 بازدیدها
    hildaH
    @parastuu خیلی ممنون بله حرفا شما درسته گاهی وقتا ادم میدونه ی کار به ضررش ولی خوب سالهاست این مشکلو دارم دیگه میذارمش کنار چون اگه قبول نشم امسال زندگی برام تموم شدست
  • حوصله نداشتن و درس نخواندن

13
    4 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    625 بازدیدها
    aaalizadeh79A
    من هم تا دو هفته پیش همین بودم، ببینید دنبال انگیزه نباشید چون نهایتن یکی دو هفته دووم میاره، فقط مهم اینه که منظم باشید و چیزایی که نمیذاره درس بخونید مثل گوشی و بقیه چیزا رو دور کنید از خودتون، برای تمرین منظم بودن صبحا زود (دیر تر از 9 نشه) بیدار شید و شب ها هم زود(دیر تر از 12 نشه) بخوابید. چندتا قانون هم برا خودتون بذارید مثلن قانون من این بود که به هیچ وجه بعد بیدار شدن تا شب برنگردم به تخت. اگه یکم به خودتون سخت گیر باشید بعد از چند روز عادت میکنید و بعد از چند روز هم چون سرگرمی خاصی ندارید خودتون میرید سراغ درس خوندن.
  • زبان خارجه ی دردسرساز :(

20
    4 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    798 بازدیدها
    alireza507A
    دوای دردت جعبه ی لایتنره. لغات و گرامر رو فیش کن طبق قواعد جعبه لایتنر بخون. البته زبان یکم به درک مطلب بالا هم نیاز داره. باید جدا از درس زبانت رو قوی تر کنی....
  • دینامیک بخونم یا نه؟

منتقل شده
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    193 بازدیدها
    صوفیص
    @amirhossein-0 دینامیک خیلی روونه که حداقل از سینماتیک خیلی شسته رفته تره نکنه به سرتون بزنه مکانیکو بیخیال شیدا دینامیکو حداقل کوتا بیا
  • موسسه

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    310 بازدیدها
    9
    سلام ...به نظر من الا که بی نظیره ریاضی فقط استاد ثابتی از همه بهتره من ریاضی استاد منتظریم دیدم ولی یک هزارم استاد ثابتی نیست ....دین وزندگی تو دنیا فقط یه نفر استاد یوسفیان پور.....ادبیات استاد هامون الا.....فیزیک فدایی فرد که سطحش فوق العادست یا طلوعی .....زیست به نظرم بچسب کتاب....شیمی اقاجانی برا مفاهیم خوبه بفهمی چه خبره بعدش تست ....زبان هم به نظرم ففط اناری ونوس ....عربی هم ماهینی بی رقیبه من خودم باهاش 94زدم .....موفق باشی
  • عقب افتادم چطور جبران کنم؟

8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    423 بازدیدها
    mahrokhM
    فکر کنم برنامه کانون منطقی تر باشه . از این لحاظ که اگه یه درس سنگین بود اون یکی سبک تر هست. در ضمن درسته که یک ماه گذشته اما کانون برنامش رو کم کم حجیم میکنه. اولا مطمئن باشید که هیچ وقت برای کنکور دیر نیست فقط نیازه که آدم قوی باشید.اوایل ترازتون کم میشه اما ناراحت نشید.حواستون باشه که اصلا اصلا نباید به این فکر کنین که بقیه جلوتر از شما هستن ،ترازشون چنده،پایه شون قویه یا هر چیزی. فقط رو خودتون کار کنین. شما میتونید با کار بیشتر عقب موندگی از برنامه رو جبران کنید . اونوقته که هم یه آدم قوی میشید هم باور میکنید که میشه. امیدوارم موفق باشید.
  • نرم افزار رایگان

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
    sonicS
    بنظرم کلا بیخیال تخمین رتبه ... من همیشه تو تخمین رتبه رتبم زیر هزار میشد ولی امسال تو کنکور با همون درصدا... اصن کنکور سال به سال فرق میکنه ... رقابتش هر سال بیشتر از سال قبله ... اشتباه منو نکنین ... با تخمین رتبه خودتونو گول نزنین و فقط روی بالا بردن درصدتون تمرکز کنین...
  • درصد مثبت

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    M
    @maryam1775 بله دنبال اینن از طریق ترمیم معدل پولی دربیارن.
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    7 بازدیدها
  • سردرگمی کنکور

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    302 بازدیدها
    MahbubeM
    @soli خواهش میکنم عزیزم جدی گفتم کارنشد نداره اگه خودت بخای و فقط روی هدفت تمرکز کنی. اگه میشد انصراف بدی خیلی خوب بود چون سنجش با شرایط شما بهتره.
  • ازمون های ازمایشی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    193 بازدیدها
    romisaR
    @Daniel21 در ازمون های ازمایشی گفته است: @maryam1775 اشتباه رو کسی میکنه که با اینکه در آزمون شرکت میکنه به بررسی و تحلیل سوالات پس از آزمون نمی پردازه. بنده در تمام موسسات حضور داشتم( کانون.گاج.گزینه 2) همه در یک سطحن ولی تو بعضی درسا یکی از دیگری بهتره. به طور خلاصه فرقی ندارن. سعی کن تو هرچیزی که شرکت میکنی بهترین باشی. د.ش درست میگن ...
  • برنامه ریزی دو هفته ای(کمک)

19
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    510 بازدیدها
    parastouP
    @Mr_Ashkan ب اینکه شما میگین میگن وسواس مطالعه خب شما مرور خواهین کرد و بقیه تست هارو هم خواهین زد اون نکات هم بدست میارین
  • جواب بدین

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    maryamiiM
    @D-fateme-r اره
  • سوال مشاوره ای > هربار از یک سوراخ گزیده شدن:|

20
    4 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    658 بازدیدها
    B
    نظرات نخونده بودم ،الان دیدم دوستان چقدر خوب وتقریبا مشابه راهنمایی کردن موفق باشید وممنون
  • سوال راجع به نحوه رفع اشکال درسی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    201 بازدیدها
    U
    @yasna98 خواهش میکنم.