Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • ببخشید در طول هفته چقدر باید تست بزنم؟

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    344 بازدیدها
    فااطمهف
    @sobhawn در ببخشید در طول هفته چقدر باید تست بزنم؟ گفته است: @فااطمه در ببخشید در طول هفته چقدر باید تست بزنم؟ گفته است: @yasna98 سلام بنظر من برای اینکه تسلط کامل پیدا کنی روی متن کتاب هایی ک میخونی لااقل باید هفته ای 1000تا1500تا تست بزنی مجموعا 😐 هزارتا ؟ 😐😐 یا علی 😂😂 یکم فکر کنید ببینید اگه در طول هفته 10 تا مبحث مختلف از کتابهای مختلف بخونیم برای هر کتاب 100تا تست بزنیم میشه هفته ای 1000تا حالا یه سری مباحث هستن برای تسلط بیشتر باید تعدادتست بیشتری کار شه به کنار. دیگه من حد نرمالشو گفتم و توضیح هم دادم این تعداد تست ها کمک میکنه برای دوران جمع بندی کسی ک از الان بخواد هفته ای مثلا 300تا تست بزنه برای تمام درسهاش بنظر شما به اون مهارت تست زنی و اون تسلطه میرسه؟ با تشکر 😐😂😂😂😂
  • چقدردرس بخونم

باسلام.آیاروزان باسلام آیا
    10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    341 بازدیدها
    mahdieh.AM
    @فااطمه در چقدردرس بخونم گفته است: @mahdieh-A یه روز 24ساعته 8ساعتش مدرسه باشی 6تا8ساعتش بخوابی میمونه 8تا10 ساعت دیگه اونیکه 6 ساعت خوابیده میشه 10ساعت اونیکه 8ساعت خوابیده میمونه 8 ساعت تو این مدت زمانه میشه درس خوند دیگه البته تنبلیو بزاریم کنار و باور داشته باشیم ک میتونیم و بخونیم .😉 کاملا درسته تنبلی ممنوع:no_entry: منی که6ونیم ساعت میخابم 8 ساعت مدرسه مدرسه ام نه ساعت خونه ام مفیدم میتونه6 ساعت باشه حداکثر7ساعت:confused_face: :face_without_mouth:
  • دهم تجربی

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    272 بازدیدها
    sajedeh81S
    @Drfariborz ممنون از راهنمایی من کتاب های نشر الگو وخیلی سبز رو گرفتم امیدوارم موفق بشم
  • تخصصی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    MahbubeM
    @Sir-4r1y4 سلام تقریبا تا ازمون سنجش 2هفته دیگه تایم داریم ... ریاضی که احتماله و پایه قبلی خاصی نمیخاد با دنباله واسه سنجش که اونم میتونید ببینید فیلم هاشو و خیلی راحت تست بزنید. فیزیک چون الکتریسیته ساکن هست و بردار مهمه پیشنهاد میکنم اول فیلم بردار اقای کازرانیان رو از کلاس کنکور 94 شون ببینید حرکت هم که خب چه اقای طلوعی و چه اقای کازرانیان توضیح میدن و پیش نیاز خاصی نداره شیمی هم اقای اقاجانی یه ویس ظبط کرده بودن تو کاتال تلگرامشون گذاشته بودن شما حتما باید اول به فرمول نویسی ترکیبات یونی،نوشتن معادله واکنش البته تسلط بر روی5 مبحث معادله (چون بالاخره معادله ها زیاده و نمیشه الان همشو یاد گرفت و در بخش های مختلف کناب های شیمی پخش شده )وموازنه کردن تسلط داشته باشی.. میتونید فیلم های استاد رو برای این مباحث بالا ببینید (دیدنش واجبه) و بعد وارد سینتیک بشید البته برا سینتیک مباحث استوکیومتری هم مهمه که البته جز ازمون سنجش هم هست و میتونید استفاده کنید....اگرچه استاد قبل شروع سینتیک پیش نکات استوکیومتری مورد نیاز رو میگن و خیلی نیازی ندارین چون شاید نرسین کامل استوکیومتری رو ببینید میتونید ازهمون فیلم های سینتیک شون شروع کنید و به مشکل هم برنمیخورین. ساختاراتم که مبحث ازمون سنجش کاملا حفظیه و نیازی به پیش نیاز نداره زیست هم اول از سال دوم شروع کنید و بعد وارد زیست پیش بشین زیست 3 هم پیش نیاز خاصی نداره امیدوارم موفق باشین
  • راهنمایی فوری

منتقل شده
    36
    0 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M
    @Drfariborz سلام مرسی از راهنماییت دوست خوبم من در حال حاضر درسا رو شروع کردم به خوندن یعنی شما میگین اینکارو نکنم؟ میشه بیشتر توضیح بدین.
  • ریاضی

5
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    234 بازدیدها
    Mahsa SsM
    @Sir-4r1y4 تقریبا این توصیه ها جزء محالات به شمار میرن توی درس ریاضی معمولا از هر قسمتی به صورت پیشنیاز قسمت دیگه استفاده میشه مثلا ممکن نیست شما حد رو بلد نباشین ولی بتونین تست مشتق رو 100 درصد بزنین یا مثلا نمیشه مشتق رو کامل بلد نبود ولی 100 درصد انتگرال رو تست زد. چون فعلا وقت دارین تا کنکور از همون پایه ای که توش ضعیفین شروع کنین و مسلط بیاین بالا اینکه از پایه به چند تا از مباحث مسلط باشین بهتر از اینه که به چند تا مبحث نصفه و نیمه مسلط بود.
  • عمومی 100

28
    4 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    A
    حالا اگر بین درس خوندن به فکر فیلم دیدن هم افتادین من شما رو به دانلود سریال ممنوعه و دانلود فیلم تگزاس دعووت میکنم، بنظرت این فیلم و سریال واقعا عالین راستی یادتون نره که خرید و فروش آپارتمان در اندیشه یکی از بهترین روش های سرمایه گزاری است
  • روش مطالعه دروس انسانی؟

انسانی کمک راهنمايي
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    305 بازدیدها
    S
    سلام میشه لطفا راهنمایی کنید الان بهترین روش مطالعه و تست زنی برای رتبه ی 3رقمی چی هست!؟
  • امان از تقسیم بندی تست وبرنامه ریزی(به داادم برسید)

5
    4 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    202 بازدیدها
    ice.girlI
    @oooooooo منم میخوام:disappointed_but_relieved_face: :crying_face: :face_with_cold_sweat: :loudly_crying_face: :sleepy_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face:
  • تجربی

26
    0 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    497 بازدیدها
    F
    @romisa اهوم باشه اونم یه نگاهی میکنم ببینم چطوره 🙂
  • شیمی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    239 بازدیدها
    romisaR
    فیلمای شیمی استاد آقاجانی رو ببین به ترتیب جلسات از صفر تا صد توو درک مفاهیم خیلی کمکت می کنه
  • چیکار کنیم پس؟

استرس کنکور98 کنکور نظام قدیم کنکور نجربی98
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    568 بازدیدها
    romisaR
    چیکار کنیم پس ؟ نهایت توان و تلاش
  • فصل های مشترک فیزیک جدید و قدیم

فیزیک تجربی فیزیک نظام قدیم نظام جدید
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    324 بازدیدها
    mriawM
    @Amin-Mehraji در فصل های مشترک فیزیک جدید و قدیم گفته است: @mriaw اگه درست مدیریت زمان داشته باشه نه. باوشه ممنون :)
  • ریاضی و فیزیک😧

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    302 بازدیدها
    A
    @Dr-Lila من آزمون های پارسال رو دارم میزنم..امسال به خاطر شرایط مالی نتونستم آزمون ثبت نام کنم
  • برنامه ریزی کنکور

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    208 بازدیدها
    s.amir.rS
    فیلمای مشاوره ای امینی راد :grinning_face: : https://sanatisharif.ir/c/6319
  • مقایسه نظام قدیم و نظام جدید

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    364 بازدیدها
    DrfariborzD
    @yeki باید کتابای درسی جدید رو بخرین ولی بعضی انتشارات تو درسنامه های بانک تستشون متن کتاب رو عینا میارن و تحلیل هم می کنن مثل زیست الگو و...با اطلاعات نظام قدیم خوندن کتابای جدید فکر کنم براتون راحت تر باشه ولی نمیشه که کتابای جدید رو نخوند و بری کنکور موفق بشی
  • تحلیل سوالات کنکور

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    DrfariborzD
    @fazellllll و یه نکته دیگه اینکه اینو بنویس بزن به دیوار جلوی چشمت که درس خوندن کنکوری اینجوری نیست که کتاب درسی و درسنامه بانک.تست یا جزوه رو بخونی مثالای حل شدشون رو ببینی بعد بری سراغ تست ها همه رو متوجه بشی و بتونی حل کنی.این تصور باطل همون چیزیه که خیلی ها رو همون اوایل درس خوندن کنکور نا امید و معذب می کنه.نویسندگان مسلط کنکور تست های یک فصل رو به گونه ای می چینن که داوطلب با پشتکار پس از دیدن و حل و بررسی و مرور همه اون ها در نهایت به یک نگاه از بالا به جزئیات اون فصل برسه،پس تا زمانی که همه تستای یک فصل کتاب تست استاندارد رو ندیدی نمیتونی به بینش در حل مسائل اون فصل برسی.
  • آیات دین وزندگی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    ElimoonE
    @دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء-مشاور @همیار
  • آزمون برم یا تو خونه دفترچشو حل کنم؟

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    281 بازدیدها
    A
    @Laynad ازمون سنجش برو به نظرم عالیه...هزینشم 200تومنه...ولی قلم جای و گاج و اینا نزدیک یک میلیون میگیرن...
  • آیات دین وزندگی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    64 بازدیدها
    ا
    کتاب دین وزندگی منظورمه