Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • مقطعی

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    182 بازدیدها
    N
    @StarMan دلال؟؟؟؟اینجا یه محیط آموزشیه یادبگیریم اینجارومتشنج نکنیم با بحث های سیاسی به اندازه کافی استرس کنکور هست
  • ترمیم معدل

منتقل شده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    354 بازدیدها
    ش
    @mohammad666666 معلوم نیس ولی برای اطلاع دقیقتر ب اموزشو پرورش شهرتون مراجع کنید
  • مشاور زیست

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    s.amir.rS
    @rasol-jawanmard سلام فک کنم تو انجمن بزارید خودشون جواب میدن تازگیا یه فیلم درست کردن , پاسخ به سوالات دانش آموزان
  • زمان کم و بازار کار و فیزیک و زبان

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    211 بازدیدها
    M
    @asra سلام ببین اگه واقعا دنبال رسیدن به هدفتی هیچ وقت نباید ناامید شی 8 و 7 ماه زمان کمی برای درس خوندن نیس و تو میتونی به چیزی که میخوای برسی فقط باید از همین امروز شروع کنی و تا کنکورت ناامید نشی ببین فرق بین تشریحی خوندن با تستی خوندن اینکه توی تستی تو باید عمیق تر و دقیق تر بخونی پس اگه تستی رو خوب کار کنی امتحانات نهاییتم به خوبی میدی. و درمورد زبانتم کتابی مثل کتاب اقای شهاب اناری خیلی بهت میتونه کمک کنه و درمورد فیزیکم توی بازار کتاب خوب زیاد داره فقط تو از این درسا نترس و یه غول ازشون توی ذهنت نساز و مثل بقیه درسا باهاشون رفتار کن
  • نظام قدیم

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    250 بازدیدها
    MahbubeM
    @fateme-hatami سلام برا شیمی اقای اقاجانی کامل تدریس کردن البته کلاس کنکور 95-94 شون برا فیزیک فک میکنم هم اقای طلوعی و هم اقای کازرانیان کامل گفتن برا ریاضی فک میکنم اقای امینی راد کامل ترباشه مباحثشون نسبت به اقای نباخته
  • روش تست زدن صحیح زیست

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    232 بازدیدها
    H
    ممنون انشا الله جبران کنم
  • فضای مجازی و کنکور😢

منتقل شده موفق شدن محمداحمدی سوال درسی سوال کنکوری ساراهمتی
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    446 بازدیدها
    zahra.77Z
    @Herogirl اگر توی فضای مجازی وابستگی ب شخص خاصی داری و دلیلاینکه میری مجازی اون شخص هست فکراتو بکن و به ایندت و ...فکر کن و طرفو بذار کنار و بچسب به درس ولی اگر وابستگی ب شخص خاصی نیست راحت میشه از مجازی دل کند و گذاشتش کنار
  • جزوه زیست علوم پایه

جزوه موقاری زیست زیست دهم زیست شناسی
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    268 بازدیدها
    M.anM
    @Seyedmh سلام این جزوه هم برای بچه های سال پایه یعنی کسانی که امسال دهمی هستن و هم برای کنکوری ها هست لینک زیر رو ببینید استاد خودشون توضیح دادن https://t.me/alaa_sanatisharif/6519
  • برنامه ریزی کنکور

19
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    365 بازدیدها
    ooooooooO
    موفق باشی:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:
  • چگونه ویدیو های سایت را تماشا کنیم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    114 بازدیدها
    E
    سلام؛ یکی از روش ها اینه که قبل از شروع یه مبحث در کلاس، ویدیوها رو تماشا کنید تا وقتی دبیر داره درس رو تدریس می کنه، آمادگی ذهنی داشته باشید. یعنی مثلا شما می دونید که فردا دبیر فیزیک مبحث x رو تدریس میکنه. میتونید امروز، ویدیو اون مبحث رو ببینید. این کار خیلی کمک می کنه. حتی می تونید یه بار قبل تدریس و یه بار بعد تدریس در همون روز ویدیو رو تماشا کنید. موفق باشید
  • ساعت مطالعه

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    272 بازدیدها
    Masoud 79M
    شیوه صحیح خوندن هر درسی رو بدونی به اون " مفید " کمک میکنه
  • سوال من

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    438 بازدیدها
    mahdieh.AM
    @milad91 کتاب؟؟ بیخیالش بابا ی شوخیه ریاضیش
  • کنکور بعد۱۵سال

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    A
    @النارادمهر در کنکور بعد۱۵سال گفته است: سلام.من سال ۸۵ کارشناسی گرفتم رشته امم تجربیه.فعلابافیلمای سال دهم شروع کردم.من میتونم امسال کنکور نظام جدید بدم؟ یاباید نظام قدیم شرکت کنم.در ضمن من معدل کتبی دیپلم وپیش دانشگاهیمو ک برا ثبت نام کنکور میخواد ازکجا باید پیگیری کنم.آخه ۱۵ سال پیش واسه ثبت نام برگه معدل تایید شده رو ب دانشگاه دادیم. ممنون میشم راهنماییم کنین. منم 89 یه بار کنکور دادم. الان دوباره میخوام شرکت کنم:clapping_hands: :clapping_hands: :clapping_hands:
  • کمک درسی

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    73 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    سلام دوستان به نظرتون برای درس های عربی،فیزیک،حسابان یازدهم کدوم کتابای کمک درسی از همه بهترن؟
  • آزمون

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    214 بازدیدها
    maedeh.rjM
    @romisa پس حتما شرکت میکنم مچکرم
  • ترمیم معدل

16
    2 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    586 بازدیدها
    M
    لطفا اگه کسی راجبه ترمیم معدل پیش اطلاعی داره بگه ممنون
  • تجربی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    N
    @09016883647 سلام لطفا عنوان پستتون رو کوتاه انتخاب کنین.برای کار بهتر با انجمن هم لینک زیر رو بخونید https://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیم جواب سوالتونم: بله.خیلی ها
  • نمیدونم چکار کنم؟

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    575 بازدیدها
    sobhawnS
    @spid بله من در خدمتم
  • حق انتخاب با کدومه؟؟؟؟

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    504 بازدیدها
    ف
    @SAHAR_BANOO سلام وقتی اطلاعاتتون اومد بالای صفحه سمت چپ یه نوار سرمه ای رنگ هست سه تا خط موازی کوچیک سمت چپ بالای صفحه ست وقتی بزنید روش یه صفحه باز میشه نوشته میز کار مشاهده انتخاب رشته اعلام نتیجه ی نهایی آزمون بعد نتیجه رو میبینی موفق باشید
  • قلم چی

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    Rahaa1999R
    سلام برنامه ش با برنامه ی سالای فبل یکم فرق میکنه اختصاصیا سنگین تر شدن میتونی از دفترچه های پارسال استفاده کنی اما حضوری خیلی بهتره هم تو جو رقابت قرار میگیری هم جدی تر میخونی هزینه هم من چند روز پیش رفتم آزمونارو شرکت کردم یک و دویست هزینه ی پایه س ینی فقط آزمون بدون مشاور وپشتیبان و کتاب و این چیزا هر خدماتی که خودت اضافه تر بخوای هزینه ش بیشتر میشه