Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • قلم چی

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    Rahaa1999R
    سلام برنامه ش با برنامه ی سالای فبل یکم فرق میکنه اختصاصیا سنگین تر شدن میتونی از دفترچه های پارسال استفاده کنی اما حضوری خیلی بهتره هم تو جو رقابت قرار میگیری هم جدی تر میخونی هزینه هم من چند روز پیش رفتم آزمونارو شرکت کردم یک و دویست هزینه ی پایه س ینی فقط آزمون بدون مشاور وپشتیبان و کتاب و این چیزا هر خدماتی که خودت اضافه تر بخوای هزینه ش بیشتر میشه
  • مشاوره

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    D
    @M_hsz225 در مشاوره گفته است: سلام میگم من که نظام قدیم هستم میتونم در سال ۹۸ در کنکور نظام جدید با کتابهای نظام جدید شرکت کنم؟! خیر
  • لطفا کمک کنید

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    M
    مرسی
  • شخصی سازی بعضی دروس خوبه؟

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    164 بازدیدها
    Heroes_HunterH
    @spid کار خوبی نیست ولی شما اگه مجبورید و تراز براتون مهم نیست اینکارو بکنید تا اسفند اگه قشنگ تموم کنید و ببندید عالیه ایشالله که موفق میشید:rose:
  • موضوع حذف شده است!

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    12 بازدیدها
  • تطبیق با شرایط دبیرستان ...

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    120 بازدیدها
    romisaR
    درس هر روز رو همون روز بخونید و این خیلی بهتون کمک می کنه توو درسا از ویس های مشاوره ای هم خیلی میتونید استفاده ببرید برای نحوه برنامه ریزی و...
  • تاثیر معدل

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    275 بازدیدها
    A
    @mona-km در تاثیر معدل گفته است: سلام ولی من توی تحصیلیکو خوندم تاثیر معدل 30 درصد قطعی شده!پس این چیه؟ 10 درصد مثبت 20 درصد قطعی
  • برنامه ریزی برای خواب و ساعت مطالعه

11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    454 بازدیدها
    alireza.jetA
    @mahdi1378 ممنون:smiling_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_smiling_eyes:
  • سوال مشاوره ای > برنامه ریزی به سبک دانش آموز پیش دانشگاهی

منتقل شده
    16
    5 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    628 بازدیدها
    ب
    @yasamanbanu در سوال مشاوره ای > برنامه ریزی به سبک دانش آموز پیش دانشگاهی گفته است: @_azar_ سلام عزیزم :) آذر شرایط خیلی بدیه ! هر روز 5 ساعت ! همچین کسی باید از تابستون به فکر باشه و سعی کنه از حجم درسا کم کنه با هفته ای 30 ساعت واقعا نمیشه مباحث رو در حد قبولی در پزشکی جلو برد به نظرم 9 تا درس داریم به هر درس حدود 4 ساعت مرسه هر هفته ! من سال قبل کنکور موفق نشدم و امسال پشت کنکورم پس بذار کاری که برادرم کرد رو بهت بگم... برادر من سال پیش دانشگاهی سه روز مدرسه داشتن و سال کنکور هیچ کلاسی نرفت سال سوم که بود برای دروس اختصاصی کنکور رفت کلاس ! برا همین درسای اختصاصی کنکور رو تموم کرده بود قبل ورود به پیش ! حتی مدرسه که می رفت کتاب تست هم می برد زنگایی که عمومی بودن رو تست می زد ! برا همین روزایی که مدرسه داشت حدود 9 ساعت درس میخوند ! قبل مدرسه + یکی دو ساعت مدرسه + بعد مدرسه ( صبح زود بیدار میشه وقت اذان ) روزای تعطیل هم خیلی میخوند ! بالای دوازده ! یعنی میانگین اگه حساب کنیم حداقل روزانه ده ساعت می خوند هفته ای میشه 60 ساعت ( به جز جمعه اگه آزمون داشته باشیم ) این 60 دو برابر تایمی هست که تو میخوای هر هفته بخونی ! ( 30 ساعت ) برادرم میگه سال کنکور نباید سر آدم شلوغ باشه برا همین کلاس نرفت ولی مدرسه رو تا آخر می رفت... به نظرم کلاس هات رو کم کن ! وقتت باید دست خودت باشه خودت درس بخونی... بچه ها پستای یاسمن بانوی عزیزدلو ده بارم بخونی کمه یاد بگیرید ازش:)
  • برنامه ریزی درسی

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    163 بازدیدها
    s.amir.rS
    سلام پیشنهاد می کنم فیلمای آقای امینی راد رو از این لینک ببینید , کمکتون میکنه
  • آزمون ماز

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    178 بازدیدها
    mahrokhM
    اگر قلم چی نباشی نمیتونی اونو ثبت نام کنی؟
  • شروع سال تحصیلی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    105 بازدیدها
    romisaR
    درس هرروزو همون روز بخونید نه اینکه بذارید برا شب امتحان
  • تاثیر قطعی معدل

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    264 بازدیدها
    J
    @اف-اس ایول به این انگیزه
  • برنامه ریزی زیست

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    320 بازدیدها
    romisaR
    @r-kh بله زیست یه درس خیلی پیوستست پس حتما زیست دهمو مطالعه کنید و همراهش حتما تست بزنید متناسب با برنامه درسیتون من از مشاورا شنیدم میگن توو سالای پایه روزی یکی دوساعت زیست خوبه فقط حتما حل تستو هم برای یازدهم و هم برای دهم داشته باشید
  • بمونم یا...؟

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    314 بازدیدها
    فااطمهف
    سلام من بعنوانی کسی ک پشت کنکور بوده میخوام بهت بگم یا ازت بخوام ک بری دانشگاه موندن دیگه هیچ فایده ای نداره اگه رتبت زیر 4هزاره میتونی کمتر بیاری درغیر اینصورت نه هرسال بدتر از پارساله شاید سال بعد هم نتونی همین ژنتیکو بری اگه دانشگاه آزاد بدون کنکور ادبیات میگیره برو اگه نه ک ژنتیک هم رشته خوبیه نمون برو اینو دارم برای چندمین بار به همه کنکوریایی ک چندسال پشت کنکور هستن میگم نه برای تضعیف روحیه نه برای اینکه بگم نمیتونی نه فقط برای اینکه میدونم جز تلف کردن وقت و به جایی نرسیدن نیست اگه بنا به قبولی بود همون سال اول نه سال دوم نه سال سوم ولی از سال چهارم به بعد هیچ چیز عوض نمیشه سال چهارم هم برادر همون 3سال قبله 😶 برو تا پشیمون نشدی ✌ به امید موفقیتت 🌹
  • کتاب مناسب زیست

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    77 بازدیدها
    B
    برای زیست نظام قدیم چ کتاب تستی خوبه ؟؟؟ پارسال 44 زدم ..گاج نقره ای یا نشر الگو یا ..؟؟؟
  • بچهای کنکور نظام جدید رشته تجربی به یاری سبزتان نیاز مندیم

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    163 بازدیدها
    najafiali78N
    @Z-AD چرا دقت نکردین تو انتخاب رشته مشکل سربازی ندارین ؟
  • دانشجو

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    Dr.Omid IshalaD
    @حامیان-آلاء-مشاور @فارغ-التحصیلان-آلاء
  • سر درگمم...

سر درگمم
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    226 بازدیدها
    R
    @hamid2323 https://hasangoli.com/lose-summer/
  • المپیاد

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    M
    البته من نظر مشاوره نمی خوام بدم و باید از اهل فنش بپرسی، ولی این موضوع که المپیاد کاملا وقت تلف کردنه رو قبول ندارم اولا اگه آدم در زمینه ای که علاقه داشته باشه و سعی کنه، حتما موفق میشه دوما بیشتر کسایی که المپیاد رو اصولی خوندند ولی نتوستن حتی مرحله دو رو قبول شن، به هیچ وجه از مسیری که رفتند، پشیمون نیستند (مثل من:slightly_smiling_face: ) سوما حتی رتبه های اول کنکور هم درس خوندن جدی رو از تابستون سال آخر شروع کردن، پس نیازی نیست که سال های قبلش رو هدر داد چهارما اونایی که المپیاد خوندند، راحت تر خودشون رو با کنکور وفق میدن. چون المپیاد به اونا نظم و سخت کوشی رو یاد میده. شاید هدف اصلی همه تو این مسیر، مدال طلا باشه، ولی خود به خود این مسیر نتایج خیلی بهتری رو جلو پات میزاره پنجما بیشتر رتبه های زیر صد کنکور، تو دوران دبیرستانشون، المپیاد شرکت کردن پس به هیچ وجه این درست نیست که بگیم، المپیاد وقت تلف کردنه ولی به زور و بی علاقه خوندن المپیاد هیچ کدوم از نتایج بالا رو نداره، حتی مدال:slightly_smiling_face: