Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • برنامه ریزی کنکور ۹۸

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    69 بازدیدها
    M
    با سلام به همه دانش آموز سال دوازدهم ریاضی ام تا الان هم تقریبا چیزی برا کنکور نخوندم فقط دارم از ویدیو های صفر نا صد کنکور نظام جدید استفاده میکنم ولی نمیدونم چجوری درس بخونم تو چه ساعاتی بخونم لطفا کمکم کنید
  • تاثیر نمرات دیپلم و پیش تو سال ۹۷

دوست دارم آلاء
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    359 بازدیدها
    X
    @s-amir-r 😗😚😌😍😘😚😗
  • آزمون

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    999
    @mehdi123 در آزمون گفته است: سلام اینجا می تونی آزمونارو دانلود کنی http://irantooshe.ir/category/edu-help/trial-test/ دفترچه نظام قدیم ناخوانا بود...
  • کنکوردوباره

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    231 بازدیدها
    S
    اوهه نود درصد پایه رو خوندی خوش بحالت من تازه دارم شروع میکنم و کلی هم امیدوارم تو هم هروقت نا امید و خسته شدی به فکر بچه هات بیافت که پس فردا تو مدرسه بگن بابامون دکتره :D
  • آموزش

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
    A
    با عرض سلام و خسته نباشی من پایه دهم هستم و میخوام که از الان برای کنکور خودمو آماده کنم اما نمیدونم باید از کجا شروع کنم و اصلا با برنامه ریزی واسه کنکور آشنا نیستم اگه میشه کمکم کنید
  • زمان درس خواندن

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    276 بازدیدها
    Mahdi2001M
    @mohammadhassan ممنون خیلی خوب تحقیق کردم هر ساعتیو نوشته بود بسیار جالب بود... ممنون از راهنماییتون
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    27 بازدیدها
  • مهم

منتقل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    MahbubeM
    @zh1275 سلام من از شرایط شما خبرندارم ولی ناامید نباشین با تمام توان تلاش کنید مطمئن باشید نتیجه میگیرین
  • تکمیل ظرفیت مهر ماه۹۷(دانشگاه غیرانتفاعی یا همون بین المللی امام رضا ع)

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    59 بازدیدها
    S
    سلام دوستان وقتتون بخیر 1)) بچه ها من اطلاعیه سازمان سنجش رو که در رابطه با تکمیل ظرفیت رشته های براساس سوابق تحصیلی بود رو خوندم نوشته که از تاریخ ۱۰ مهر تا ۳۰ مهر ۹۷ میتونیم به دانشگاه مورد نطرمراجعه کنیم ولی وقتی سایت خوده دانشگاه امام رضا رو نگاه کردم نوشته از تاریخ ۵ مهر تا ۸مهر درخواست ثبت نام بدیم ،الان من موندم که مهلت ثبت نام تموم شده یانه ؟ واینکه به کدوم تاریخ توجه کنم تاریخ سازمان سنجش یا دانشگاه امام رضا ع؟ 2)) و یه سوال دیگه ام اینکه: سایت سنجش گفته به دانشگاه مورد نظرمون مراجعه کنیم و مدارک ثبت نام رو بدیم نمیشه مدارک رو اینترنتی فرستاد؟و اگه پذیرفته شدم بعدا برم؟ چون من ساکن یکی از شهرستانهای زنجانم از زنجان تا مشهد خیلی فاصله اس/*ممنون میشم اگه کسی اطلاع درستی راجع به هر دو سوالم داره بگه بهم
  • گیج شدم :(

کنکور98 نظام قدیم کنکور نجربی98 انگیزشی کمک
    149
    3 رای ها
    149 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    H
    ?nezam jadid kasi hast
  • اول دبیرستان

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    112 بازدیدها
    zeinab.khZ
    @romisa ممنون
  • سوال مشاوره ای > استراتژی مطالعه کتب وزارتی

26
    1 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    393 بازدیدها
    mahdieh.AM
    سلام دوستان کتاب فارسی رو چطوری میخونید؟؟من نوع نگارش نظام قدیمو ندیدم ولی براما خلاصه در حد هیچی نکات (دستوری و ادبی)گفته شده طوری که املا و لغت و بذاریم کنار من برای ازمونا هیچ بهره ای ازخوندن کتاب درسی نمیبرم نتیجه کلا گداشتمش کنار الانم کتاب دکتر سبطی رو تهیه کردم فقط از اون میخوام بخونم بلکه جواب گرفتم اصن نمیتونم درک کنم همون ی بار چی میخونید از فارسی؟؟!!:face_without_mouth:
  • غیرحضوری پابه یازدهم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    83 بازدیدها
    M
    سلام ببخشید میخواستم اگه کسی درمورد غیرحضوری تجربه ای داره کمکم کنه من یازدهم تجربی هستم و قراره امسال غیرحضوری بخونم وخیلی نگرانم از بابت امتحاناتش و دروسی مثل ورزش و هنروامثال اینانحوه برگزاری امتحانشون چطوریه؟خیلی ممنون میشم کسی در این زمینه منو راهنمایی کنه.
  • راهکار برای حل مشکل نفهمیدن تست های ریاضی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    594 بازدیدها
    E
    منم همین مشکلو دارم. فقط با تمرین زیاد درست میشه
  • خستگی و بی حوصلگی

منتقل شده
    9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    420 بازدیدها
    ب
    @sajjadgonjeshke راستی ممکنه خوابت نبره اعصابتو خرد نکنی وقتت تلف شده نیم ساعت چشاتم ببندیو به چیزی فک نکنی خودش استراحته موفق باشی
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
  • کمک

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    M
    @sy سلام حقیقتا اینه که فیلم های آلاء بسته به سلیقه شما میتونن شما رو از خوندن درسنامه ها بی نیاز کنن. ولی قطعا کتاب کمک آموزشی برای تست باید داشته باشید. درباره آزمون هم که اصلا اون مساله ای جدا داره. هدف از آزمون تشخیص نقات ضعف و قوت و یادگیری مدیریت آزمونه آلاء مشاوره خصوصی نداره ولی یه سری فیلم هایی تو سایت هست که به سوالات مشاوره ای بعضی از کاربران پاسخ داده شده ممکنه بدردتون بخوره
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    62 بازدیدها
  • تقسیم بندی بین پایه و دوازدهم

کنکور98
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    358 بازدیدها
    M
    @s-amir-r ممنون
  • مشاوره

منتقل شده
    62
    2 رای ها
    62 دیدگاه‌ها
    905 بازدیدها
    romisaR
    @fatemeh_1378 راهکار اینه که اصلا به شکست فک نکنید ترسو بذارید کنار و تلاش کنید