Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • منحصرا زبان

منحصرازبان
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    M
    سلام من می‌خوام برای کنکور منحصرا زبان شرکت کنم. کسی میدونه تاثیر معدل تو این رشته چه‌طوریه؟
  • شرط معدل

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    DrmehdiD
    معدل فقط دانشگاه فرهنگیان گیر میده و اونم شرایط داره . شرایط اش رو از یک جای معتبر بپرس .
  • اقا تورو خدا کمک

😢😭
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    253 بازدیدها
    H
    @mriaw ممنونم خیلی اطلاعاتتون مفید بود 🙏
  • ی مشکل....

39
    3 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    944 بازدیدها
    revivalR
    @_azar_ در ی مشکل.... گفته است: @Revival دعا میکنم به ماکزیمم توانمندیتون برسین(: مرسی : )
  • ممنون دوست عزیز

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    N
    پاسخ: حوصله نداشتن و درس نخواندن
  • جزوه های اقاجانی

40
    3 رای ها
    40 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    DrmehdiD
    @hassan-tireh در جزوه های اقاجانی گفته است: سلام دوستان کسی از کتاب استاد اقاجانی فصلای 6و7و8 رو داره ؟ اگه منظورت شیمی سال سوم دبیرستان هست باید جزوه شون رو بخری
  • تاثیر قطعی

8
    9 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    288 بازدیدها
    S
    @X2P2M2 دمت گرم انشالله ک به نتیجه دلخواه میرسی دیگه فکر ترمیم نکن و فقط واسه کنکور بخون اصلا هم استرس نگیر ک پایم ضعیفه یا یادم رفته اصلا غم نخور با صفر تا صد ها جلو برو و مطمعا باش ۹ ماه دیگه مثل امروز یه مژدگونی خوب واسه آلاء میفرستی 😅😅
  • رشته حقوق

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    SAHAR_BANOOS
    دوستان کسی هست اینجا که رشتش حقوق باشه؟؟؟؟؟ @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء-مشاور
  • وقتی تست های یک مبحث رو زدید و تموم کردید برای مرور دوباره چیکار میکنید؟

20
    2 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    283 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @Laynad ببین دوست عزیز هیچ فرقی ندارن فوق فوقش چند تا تست از اون یکی بیشتر داره شما بر روی یه کتاب تسلط کامل داشته باشی بهتره تا دوتا کتاب تسلط بگیر و نگیر داشته باشی منم تا چند سال پیش مثل شما بودم و این حرفارو تماما تجربه کردم و میدونم آدم هی میگه کاش اونم میخواندم یا فلان و بهمان اولا شما باید موقغ خریدن از همه نظر جامع ترینو میگرفتین الانم وفتی کتاب خودتونو زدین به احتمال قوی دوستاتون مبتکران رو خواهند داشت میتونین چند روز باهم عوض کنین تا ببینین اون کتاب هم چی داره
  • کنکور عذاب آور

منتقل شده
    12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    347 بازدیدها
    elhame.HE
    بنظرم من چون دیگه رفتید دانشگاه درسای دانشگاهتون بخونید و نفر اول بشید تو دانشگاه چون فقط میتونید یکیشو بخونید یا خوب برا کنکور بخونید یا خوب درسای دانشگاه بخونید درنظرم داشته باشید که اگه یه موقع قبول نشید توکنکور ازاینورم درسای دانشگاهتون خوب نخوندید شما میمونید و یه معدل پایین...
  • فیزیک🤔

منتقل شده درسی مشاوره تحصیلی فیزیک
    25
    4 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M
    @mohamad-78 در فیزیک🤔 گفته است: سلام میخواستم بدونم صفر تا صد فیزیک اقای طلوعی مبحث های گرما و انرژی جنبشی و انرژی مکانیکی و کار و انرژی رو تدریس نکردن؟؟اگه تدریس شده تو کدوم قسمت هاست ممنون میشم جواب بدین مبحث کار و انرژی فکر کنم تدریس نشده. پس لطفا از دبیر دیگه استفاده کنین. ولی مبحث گرماش رو اینجا آپلود کردم: https://drive.google.com/drive/folders/1lYAEMixcgBHj-do9Ezrc_a_8n1XVKKV9?usp=sharing
  • دندان

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    for.everF
    @zynb باید ۳رقمی باشه دیگه،،،،رو بیشتر درسا باید تاکید کنی
  • فیزیک

3
    4 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    160 بازدیدها
    S
    @HADI75 خوشحالم ک راضی بودین اینم ریاضی نسخه اورژانسی برای زمان باقی مانده در بدترین حالت ممکن برای افرادی که پایه بسیار ضعیفی دارند و در زمان بسیار محدودی در حدود ۲ تا ۳ ماه قصد مطالعه درس ریاضی را دارند نسخه زیر را توصیه می‌کنیم: داوطلب عزیز شما با مطالعه مباحثی مثل احتمالات، آمار، تصاعد و دنباله، مبحث مشتق و کاربرد مشتق، حد، معادلات ، لگاریتم و ماتریس به راحتی می توانید به ۱۵ تا ۱۶ سوال از ۳۰ سوال این درس پاسخ دهید. با این تعداد تست صحیح به راحتی درصد مورد نیاز در این درس را برای قبولی در رشته های تاپ و برتر رشته تجربی کسب خواهید کرد. خیلی از داوطلبان درصد صفر و حتی منفی دارند از این رو کسب درصدی حدود ۵۰ آن هم در این زمان محدود بسیار عالی خواهد بود. شما پس از مطالعه این مباحث قادر خواهید بود بر روی سایر مباحث نیز کار کنید و درصد خود را افزایش دهید.
  • برنامه ریزی

برنامه ریزی خواب فراموشی
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    241 بازدیدها
    H
    @amirsaed وای منم اصلا نمتونم برنامه بریزم اعصابم خورده
  • هوشبری

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    106 بازدیدها
    S
    درود... دوستان کسی میدونه واسه هوشبری ارومیه منطقه ۲ چه رتبه ای لازمه ؟ و حدودا درصد های دروس عمومی و تخصصی چقدر باشه ؟
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • خلاصه نویسی 💡

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    nsrin79N
    @Dr-Bernosi سلام این جزوه رو از کجا میشه پیدا کرد؟
  • هنگام تنهایی

12
    3 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    259 بازدیدها
    3
    سلام من مث تو بودم تو ی اقدام شجاعانه تل و اینستا رو دلیت کردم و گوشیمو با عشق تقدیم داداشم کردم هفته اول مثل معتادا بودم اما بعدش بی خیال شدم اصلا زندگیی بدون گوشی خیلییییییی خوبههه عالیی تلوزیون کلا اهلش نیستم مگه اینکه کارتون ببینم اممم کامپیوترم وابستگی ندارم بهش گوشی رو کلا از زندگیت دلیت کن باور کن نصف مشکلات مال گوشیه
  • بازدهی بالا در درس خواندن.

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    219 بازدیدها
    N
    @علی-توحیدی چند جلسه ابتداییه فیلمای مشاوره ای آقای امینی راد رو دانلود کنین از تو سایت . میتونه کمکتون کنه
  • ببخشید در طول هفته چقدر باید تست بزنم؟

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    344 بازدیدها
    فااطمهف
    @sobhawn در ببخشید در طول هفته چقدر باید تست بزنم؟ گفته است: @فااطمه در ببخشید در طول هفته چقدر باید تست بزنم؟ گفته است: @yasna98 سلام بنظر من برای اینکه تسلط کامل پیدا کنی روی متن کتاب هایی ک میخونی لااقل باید هفته ای 1000تا1500تا تست بزنی مجموعا 😐 هزارتا ؟ 😐😐 یا علی 😂😂 یکم فکر کنید ببینید اگه در طول هفته 10 تا مبحث مختلف از کتابهای مختلف بخونیم برای هر کتاب 100تا تست بزنیم میشه هفته ای 1000تا حالا یه سری مباحث هستن برای تسلط بیشتر باید تعدادتست بیشتری کار شه به کنار. دیگه من حد نرمالشو گفتم و توضیح هم دادم این تعداد تست ها کمک میکنه برای دوران جمع بندی کسی ک از الان بخواد هفته ای مثلا 300تا تست بزنه برای تمام درسهاش بنظر شما به اون مهارت تست زنی و اون تسلطه میرسه؟ با تشکر 😐😂😂😂😂