Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • معلم

😔😔😔
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    خانومخ
    سلام دوست عزیزم (: این طور که مشخصه شما نظام جدید هستید :disappointed_face: و امسال علاوه بر امتحان نهایی کنکور رو هم در پیش دارید که نشون میده سال فوق العاده مهمی رو پیش رو دارید (البته این حس من بود !) میخوام بگم که من دقیقا حس شما رو سال قبل تجربه کردم :confounded_face: دقیقا یک معلم بسیار بداخلاق و دقیقا در درس ریاضی !!! دوست عزیزم من سال قبل به خاطر صدمات روحی که به خاطر جنگ و دعوا با معلم بداخلاق (و البته کمی هم بی سواد) نداشتم نه تنها به زدن تبصره تو این درس مجبور شدم:pouting_face: بلکه در کنکور 97 فقط 4% ریاضی زدم .. پس اگر نظر منی که ی سال این تجربه آزارم داده میپرسی:face_with_steam_from_nose: اول از همه باید ازت بپرسم که سواد مهلم ریاضی تون در چ حده؟؟:thinking_face: مثلا شما فقط با زفتار زورگو بودنش مشکل داری یا تدریسش خوبه؟؟؟ ببین من بیشتر از اخلاق نوع تدریس برام مهمه :cat_face_with_wry_smile: .اگر معلم قوی از نظر تدریس و سواد خوبه به این فکر کن که ریاضی یک درس تخصصیه و میتونی تو غیر حضوری همونقدر که سرکلاس بار علمی داشت تو خونه یا کلاس های کنکور یا حتی همین سایت اموزشت رو کامل کنی ؟ و در اخر توصیه ام اینه که نزاری چیزی روی روحیت اثر بزاره و کمی محکم تر با اخلاق و خصوصیات بقیه کنار بیا عزیزم . امیدوارم موفق باشی ببخشید اگه متن زیاد شد :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
  • پیش نیاز

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    284 بازدیدها
    Mahsa SsM
    @Sir-4r1y4 در مورد ریاضی تقریبا میشه گفته مثل زنجیره تمام دروس به هم متصلن و نمیشه خذف کرد شاید مباحثی مثل ماتریس یا امار و احتمالات رو راحتتر بشه از خیرش گذشت ولی الان برای حذف مبحث زوده بحث ها به این صورت به هم متصل میشن: لگاریتم >> تصاعد و دنباله >> معادله>>حد>> مشتق>> انتگرال
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    6 بازدیدها
  • زیست

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    239 بازدیدها
    romisaR
    به نظرم زیست درسی نیست که بخواید جاییشو حذف کنید کلا فصل یک دو سه سال دوم که پایست و همه جا به کار میاد و اول از همه خونده بشه بقیش هم جانوری / انسان / ژنتیک که البته متنش مهمه و توو انسان ترکیبی میاد / گیاهی / یه سری فصلای حفظی و.... شاید بشه مسائل ژنتیکو گیاهی رو حذف کرد که اونم توصیه نمی کنم اما بقیه رو حتما بخونید
  • برنامه برای زیست

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    R
    @romisa مچکرم از لظففففت :*
  • زیست...کمک!

59
    0 رای ها
    59 دیدگاه‌ها
    638 بازدیدها
    mohammadseven_7M
    @پشمک برا زیست به فیلم متکی نشو اگه هم دوس داشتی ارامفر بهتره ولی زوم کن به کتاب بیشتر و تست بزن از الگو ایکیو وموج ازمون دوست عزیز
  • تاثیر معدل

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    120 بازدیدها
    milad-amM
    وقت کردید شایعات رو از گوش به در کنید برید سایت سنجشsanjesh.org.
  • سوال زیست

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    79 بازدیدها
    _
    بعضی از پلازمیدهای استفاده شده در مهندسی ژنتیک بیش از یک جایگاه تشخیص برای انزیم محدود کننده دارند درست یا غلط؟دلیلتونم بگین لطفا اگه مطمئن هستین از جوابتون بگینش نه ک شک دارین کتاب خودش گفته وکتورها فقط دارای یک جایگاه تشخیص انزیم هستند ولی کتاب کمکیم جمله بالارو گفته
  • روش خواندن قرابت معنایی

منتقل شده
    20
    2 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    ب
    @zedtwo در روش خواندن قرابت معنایی گفته است: @mohammad_monjezi سلام. منم با توجه به اینکه پارسال قرابت مشکل داشتم ولی امسال همه رو درست زدم راهکارای خودم رو میگم. امتحانش کنین و برای خودتون شخصی کنین:) به نظرم بیهوده ترین کارِ ممکن برای قرابت خوندن کتاب درسیه! چون شما یک دور سر کلاس درس بودید و با مفاهیم کتاب آشنایید. ولی کنکور ابیات جدیدی رو میاره که بعضاٌ ما به دلیل %(#ff00bf)[درست نخوندن]، متوجه مفهوم هم نمیشیم. از الان تا کنکور وقت کافی برای ترکوندنِ ادبیات دارید😃 %(#ff00bf)[مهمترین کارِتون از الان تا پایانِ تابستون] اینه که %(#0095ff)[فصل اول کتاب قرابت معنایی استاد سبطی] رو بخونین(چون %(#36c900)[کسایی که مشکل دارن تو قرابت، مشکلشون ریشه ایه] و با تست احتمال حل شدنش خیلی کمه یا اصلا ممکن نیست! من خودم امتحان کردم ولی استاد سبطی این مشکل رو فهمیده و حل کرده) بعد که تموم شد میفهمین چه معجزه ای شده! بعد از اینکه با این فصل شما خوندنِ درستِ ابیات رو یاد گرفتید برید فصلای بعدی. همون مفاهیم ادبیات غنایی رو هم بخونین دیگه خدای قرابت میشین و شاید به فصلای بعد نیاز پیدا نکنین حتی! اینم بگم تستای کتاب استاد سبطی سطحش خیلی از کنکور بالاتره و ناامید نشید اگه یه خورده غلط داشتید. البته این باعث میشه تستای کنکورو که باید بعد از خوندن این کتاب حل کنید، براتون مث آب خوردن بشه(: اینی که @romisa جان گفتن برای پیدا کردن مفهوم کلی میتونه خوب باشه(تقریبا مث چیزیه ک حسین احمدی میگه!) ولی تازگیا قرابت رو اینطور نمیدن ک گزینه ها متضادِ هم باشن بلکه مفاهیم نزدیک رو توی یه تست قرار میدن و ما باید هوشیار باشیم😃 %(#ff00a2)[موفق باشــــــــــــــــید]🌹 @reza-sin
  • پک کامل ادبیات کدوم استاد؟با دلیل!

منتقل شده
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    romisaR
    قرابت مبحثی نشرالگو آرایه مبحثی خیلی سبز تاریخ ادبیات لقمه و یکمم نشرالگو لغت مبحثی نشرالگو و کل درسا رو سعی میکردم اگه با آزمون پیش میرم از روی جامع خیلی سبز تست بزنم
  • تاثیر معدل در کنکور ۹۸ و ...

1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    104 بازدیدها
    S
    درود خب دوستان خدارو شکر تصویب شد که واسه کنکور ۹۸ تاثیر مثبت برای هر دو نظام اینم از سازمان سنجش http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=1&id=5839
  • علاقه به فیزیک

منتقل شده
    32
    0 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    687 بازدیدها
    romisaR
    @Lovely با هرکدوم که راحتتر یاد میگیری و با درسنامه و پاسخنامه و سطح تستاش راحت تری
  • زمین شناسی

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    Hadi98H
    هفته ای یه فصل بخون جمعه ها اونم اگر تایم اضافه اوردی
  • مشاوره

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    mahrokhM
    @SenatOr البته که منم منظورم تموم کردن دروس ترم اول بود اما نه با تموم کردن همه ی تست هاش و در عوض از ترم دوم تا حدود ی خوندن شاید برای بعضی دروس .
  • برنامه ریزی برای کنکور99

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    s.amir.rS
    سلام اول یه نگاه به این فیلما بنداز :winking_face: https://sanatisharif.ir/c/6319
  • راهنمایی برای موفقیت در کنکور 98 (مهم)

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    364 بازدیدها
    romisaR
    @Zetup سوال یک https://forum.alaatv.com/post/441365 سوال دو توو بعضی از درسا کلاس حضوری بهتره البته اگه استادش آدم خوبی باشه چون یادگیری فعالتره من پیشنهاد میکنم اگه میتونید آزمون برید حتما شرکت کنید مشاور هم درصورتی خوبه که کامل بتونید باهاش کنار بیاید و آدم درستی باشه و خیلی چیزای دیگه من از فایلای صوتی مشاوره ای استفاده کردم
  • استرس

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    290 بازدیدها
    romisaR
    http://s9.picofile.com/file/8304137684/مدیریت،تحلیل_آزمون.mp3.html برای استرس هم فقط به خدا توکل کن الا بذكر الله تطمئن القلوب
  • روش مطالعه

سلام م
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    romisaR
    https://forum.alaatv.com/topic/9019/روش-مطالعه-ی-برای-کنکور @oooooooo
  • سنجش

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    217 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @mohaddese-p-o-i :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
  • حذف سینماتیک و دینامیک

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    328 بازدیدها
    ShameS
    سلام با حذف دو مبحث سینماتیک و دینامیک همون طوری که دوستان گفتند شما در حل سوالات کارانرژی به مشکل برمیخورید ممکنه هر فصلی رو طراح بخواد با فصل دیگه ای ترکیب کنه مثلا همون دینامیک دورانی: چون دنبال یه نیرو هستیم که شتاب مرکزگرامونو تامین کنه میشه با انواع فصل ها مثل الکتریسته ساکن! نیروی گرانشی یا مغناطیس و ... ترکیب بشه ضمنا دقت کنید که در سال های اخیر سوالاتی از مبحث حرکتی دورانی در کنکور مطرح شدند که نیازی به حل عددی نداشتند وبرای حل فقط درک مفهوم دوران و نیرو ها لازم بود به همین دلیل زیاد توصیه نمیکنم از حالا فصلی را حذف کنید زیرا میتونید با تلاش زیاد خودتون مباحث را از قلم نندازید یا حداقل به مفاهیم توجه کنید که سوالات راحت و بدون حل رو بزنید(اگه بازم بیاد) موفق و شادمان باشید امین نجف زاده