Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • جزوه زیست علوم پایه

جزوه موقاری زیست زیست دهم زیست شناسی
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    273 بازدیدها
    M.anM
    @Seyedmh سلام این جزوه هم برای بچه های سال پایه یعنی کسانی که امسال دهمی هستن و هم برای کنکوری ها هست لینک زیر رو ببینید استاد خودشون توضیح دادن https://t.me/alaa_sanatisharif/6519
  • برنامه ریزی کنکور

19
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    458 بازدیدها
    ooooooooO
    موفق باشی:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:
  • چگونه ویدیو های سایت را تماشا کنیم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    E
    سلام؛ یکی از روش ها اینه که قبل از شروع یه مبحث در کلاس، ویدیوها رو تماشا کنید تا وقتی دبیر داره درس رو تدریس می کنه، آمادگی ذهنی داشته باشید. یعنی مثلا شما می دونید که فردا دبیر فیزیک مبحث x رو تدریس میکنه. میتونید امروز، ویدیو اون مبحث رو ببینید. این کار خیلی کمک می کنه. حتی می تونید یه بار قبل تدریس و یه بار بعد تدریس در همون روز ویدیو رو تماشا کنید. موفق باشید
  • ساعت مطالعه

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    325 بازدیدها
    Masoud 79M
    شیوه صحیح خوندن هر درسی رو بدونی به اون " مفید " کمک میکنه
  • سوال من

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    525 بازدیدها
    mahdieh.AM
    @milad91 کتاب؟؟ بیخیالش بابا ی شوخیه ریاضیش
  • کنکور بعد۱۵سال

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    125 بازدیدها
    A
    @النارادمهر در کنکور بعد۱۵سال گفته است: سلام.من سال ۸۵ کارشناسی گرفتم رشته امم تجربیه.فعلابافیلمای سال دهم شروع کردم.من میتونم امسال کنکور نظام جدید بدم؟ یاباید نظام قدیم شرکت کنم.در ضمن من معدل کتبی دیپلم وپیش دانشگاهیمو ک برا ثبت نام کنکور میخواد ازکجا باید پیگیری کنم.آخه ۱۵ سال پیش واسه ثبت نام برگه معدل تایید شده رو ب دانشگاه دادیم. ممنون میشم راهنماییم کنین. منم 89 یه بار کنکور دادم. الان دوباره میخوام شرکت کنم:clapping_hands: :clapping_hands: :clapping_hands:
  • کمک درسی

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    76 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    سلام دوستان به نظرتون برای درس های عربی،فیزیک،حسابان یازدهم کدوم کتابای کمک درسی از همه بهترن؟
  • آزمون

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    238 بازدیدها
    maedeh.rjM
    @romisa پس حتما شرکت میکنم مچکرم
  • ترمیم معدل

16
    2 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    696 بازدیدها
    M
    لطفا اگه کسی راجبه ترمیم معدل پیش اطلاعی داره بگه ممنون
  • تجربی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    N
    @09016883647 سلام لطفا عنوان پستتون رو کوتاه انتخاب کنین.برای کار بهتر با انجمن هم لینک زیر رو بخونید https://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیم جواب سوالتونم: بله.خیلی ها
  • نمیدونم چکار کنم؟

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    682 بازدیدها
    sobhawnS
    @spid بله من در خدمتم
  • حق انتخاب با کدومه؟؟؟؟

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    580 بازدیدها
    ف
    @SAHAR_BANOO سلام وقتی اطلاعاتتون اومد بالای صفحه سمت چپ یه نوار سرمه ای رنگ هست سه تا خط موازی کوچیک سمت چپ بالای صفحه ست وقتی بزنید روش یه صفحه باز میشه نوشته میز کار مشاهده انتخاب رشته اعلام نتیجه ی نهایی آزمون بعد نتیجه رو میبینی موفق باشید
  • قلم چی

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    182 بازدیدها
    Rahaa1999R
    سلام برنامه ش با برنامه ی سالای فبل یکم فرق میکنه اختصاصیا سنگین تر شدن میتونی از دفترچه های پارسال استفاده کنی اما حضوری خیلی بهتره هم تو جو رقابت قرار میگیری هم جدی تر میخونی هزینه هم من چند روز پیش رفتم آزمونارو شرکت کردم یک و دویست هزینه ی پایه س ینی فقط آزمون بدون مشاور وپشتیبان و کتاب و این چیزا هر خدماتی که خودت اضافه تر بخوای هزینه ش بیشتر میشه
  • مشاوره

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    322 بازدیدها
    D
    @M_hsz225 در مشاوره گفته است: سلام میگم من که نظام قدیم هستم میتونم در سال ۹۸ در کنکور نظام جدید با کتابهای نظام جدید شرکت کنم؟! خیر
  • لطفا کمک کنید

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    M
    مرسی
  • شخصی سازی بعضی دروس خوبه؟

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    175 بازدیدها
    Heroes_HunterH
    @spid کار خوبی نیست ولی شما اگه مجبورید و تراز براتون مهم نیست اینکارو بکنید تا اسفند اگه قشنگ تموم کنید و ببندید عالیه ایشالله که موفق میشید:rose:
  • موضوع حذف شده است!

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    12 بازدیدها
  • تطبیق با شرایط دبیرستان ...

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    romisaR
    درس هر روز رو همون روز بخونید و این خیلی بهتون کمک می کنه توو درسا از ویس های مشاوره ای هم خیلی میتونید استفاده ببرید برای نحوه برنامه ریزی و...
  • تاثیر معدل

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    311 بازدیدها
    A
    @mona-km در تاثیر معدل گفته است: سلام ولی من توی تحصیلیکو خوندم تاثیر معدل 30 درصد قطعی شده!پس این چیه؟ 10 درصد مثبت 20 درصد قطعی
  • برنامه ریزی برای خواب و ساعت مطالعه

11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    507 بازدیدها
    alireza.jetA
    @mahdi1378 ممنون:smiling_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_smiling_eyes: