Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • پشت کنکوری

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    283 بازدیدها
    A
    سلام عزیزم منم مثل شما پارسال مشکل داشتم و شرایط سخت بود و امسال پشت کنکور موندم از مهر شروع کن ولی با جدیت و مفید چون فقط امسال و باید قبول بشی و ان شاءالله که موفق میشی
  • موارد عجیب در کارنامه سبز

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    235 بازدیدها
    L
    @SAHAR_BANOO در موارد عجیب در کارنامه سبز گفته است: @dr-Irani سلام خسته نباشید یه سوال : نتایج کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شده؟؟؟ اگر نه کی اعلام میشه؟؟ برید به سایت دانشگاه آزاد(azmoon.org)
  • سوال مشاوره ی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    60 بازدیدها
    3
    @ادمین @فارغ-التحصیلان-آلاء
  • پرسش راجب نحوه ی برخورد با نقاط ضعف درسی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    217 بازدیدها
    MohammadHM
  • استارت از اول مهر برای کنکور 98

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    MOHAMMAD80M
    @west1wolf دوست عزیز ب ساعت مطالعه شما بستگی نداره واقعا
  • تحصیل در دانشگاه آزاد و مطالعه برای کنکور ۹۹ هم زمان باهم

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    374 بازدیدها
    elhame.HE
    @لیلا-کیانی-پور نه نمیشه.فقط یه دانشگاه
  • @همیار

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    76 بازدیدها
    Z
    پاسخ: تحصیل در دانشگاه آزاد و مطالعه برای کنکور ۹۹ هم زمان باهم
  • کنکور و دانشگاه .

18
    3 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    712 بازدیدها
    ف
    اره دقیقا من همینجورم :face_with_cold_sweat: تجربی هستم ،آزاد رشته ی ژنتیک ثبت نام کردم ولی به ادبیات علاقه دارم و دارم کتابای انسانی رو میخونم که اگه خدا بخواد سال دیگه ادبیات قبول بشم و اگه تونستم هر دو رشته رو همزمان بخونم :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: چون درسم خوبه
  • ساعت مطالعه

7
    4 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    259 بازدیدها
    A
    با برنامه ریزی دقیق و ساعت مطالعه کافی چرا دیر باشه ؟؟؟؟؟
  • میخوام شروع کنم لطفا کمک کنید دوستان

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    342 بازدیدها
    romisaR
    اینکه میشه یا نمیشه به شما بستگی داره و مطمئنا اگه بخواید و تلاش کنید میشه:slightly_smiling_face: برای روش خوندن و برنامه ریزی هم به نظرم ویسا و فیلمای مشاوره ای خیلی میتونه بهتون کمک کنه
  • برنامه ریزی برای یازدهم تجربی

یازدهم یازدهم تجربی برنامه ریزی ازمون سنجش
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    545 بازدیدها
    faaa31F
    سعی کن تو برنامه نوروزیت بسشتر به جای اینکه روی یازدهم کار کنی رو دهم و ضعفات کار کنی و تابستونم دهم رو دیگه سعی کنی ببندی تا بعدا دوباره دورش کنی همراه با پایه یازدهم .ولی سعی کن یازدهمو که میخونی دهم رو هم تموم درساشو تو برنامت قرار بدی.
  • نظام جدید یا قدیم در کنکور سال99

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    fatemeh.2tF
    نه.فقط 98 اینجوریه
  • آیا برای دوره دروس دیر شده؟

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    236 بازدیدها
    فاطمه بوشهرف
    @moein سلام خیلی عالیه ولی شما نخونده ۵۷۰۰بودین الان وضعیت تحصیلی من زیر سطح فقره :/
  • شیمی وفیزیک

منتقل شده
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    zahra_afnZ
    @haniezojaji چندحالت دارد: شما فاصله زمانی بین مطالعه و حل تستون رعایت نمیکنید. تست های زماندار حل نمیکنید. مهارت کنترل استرس در آزمون ندارید. نوع تستی که تو خونه حل میکنید استاندارد نیست.
  • حتما خلاصه نویسی لازمه تا نتیجه بگیریم ؟؟؟

قفل شده است
    18
    6 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    628 بازدیدها
    s.amir.rS
    سلام من پارسال خلاصه نویسی کردم ولی هییییچ وقت به دردم نخورد :neutral_face: اگه میخوای خلاصه نویسی کنی مثل من وسواس نداشته باش چون اونوقت خلاصه ای که نوشتی بی فایده میشه فقط و فقط چیزای خییلی مهم رو بنویس هی نگو اینم مهمه اونم مهمه , فقط چیزای خیلی مهم
  • کمبود اعتماد به نفس

منتقل شده
    8
    6 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    473 بازدیدها
    s.amir.rS
    استرس برا چی :astonished_face: اگه از الان برا کنکور استرس بگیرید , شب کنکور میخواید سکته کنید (دور از جون:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: ) یخورده استرس نگه دارید برا شب کنکور همشو الان مصرف نکنید تموم میشه هاااا :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: ولی جدی کنکور انقد استرس نداره ایشالا کنکورتو میدی و راحت میشی به این این جور چیزا هم فک نکن , از قدیم گفتن "بدت بیات سرت میاد" راست هم گفتن چون انرژی منفی به خودت میدی سعی کن مثبت باشی , به قول دوستمون با خودت کنار بیا
  • مشاوره

مشاوره تحصیلی
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    271 بازدیدها
    maryami-golM
    @m-amin11 بهتره از یه مشاور کمک بگیری
  • تحصیل همزمان دو رشته

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    105 بازدیدها
    ف
    با سلام من الان دانشجوی رشته ی ژنتیک(زیست شناسی سلولی ملکولی) در دانشگاه آزاد هستم (ترم اول) ولی تصمیم دارم سال آینده در کنکور انسانی شرکت کنم و اگه خدا بخواد،همزمان با ژنتیک،رشته ی ادبیات رو هم در دانشگاه دولتی بخونم میخواستم بدونم همچین کاری میشه انجام داد؟ با توجه به اینکه من مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیم مربوط به رشته ی تجربی هست،میتونم کنکور انسانی بدم؟یا باید دروس انسانی رو پاس کنم؟
  • تاریخ ثبت نام

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    216 بازدیدها
    M
    سلام من توی هیوا خوندم نوشته بود از 24 شهریور اونایی که توی کنکور 97 قبول شدن میتونن برن ثبت نام کنن ولی به ترتیب حروف الفبا هستش برو هیوا خودت بخون براساس فامیلیت
  • نظر شما درمورد دفتر برنامه ریزی گاج

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    najafiali78N
    @zahra-m1999 در نظر شما درمورد دفتر برنامه ریزی گاج گفته است: @najafiali78 در نظر شما درمورد دفتر برنامه ریزی گاج گفته است: [image: 1536693539056-1536693366671-369174647-resized.jpg] اینم فهرستش خوبه نسبت به قلم چی کامل تر به نظر میاد جای برای جمع بندی ماهانه داره ؟؟؟ نه جایی واس نوشتن مطالب درسی نداره