Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • help me...

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    382 بازدیدها
    zariiiiZ
    @paripari ممنونم از راهنماییتون:slightly_smiling_face:
  • کمک کنید🙏!!!!!!!!!!

منتقل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    182 بازدیدها
    M
    @mina-ab کار نشد نداره ! برای مشاوره مثل برنامه ریزی چیز های دیگه می تونید از فیلم های مشاوره ای آقای امینی راد استفاده کنید که واقعا عالی هستن موفق باشید
  • کنکور ۹۸

کنکور۹۸
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    298 بازدیدها
    najafiali78N
    @sahar-kouchaki در کنکور ۹۸ گفته است: @_Mohammad_reza_ من غیر انتفاعیم انصراف نمیخواد مرسی که گفتی
  • برنامه ریزی برای کنکور اختصاصی زبان

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    62 بازدیدها
    elhame.HE
    @zahrasarraf فکرنمیکنم کسی اینجا برنامه شخصی بده ولی میتونی از فیلمای مشاوره ای اقای امینی راد استفاده کنی
  • رشته تغذیه؟

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    228 بازدیدها
    paripariP
    رشته تغذیه از رشته های پیراپزشکیه حدود رتبشو امسال نمیدونم ولی پارسال تا5هزار قبول میشدن اینده شغلیش مناسبه مخصوصا برای خانم ها کنار یک پزشک بصورت کارشناس تغذیه ورژیم درانی کار میکنی از لیسانس تا دکترا ادامه داره از رشته های بهداشت عمومی و پیراپزشکیای دیگه هم میتونی واسه فوق بری این رشته
  • برنامه تابستانه برای جمع بندی

منتقل شده
    16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    610 بازدیدها
    ی
    چکامه
  • ب دادم برسید

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    delaram7897D
    @Mahsa-Ss ممنونم اجی
  • جمله انگیزشی

قفل شده است
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    بهارهب
    @ایمورتال سلام و درود این تاپیک تکراریه و طبق قوانین انجمن بسته میشه. و پست ها منتقل خواهند شد. یه تاپیک داریم تحت عنوان" انگیزه"...شما میتونید به اون تاپیک مراجعه کنید از پست ها استفاده کنید و فعالییتون رو ادامه بدید:winking_face: این لینک رو دنبال کنید: https://forum.alaatv.com/topic/1103/انگيزه/909 سربلند باشید
  • لطفا کمک کنید 😭🙏برنامه ریزی نظام قدیم

19
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    592 بازدیدها
    MahbubeM
    @Mlkay خواهش میکنم.ایشالله برات مفید باشه
  • شروع برای کنکور 98

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    295 بازدیدها
    sobhawnS
    مطمئنی ؟ من چیزی ک شنیدم دوتا کنکور محروم میشی یعنی هم ۹۷ هم ۹۸ بعد در مقطع لیسانس دوبار میتونی از معافیت تحصیلی استفاده کنی ! یعنی اگه پسری برا اینکه ی دانشگاه دیگه بخوای بخونی اول باید بری سربازی توصیه میکنم هم دانشگاه هم پلیس به علاوه ۱۰ بری پرس و جو کنی مسئله سربازی رو
  • سهمیه بندی در کنکور چیست؟

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    فاطمه بوشهرف
    سلام .هدف از سهمیه اینه که شما توی مناطقی مقایسه بشی ک از نظر امکانات با محلی ک شما زندگی میکنی مشابه هستن شما توی کارنامه کنکور ی رتبه در کشور داری یه رتبه در سهمیه... و با تو جه ب تعداد داوطلبانی ک توی سهمیه ی منطقه ی مشابه منطقه ی شما قرار دارن ب شما میگه ک نفر چندم شدی..
  • کنکور 98 برای نظام قدیم

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    414 بازدیدها
    F
    ممنونم
  • مشاوره ای

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    298 بازدیدها
    paripariP
    نه شاوران گاماس بیست فقط پادکستای صوتیشون خوبه وکانالشون
  • تغیر رشته در دانشگاه؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها
    _Mohammad_reza__
    @Hiwa در تغیر رشته در دانشگاه؟ گفته است: سلام دوستان من به زیست شناسی و الکترونیک خیلی علاقه مندم و پتانسیل قبولی در رشته پزشکی رو دارم ولی علاقه خاصی به پزشکی و دندان و .. ندارم:frowning_face: (رشتم تجربی پاییه یازدهمم) من میخام یه رشته ای رو انتخاب کنم که مباحث الکرونیک و شیمی و فیزیک و زیست(به خصوص مباحث ژنتیک و دستگاه عصبی) رو پوشش بده (مثل مهندسی پزشکی) اینجوری که خودم پرسیدم رشته بیوتکنولوژی و رشته بیوالکتریک و ببومکاترونیک اینی که من میخوام رو دارن :hugging_face: منتها اون دو اخری ها مربوط به رشته ریاضی هستن :unamused_face: ولی من تجربیم . رشته بی تکنولوژی هم که الکترونیک و مکانیکو خیلی پوشش نمیده . اگه شما رشته دیگری میشناسید که بتونه این مباحثو پوشش بده لطفا معرفی کنید :baby_angel: . حالا سوال من اینجاست که وقتی من بیو تکنولوژی رو انتخاب کردم که رشتهای مشترک بین ریاضی ها و تجربی هاست رو انتخاب کنم و به دانشگاه برم میتونم بعد گرایشمو به بیوالکتریک تغیر بدم؟ اگه نمیشه پس میتونم بیو تکنولوژی رو تمام کنم بعد بیام بیوالکتریک هم بخونم؟ لطفا کسایی که میدونن جواب بدنخیلی سر درگمم:confounded_face: فک نمیکنم بتونید...برای اینکه مهندسی پزشکی بخونید باید کنکور ریاضی بدید چون این رشته در کارشناسی ورودی میگیره و در حال حاضر دانشگاه تهران و امیرکبیر توی تهران این رشته رو ارائه میدن...
  • رتبه برترشویم

15
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    467 بازدیدها
    A
    @oooooooo ببخشید گفتید سئوال کنکورای قبلو بزنم یعنی سئوالات کنکور امسال و۹۶و.. بگیرم بخونم اگه اینجوره خب درسامون عوض شده چی!
  • رتبه برترها

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    253 بازدیدها
    M
    @avin_r بله رسیدن به درصد 40 یا 50 کار خیلی خیلی سختی نیست. ولی وقتی میخواین درصد ها رو 5 درصد 5 درصد ببرین بالا دیگه فاکتور سرعت عمل و ... میاد وسط که کارو سخت میکنه.
  • کمک..

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    250 بازدیدها
    ف
    سلام فهمیدید بلاخره بکجا رسید سوابق تحصیلی
  • کتاب کمک درسی برای زیست یازدهم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    97 بازدیدها
    D
    این ک کتابی تست داره دلیل نمیشه ک حتما کتاب خفنیِ! از کتابخونه یا دوستات هر دو کتاب رو قرض بگیر و بعد ی فصل مشترک رو از هردو کار کن ؛ با هر کتابی که راحت بودی و تستای خوبی داشت (تست خوب لزوما تستی نیست که میتونی تو سه سوت بزنی!) اونُ تهیه کن خیلی سبز هم تست داره و هم درسنامه اما ممکنه از فضای کتاب خوشت نیاد (مثلا حس کنی که خیلی خشکِ ) اجازه بده باهات رک باشم ! اینکه بعضیا میگن واسه زیست گاج خوبه شد دلیل آخه ؟ قبول دارم ک هزینه کتاب کنکورا بالاست ، میتونی از سایت فیدیبو نسخه اندروید کتاب رو بخری ( نمیدونم کتابی ک میخوای اونجا هست یا ن ولی قیمت کتابای اندروید خیلی خیلی کمتره ) و ی راه دیگه هم هست : کتاب دست دوم بگیر! با نصف قیمت میشه ی کتاب خیلی تمیز خرید و تو سایت دکتر آی کیو عضو شو ، سایت گاج به اعضای این سایت گاها کد تخفیف میده ( من پارسال از این روش زیاد استفاده کردم ! مثلا همه آی کیو رو 100 تومن خریده بودن من با کد تخفیف 50 تومن گرفتمش! :smiling_face_with_sunglasses: )
  • برنامه ریزی ادبیات

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    201 بازدیدها
    romisaR
    ولی قرابت و آرایه و زبان فارسی رو نوبتی یعنی یه مدت هرشب 2 صفحه تست قرابت و ... بعد از اون آرایه و همینطور
  • انتخاب رشته

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها
    D
    سلام نه اگ کنکور تجربی بدید میتونید : دبیری شیمی ، دبیری زیست ، آموزش ابتدایی و یا تربیت بدنی بردارید