Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • سوال مشاوره ای برای دیدن ویدیو های نظام قدیم (لطفا راهنمایی کنید)

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    230 بازدیدها
    M
    @Mahdi1396 لطفا کیفیت متوسط ویدیو های نظام قدیم رو هم بزارید بمونه چون نمی تونیم کیفیت عالی دانلود کنیم حجمش خیلی بالاست
  • برنامه ریزی

برنامه ریزی
    15
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    481 بازدیدها
    MahbubeM
    @zahra_afn خواهش میکنم موفق باشین
  • چه کنم؟؟؟

48
    0 رای ها
    48 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    B
    @dr-sobhan در چه کنم؟؟؟ گفته است: @zahra-m1999 در چه کنم؟؟؟ گفته است: @dr-sobhan در چه کنم؟؟؟ گفته است: ببین اگه امید و باور داشته باشی ب هدفت ، مطمئن باش بهش میرسی ولی وقتی حتی علاقه ب موندن نداری به نظر شخصیه من نمونی بهتره به نظرتون کتابخونه بهتره واسه درس خوندن ?!! برعکس اقای zahed ب نظر من اگه تو تمرکز مشکل داری کتابخونه ای ک یکم قانون مند باشه برات خیلی خوبه اینطوری یه تمرین برای تمرکز بالات تو جلسه کنکور میکنی و همچنین تو جو رقابتی ک همه دارن درس میخونن هستی باید برم یه سر ببینمش کتابخونه رو تعریف من از کتابخونه یه محیط ساکت واروم وتمییز وشیکه 😂
  • مشاوره ای

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    185 بازدیدها
    Z
    @dr-sobhan ممنون
  • میشه ریاضی تجربی رو 100 درصد زد؟

منتقل شده
    5
    1
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    505 بازدیدها
    N
    @dr-sobhan
  • مشاوره

منتقل شده چطور برنامه ریز مشاوره
    20
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    683 بازدیدها
    romisaR
    @azma حتما تاپیک بزنید و نظر بقیه رو بپرسید :)
  • برنامه ریزی درسی و مشاوره تحصیلی

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    128 بازدیدها
    Z
    ممنون امیدوارم
  • روانشناسی روزانه

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    143 بازدیدها
    elhame.HE
    @sajjad-krbs بله هست ب احتمال ۶۰درصد
  • ثبت نام در کنکور ۹۸

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    ع
    تاجایی که یادمه فیزیک و دینی خیلی کم شده ،ادبیات قسمت زبان فارسیش حذف شده و بجای قرابت اونا قلمرو فکری دارن ک یکم سختتره ولی جالب تره عربی و زبان اگه اشتباه نکنم تغییر نداشته بقیه درساهم یادم نیس
  • کنکور

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    _Mohammad_reza__
    @علیم فک کنم منظورشون این هست که چطور میتونن دیپلم تجربی بگیرن یا اینکه چطور باید کنکور تجربی بدن با دیپلم فنی و اینجور قضیه ها
  • رتبه

یه رتبه تکرقمی ه کار هایی را باید انجام دهد باید ها ونباید
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    M
    @هادی-باصبر خودت می دونی که چی کار کنی ..... زودتر شروع کن موفق باشی:winking_face:
  • مشکل استارت زدن در مسئله های ریاضی و فیزیک!

منتقل شده
    25
    2 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    romisaR
    @shima31 برای بعضی جاهای حفظی فیزیک خوبه اگه با تمرینای کتاب شروع کنی علاقمندتر میشی من که اینطور بودم
  • محدودیت سن

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    76 بازدیدها
    fateme_mllhF
    @miladsaeedi آره ، ولی فک کنم شرایط سنی غیر قابل تغییر باشه ولی پارسال فکر میکنم تو رشته انسانی ی دختره رتبه دو رقمی کشور شده بود، قدش زیر 155 بود به خاطر رتبه ی خوبش از دستش ندادن! شاید ایشونم رتبه ی خیلی خوبی اورده بودن
  • معدل کتبی دیپلم

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    155 بازدیدها
    ع
    @miladsaeedi به احتمال زیاد رتبش زیر 6هزار بوده
  • سوال در مورد کارنامه سبز

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    218 بازدیدها
    999
    @nybbas در سوال در مورد کارنامه سبز گفته است: @miladsaeedi سالهای قبل که میشد .می‌رفتیم درخواست بررسی اشتباه در انتخاب رشته سازمان سنجش و تقاضای بررسی اولویت بعدی می‌دادیم تو سایت سنجش من94 این کارو میخواستم بکنم نشد باید کفش آهنی بپوشی بری دانشگاه مبدا و مقصد انقدر این ور اون ور می کنن پشیمون بشی...
  • میشه تو زیست کنکور کمکم کنین؟

زیست کنکور98 نظام قدیم تجربی کمک
    7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    480 بازدیدها
    mriawM
    @elhame-H در میشه تو زیست کنکور کمکم کنین؟ گفته است: من خیلی راضی نبودم از فیلما شاید چون کلاس رفته بودم.ولی اول کامل کتابو بخون یادبگیر بعد فیلم نگاه کن‌اقای رحیمی اگر نکته خاصی گفت یادداشت کن برو سراغ کتاب تست باوشه مرسی عزیزم:slightly_smiling_face: :face_blowing_a_kiss:
  • راهنمایی برای المپیاد شیمی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    734 بازدیدها
    chakameC
    @alonegirl_o-o علاوه بر کتاب هایی که دوستان گفتن، انتشارات فاطمی هم هست که بیشتر کتاب های موضوعی داره! ولی به نظرم خیلی روون توضیح داده. کتاب سیلبربرگ و یا مورتیمر هم که همه ی المپیادیا کمِ کم 1 بار می خوننش. البته محتوای سیلبر و مورتیمر تقریبا یکیه ولی تو شیوه ی بیانشون فرق دارن. باید ببینی با کدومشون راحت تر کنار میای و متوجه میشی! امیدوارم موفق باشی!
  • ترمیم معدل.

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    268 بازدیدها
    najafiali78N
    @miladsaeedi اینقدر با اطمینان نگو داریم تلاش می کنیم امیدواریم لغو بشه همین
  • میشه این سوالو جواب بدین

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    352 بازدیدها
    yasamanbanuY
    @elmira آهان :grinning_face_with_smiling_eyes:
  • تعویض مدرسه برای معلم

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    778 بازدیدها
    fateme_mllhF
    @chakame من روزایی که مدرسه میرفتم تا ساعت 7 میخوابیدم بعدشم درس نمیخوندم /: واسه همین یا مدرسه نمیرفتم یا اگه میرفتم فقط سر کلاسایی بودم که خوابم نمیگرفت سر کلاس /: اشخاص متفاوتن دیگه ! ولی در کل مدرسه رفتن بهتر از مدرسه نرفتنه