Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • یه موضوع بسیارمهم توی ریاضی وفیزیک

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    م
    سلام هایلایت کنی خیلی بهتره
  • ترس ...

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    romisaR
    اولش بیا طرز فکرتو تغییر بده و به این فکر کن آدمی که همه تلاششو بذاره و خوب بخونه چیزی برای از دست دادن نداره بعدشم برنامه ریزی کن و به خودت بگو اگه برناممو کامل انجام بدم صددرصد موفق میشم و هیچ شکی درش نیست لیس للانسان الا ما سعی برای انسان هیچ چیزی جز تلاش نیست
  • با سلام میشه درباره چگونگی زمان بندی تست زدن راهنمایی کنین چه موقع برای تست زدن خوبه؟

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    O
    درس نامه رو که میخونی 3 روز یا حداکثر یک هفته بعدش باید تستاشو بزنی اینجوری برات مرور هم میشه
  • سوال در مورد جمع بندی

20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    328 بازدیدها
    MahhhM
    @تجربی 🌷🌷هم چنین
  • انتخاب رشته

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    36 بازدیدها
    A
    سلام میخواستم ببینم من که کنکور ریاضی میدم آیا امکانش هست در رشته هایی مثل حقوق یا علوم سیاسی که مخصوص انسانی هست قبول بشم؟ چطوری باید انتخاب رشته کنم؟
  • کُمَک

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    444 بازدیدها
    for.everF
    @dorsaw مچکرم
  • خدایی یکی جواب بده

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    Hadi98H
    @maryamii من امینی نگاه میکنم وکنارش خیلی سبز رو هم میخونم برا من که عالیه
  • سردرگمی نداشتن علاقه انگیزه و اراده

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    335 بازدیدها
    mahrokhM
    هم انگیزه و هم اراده میتونند پیدا بشن . من پیشنهاد میکنم نسبت به کسی که الان هستید احساس خوبی پیدا کنید . اگر انسان در حال تغییر باشه اشکال نداره خود الانش را دوست داشته باشه. همه انسانها روزهای سخت و سردرگمی را دارند . در واقع رفتار انسانها زمانی که در بحران اند و حفظ ثباتشون هست که زندگی اونها رو شکل میده . موفق باشید.
  • حداقل درصد مورد نیاز هر درس در کنکور ریاضی برای قبولی در یک دانشگاه مناسب

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    Mahdi2001M
    @Puff سلام . ببین داداش برو سایت کانون تو نوار ابزار بالا که البته اگر با گوشی بری به صورت سه تا خط کوچولو روی همه. بزن روش بعد بزن کنکور ۹۸ بعدش گزینه تخمین رتبه رو بزن زدی حالا بیا میتونی دانشگاه رشته رو انتخاب کنی رتبه و درصد هارو ببینی
  • سلام بنظرم شما نظام جدید رو بخونید بهتره هم از نظام قدیم آسونتر هستش هم قبولیش بهتره

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    58 بازدیدها
    111
    پاسخ: فارغ التحصیلم بعد از ۸ سال میخواهم کنکور تجربی بدم
  • نظام قدیم انسانی

منتقل شده انسانی نظام قدیم
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    253 بازدیدها
    S
    سلام میشه بدونم چراازدرسای انسانی یا نکات انسانی چراتوی کانال نمیزارید؟ ماهم دل داریم بخدا ،،،،،،،
  • نیاز به راهنمایی شما عزیزان

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    R
    ممنونم از پاسختون. @Dr-Mahbube نه. تکمیل ظرفیت منظورم نبود @mhilda دختر و پسر فرق داره؟ :// رتبه ی فرهنگیان باید کمتر از پرستاری بشه؟؟😶 همیشه فکر میکردم پرستاری رتبه ی پایین تری میخواد!!
  • رسیدن ب برنامه کانون

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    96 بازدیدها
    romisaR
    از الان طبق برنامه پیش برو و مباحثی که پیش نیازه کنارش بخون بقیه مباحث رو سعی کن توو ایستگاهای جبرانی بخونی
  • مشاوره

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    122 بازدیدها
    S
    سلام من فوق لیسانسم.کاردانیمو شبانه بودم اما کارشناسی و ارشدمو روزانه خوندم.برا کنکور شروع کرده بودم به خوندم با فیلمایی که تو آلا بود که همشون عالین واقعاً که شنیدم میگن اگه ما کنکور قبول شیم باید شهریه بدیم مثلا واسه پزشکی حول و حوش 14 میلیون تومن.آیا همچین چیزی واقعیت داره؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
  • بعد از ۲۰ سال دوباره کنکور می دم

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    242 بازدیدها
    Dr_MaedehPiroozD
    @Dr_MaedehPirooz در بعد از ۲۰ سال دوباره کنکور می دم گفته است: @طوسی عذر میخوام شما ماما هستین؟ چرا مامایی رو میخواین بزارین کنار؟ بده؟ چون من اگه پزشکی نشد مامایی رو علاقه دارم ، یهو اینجوری گفتین یکم یه جوری شدم !! میشه دلیلتونو بگین که چرا دارین میرین دندون؟ و آیا مامایی بد بود؟ لطفا خانوم @طوسی جاب بدین من خیلی نگران شدم اینطور گفتین میخوام بدونم مشکب شخصی بوده که انشالله حل بشه ولی اگه مشکل خودِ کارِ ماماییه یکم برام توضیح بدین یکی از اهدافمه آخه خیلیم علاقه داره به این کاز میخواسم ببینم چون شغلی نبوده یا مسائل کاری الان دیگه نمیخوایین ماما باشین؟ امیدوارم جواب بدین ....
  • نظر سنجی اشکالات بچه های ریاضی و تجربی

33
    1 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    881 بازدیدها
    عطاع
    @parnian-fatehi در نظر سنجی اشکالات بچه های ریاضی و تجربی گفته است: @Ata-1381 لایک:thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone:
  • استاندارد تعداد دروس اختصاصی در یک روز

منتقل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    161 بازدیدها
    فاطمه بوشهرف
    من ۳تا اختصاصی ودوتا عمومی میخونم بنظرم خیلی خوبه
  • موفقیت درکنکور بدون آزمون های آزمایشی

ازمون کنکور 99 هزینه قلم چی
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    421 بازدیدها
    O
    مهم ترین فایده ی آزمون بودجه بندیشه اگه خود آزمون ها رو نمیری حداقل برو از تو سایتشون برنامه ی آزمون رو دانلود کن طبق اون درس بخون
  • باتلاق سردرگمی

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    482 بازدیدها
    ice.girlI
    @mahrokh :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: ممنونم
  • دفتر برنامه ریزی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    عطاع
    @text در دفتر برنامه ریزی گفته است: کدوم دفتر برنامه ریزی بهتره به نظرتون؟؟؟؟ یه دفتر برنامه ریزی پیدا کردم به اسم برنامه ریزی با دوربین ندار بسته به نظرتون خوبه؟؟؟ ستاره شو گاج بهتره